Майчинството счетоводно-52

• 35 232
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
  • София-Младост
Здравейте!
Има ли срок, в който трябва да се представят документи, свързани с обезщетението за гледане на дете до 1 година в НОИ? 
1-15 число, в месеца следващ този на получаването на документите.

# 751
  • София
здравейте,
имам въпрос, на 15 май излизам в 45 дневния болничен, но имам да взимам още отпуска от 2012 и 2011 (общо 25 дни) + натрупаната отпуска от 2013. Но тъй като имам много работа и все още не са ми намерили заместник се чудехме с шефа дали има някакъв начин да ми се изплати неизползваната отпуска от 2011-2012 за да не ми изгори, а да си ползвам само отпуската от 2013 ако искам (ако не искам тя ми се прехвърля за след края на майчинството, но това не важи за старите отпуски).
Може ли примерно да се изплати във форма на бонус или нещо такова и после да остави да изгори, примерно, нямам идея каква врътка можем да направим.

# 752
Да попитам пак нещо - след последната промяна на длъжностите моята - офис организатор - отпадна от класификатора,мога ли сега като ми свърши майчинството да ме преназначат на нова позиция по чл.70 и след няколко дни да ме съкратят по инициатива на работодателя по чл.71 и така да успея да отида на борсата за 8 месеца на 60%?

# 753
  • на земята
Да ви попитам имам  ПИК код.но не мога да влезна в системата,да не би да има промяна някаква newsm78

# 754
За влизането н сайта-през интернет експлойрера само Hug
Работи иначе системата в общи линии.

# 755
  • София-Младост
За влизането н сайта-през интернет експлойрера само Hug
Работи иначе системата в общи линии.

Аз влизам и през Модзила, но трябва да се "поеме риска" Simple Smile
Няма проблем със сайта, работи си нормално.
Лаленце, ако си вадила код и от НАП, виж да не би да въвеждаш грешния.

# 756
  • на земята
Ами не,от НОИ го вадих и не мога да влезна,мъчех се не успявам,защо ли така,уфффф уж правилно го пиша досега винаги си влизам  newsm78

# 757
  • Пловдив
Ами не,от НОИ го вадих и не мога да влезна,мъчех се не успявам,защо ли така,уфффф уж правилно го пиша досега винаги си влизам  newsm78

е,поне пиши какво ти дава.така само не мога да вляза как да ти помогнем?

# 758
  • на земята
Дава това ,,Липсват данни ...,, или това ,,Грешна комбинация ЕГН-Персонален идентификационен код,,

# 759
  • Пловдив
Дава това ,,Липсват данни ...,, или това ,,Грешна комбинация ЕГН-Персонален идентификационен код,,

първото-няма данни за проверявания период.какво точно искаш да провериш
второто-въвела си нещо грешно

# 760
Простичка препоръка-на отделен лист си запиши ЕГН-то и паролата и после използвай копи ,пейст Peace
Редактирах се Embarassed

# 761
  • Пловдив

Mr. Green

Лаленце,ай,ся си признай,че цъкаш на 2013 г  Grinning

# 762
  • на земята
Даааааааааааааа  там цъкамммммм аааааааааааааа  #Crazy оффф то от недоспиване  Joy♥Elfita♥ Hug признах си без бой  Laughing

# 763
  • София
 Здравейте момичета. Може ли един бърз въпрос. От 9.12.2012 съм в отпуск за отглеждане на дете до 1г., та въпроса ми е как ще изчислят майчинството 18м назад ли ще гледат заплатата или сега по новия закон 24м назад  newsm78

# 764
  • Пловдив
Здравейте момичета. Може ли един бърз въпрос. От 9.12.2012 съм в отпуск за отглеждане на дете до 1г., та въпроса ми е как ще изчислят майчинството 18м назад ли ще гледат заплатата или сега по новия закон 24м назад  newsm78

на база 24 м се изчисляваше цялата 2012 г.това не е нещо ново

Общи условия

Активация на акаунт