Chicago fire

• 49 237
  • 431
  •   1
Отговори
# 360
Добър ден някъде тези дни четох че актьора Jesse Spencer искал да напусне след 9 ти сезон

# 361
  • София
Добър ден някъде тези дни четох че актьора Jesse Spencer искал да напусне след 9 ти сезон
Ужас, сигурно ще замине при Габи. Дано не е вярно. Не си представям филма без него.

# 362
Аз не го харесвам и, ако напусне, няма да ми липсва. Малко безличен ми е.

# 363
По Фокс лайф са пуснали от скоро 3 ти сезон на Лекарите от Чикаго

# 364
https://www.hellomagazine.com/film/20210511112857/chicago-fire-t … yond-season-nine/ Is Taylor Kinney leaving Chicago Fire at the end of season nine? Here’s everything we know

# 365
Жалко. Няма да бъде интересен сериалът без него повече.  Sad

# 366
  • София
Стига де, дано не е вярно. Той и Стела са ми любима двойка.

# 367
Жалко, сериалът няма да е същият без него.

# 368
https://onechicagocenter.com/2021/05/14/chicago-med-yaya-dacosta … ey-devitto-exits/   май главните актриси  на Чикаго Мед ще напуснат сериала и няма да ги видим следващия сезон

# 369
Мнение за сезона до тук и дали Кейси и Силви имат бъдеще заедно в последния еп който дадоха че Кейси признава на Силви че я обича

# 370
  • София
Имат бъдеще двамата, но само ако Габи не се върне. Кейси не я е забравил, не знам дали може на сто процента да се отдаде на Силви.

# 371
Имат бъдеще двамата, но само ако Габи не се върне. Кейси не я е забравил, не знам дали може на сто процента да се отдаде на Силви.
едва ли Габи ще се върне до колкото помня актрисата снимаше в някакъв сериал последно

# 372
Кейси винаги ще обича Габи. Тя е неговата изпепеляваща любов. Ако се върне, той ще зареже Силви и пак ще се върне при Габи. А Силви не заслужава такова голямо разочарование. Доста разочарования преживя. И тя, като мене, иска просто някой да я обича и бъде напълно отдаден на нея както физически, така и душевно.

# 373
Не мисля че Габи ще се върне. На мен Кейси повече ми харесва със Силви.

# 374
  • София
Габи може и да не се върне, но Кейси е различен, когато е със Силви. На мен не ми изглежда толкова влюбен. Всичко зависи от сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт