Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 170
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Дани, цикъла ми е малко нередовен и не мога да кажа дата, за която не чакам, чак след О мога да се ориентирам. Този месец на 8 ми дойде и още не ми е свършило, чак утре или вдругиден ще свърши. На 16 съм на преглед и се надявам лекарката да ме ориентира, поне горе долу, кога ще е О. Така или иначе аз ще я следя с тестове.

# 31
Веси поздравления за хубавата тема   bouquet  bouquet  bouquet,страхотна е .
Да се запиша и аз,като нечакаща и дано след 10 дена да се похваля пък ако ли не,ще чакам коледно чудо.Стискам палци за всички Ви  Peace
Лека вечер....

# 32
хоп и аз да се запиша.дано новата тема донесе на всички ни две чертички  Hug

# 33
  • София
Здравейте!
Веси,благодаря за новата тема!
Аз от бързане да се похваля, че съм намерила вечерната иглика, писах в старата тема. И сега да ви се похваля, днес направихме спермограмата на милото и резултатите са отлични. Лаборантката даже каза, че го искат  за донор smile3521. Много се зарадвах и сега ми е някак по-спокойно. Аз ви казвам, че с тая вечерна иглика другия месец всички ще сме заедно в отчетните!
Ти от кой град си? Къде я правихте тази спермограма?

# 34
Мирабела, поздравления за хубавата спермограма!  Hug Давайте сега    luvbed
Бенито, стискам палци бебчо да е станал! Praynig

# 35
Да се запиша и аз Весенце - страхотна тема както винаги !!  Peace
За килограмите и аз да не остана назад да кажа че съм 164 и 44кг.... винаги съм била много слаба, но за разлика от това имам много стрии от малка Sad( А не искам и да си помислям като забременея какво ще стане  ooooh! Но.. зраве да е !
За игликата - пия по 3 на ден от М. до О.
Тестовете за О. от ибей ги няма още, но днес си купих Овю и започнах да правя ( имаше много бледа 2-ра черта). Имам и пак зацапване ( даже е като мини цикъл, защото е по-силно от миналия месец ) и днес вече е 5-ти ден с тази гадост и 16-ти ден от М.... Мисля да засека О. и после да пусна прогестерон поне ,ако не друго... Че с това запацапване нищо не можем да напваим и съм бясна, явно и този месец ще пропуснаа  Cry Cry #Cussing out

# 36
  • София
Леле, Наде, ама ти си толкова мъничка. Simple Smile
Пусни прогестерон - да, хубаво е да си наясно.

# 37
Цитат на: Princessa SS в Вт., 13 Ноем. 2012, 09:09
Уха-ха.... Иве!...   
Добро утро, сладурки!
Каква е тая вкусотия, бе Ивче?   А така давай на нас, стига все ти яж 
Виви, точно така - дръж фронта, няма да се даваш на никаква лелка...
Пивал,  ...не мога да ти отговоря, защото не разбирам душко! 
Дани, къде си днес?   Ха дано скоро ни изненадаш с 
Let the Sunshine in , не бива да се изпада в дупка и прочие. Така само си вредиш и губиш време за нищо. Това с мъжО...поскарването де...ами приеми го като колорита на ежедневието. Хайде: горе главата! НЕ на депресиите!!!
Мирабела, всъщност капсулките вечерна иглика се казват ПРИМ ОЙЛ. Ако си питала само за вечерна иглика, аптекарите може да не са се сетили. Ето така изглеждат:
Скрит текст :
Късмет в търсенето! 
Къде е бремелинка Цвети??? Бързо тука на отчет!....
Хубав ден на всички бамбинки!!!   

Благодаря ти, Princessa SS! Днес съм много по - добре  Записах си час за гинеколог другата седмица, защото имам някакви притеснения.....  имам болки от време на време на оперираният яйчник от ендометриозна киста.   Следващият вторник ще видим какво ще ми каже доки.

Весенце, страхотна темичка си направила  Hug Успех на всички и скорошни  EFP newsm32

# 38
  • Пловдив
Добро утро!!! Искам да ви поднеса кафе, но нещо не мога. Весе, страхотна тема  Hug. Стискам палци на нечакащите тези дни, ще е добро начало на темата. Лек ден!!!  Hug  Hug  Hug

# 39
  • до най-прекрасния мъж
Добро утроооо, никой ли не е станал още?
Аз вече съм в офиса и бързам да пиша, че после като ме налегнат задачките и няма да остане време. Ето го и кафенцето:

Аз тази нощ се наспах. Направо да не повярва човек. Но съм съм заспала в 22 и станах в 6, точно 8 часа сън. Снощи пропуснахме пак  luvbed, че милото нещо беше притеснен и не му беше до това. Аз пък съм се гушнала в него и съм заспала на минутата.
Да се похваля - от днес съм на диета. Започнах пак малко режим, пък да видим, дано се отърва от някой и друг килограм до Коледа.

# 40
Съншайн, добре си наминала!  Hug И аз съм на старта отново  newsm10... Не съм много сигурна, ама така ми се иска тоя месец нищо да не засичам. Да си се обичаме с милото, пък ако е рекъл Господ да става - ще стане!  Щото така много се навивам  и много рев после като ми дойде. А и много се ядосвам като засека О с тестовете и мъжо да го няма... психясвам и съм му сърдита...абе чудо.  Та все си викам: я по-полека!

Благодаря ти.
И аз така се ядосвам като теб. Peace Най-вече защото винаги става нещо и овулацията не е на първо място и така....

Съншайн, , ние предколедно ще очакваме нашето чудо  Hug

Да, дано да стане до тогава че почти годината мина а освен проблеми друго май няма при мен. Peace Hug

Ох, не мога да ви изчета много сте бързи в писането. Peace    bouquet

Честито на постигналите целта. Peace    bouquet

# 41
Добро утро и от мен, мили мои!!!  Hug
Слагам нещо свежо и пъстро, за да внеса малко цвят в днешния така мрачен ден!

Хубав и успешен да е денят ви днес!!!

# 42
Добро утро момичета!
Ивка, мерси за кафенцето!  Hug
Пивал, ти как си?
Съншайн а ти кога не чакаше?

Момичета, мен гърдите започват леко да ме понаболяват, а тая тежест в стомаха си я имам. не мога да спя, тежко ми е, какво е това чудо не знам ! ooooh!

Ау, Принцеске, каква красота!

# 43
Мацоранка, ти как си? Отдавна не си писала! Кога не чакаш?

# 44
  • Пловдив
Дани  Hug, ми как да съм. Не чакам или май си чакам да дойде на 19. Гърдите са ми меки, понякога леки болки в яйчниците. Другия месец съм решила да отида на 11-12 ден от цикъла и така да хвана точно О. Чакам в петък новата спермограма и да видим какво ще правим, ако има какво де....
Това е, май ви се оплаках
Принцес, страшно освежаващо.

Общи условия

Активация на акаунт