Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 214
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Запис и от мен по късно ще пиша и прочета Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 46
  • до най-прекрасния мъж
Пивал, винаги има какво да се направи, за да се получат нещата. Само не трябва да се губи кураж и мечтата да се преследва със всички средства и начини. Дано всичко вече да е наред и скоро да си гушкаш бебочко.

# 47
Скрит текст:
Отслабване с равномерно балансирана диета (РБД)

Това е хранителен режим, в който тялото използва предимно два вида клетъчно “гориво”. Приемът на мазнините и въглехидратите тук е равно балансиран, ала не по отношение на приема им в тегло, а по отношение на калориите им
Това е най-толерантният хранителен режим. В съставянето на такъв режим могат да участват храни от всички групи:
•   въглехидратно преобладаващи (хляб и хлебни изделия, ориз и оризови изделия, зърнени храни, захар и захарни изделия, царевица, картофи, грах, овесени ядки, кестени)
•   белтъчно преобладаващи (мляко и млечни изделия, яйца, соя, месо, риба, морски деликатеси, ядки)
•   преобладаващо мазнинни (растителни масла от семена и ядки, зехтин, мас, масло, сметана, топени сирена с масленост над 60%, семена, палмово масло, кокосово масло)
•   бобови храни (боб, стар грах, леща, нахут)
•   зеленчуци (краставици, домати, марули, салати, чушки, спанак, коприва, киселец, зеле, карфиол, броколи, тиквички, тиква, моркови, зелен фасул, магданоз, копър, целина, патладжани, бамя, ряпа, репички и др.)
•   кълнове от семена, от ядки, от бобове и зърнени храни, от люцерна и др. поници
•   плодове (ябълки, круши, череши, дюли, черници, вишни, банани, фурми, портокали, мандарини, тенджарини, грейпфрути, грозде, кайсии, праскови, смокини, мушмули, киви, ананас, лимони, нар, райска ябълка, ягоди, малини, боровинки, къпини, пъпеши, дини и др.

Количеството на белтъка в храната се движи в рамките на 2 до 2,5 гр. за килограм телесно тегло при мъжа и 1,7 до 2,3 гр. за килограм телесно тегло при жените. Изваждайки калориите на белтъка от дневния ви калориен прием, намирате калориите на мазнините и въглехидратите. Това е лесно, просто делите калориите останали след изваждането на белтъците на 2. Получената цифра е калориите на мазнините и на въглехидратите в храната Ви. Ако тренировъчните занимания са добре съобразени с хранителния режим, то дневната доза хранителни съставки могат да се разпределят, както следва:
•   при смесен тип хранене, дневният порцион може да се раздели на 4 – 5 средни порции;
•   при разделен (при разделен прием на белтъци от въглехидрати) дневният порцион може да се раздели на 6 – 7 по-малки порции;
•   при комбиниран вариант (включващ и смесени и разделно приготвени порции), 5 - 6 порции са “златната среда”.
Мястото на въглехидратно преобладаващите храни в режима е в първата половина на деня, до обед. Тогава тялото ви има нужда от пълнозърнести храни с нисък глекимичен индекс, придружени със зеленчукова гарнитура. Белтъците и мазнините се консумират през почти целия ден. В пред-тренировъчното хранене (2 часа преди тренировка) една голяма салата с мазнина и порция високобелтъчни храни ще предпазят мускулатурата ви от нежелано “изгаряне”.
След тренировъчното хранене най-добре разделете на 2-3 равни приема на храна. Краят на тренировката, 15 минути след повдигане на последната тежест, е най-подходящото време за консумация на протеинов шейк (суроватката е най-добрият избор). 2 часа след “бързия” протеин идва ред на пилешки/пуешки гърди, риба на скара, омлет или друга високобелтъчна храна с умерено до ниско съдържание на мазнини в комбинация със зеленчуци. Нощното хранене е силно необходимо при хора с бърз метаболизъм или при такива, хранещи се на разделен принцип. Желателно е смесването на преобладаващо белтъчни храни с различен произход (сирене с яйца, месо с яйца и много др.).
Пърженето и панирането на въглехидратно преобладаващи храни ги насища с мазнини, правейки ги бавно смилаеми. Това не бива да се допуска при кулинарна обработка. За предпочитане не пържете и не панирайте, докато сте в период на понижаване на подкожни мазнини. Можете да варите, да печете, да варите на пара или да задушавате храните от високо въглехидратната група. Желателно е плодовете да се консумират в сурово състояние, а зеленчуците и кълновете в сурово, задушени или варени на пара

Режимът е леко поносим и здравословен, стига да е индивидуално съобразен. Често е набеждаван за най-рационалния спортен хранителен режим. Това е междинен режим, явяващ се удобен кръстопът, даващ относителна почивка на тялото ви от по-крайните в ограниченията към хранителните вещества режими за понижаване на тегло. Преди всичко този режим дава възможност за улеснено навлизане и излизане от периоди на понижаване на подкожна мастна тъкан
-
D

Добро утро момичета!
Как сте?
Ивенце, благодарско за кафето, имах крещяща нужда да си пийна!
Понеже вчера усилено говорихме за килограми, ръст и диети, по-горе в скрития текст ви прилагам една изключително щадяща и ефективна диета, която лично съм проверила преди време.
Приятен и страхотен слънчев ден ви желая!  bouquet

# 48
  • Пловдив
blue_angel  Hug, не съм се отчаяла съвсем, просто за този месец не вярвам да е. Дано да кажат какво можем да направим за подобрение.  Всички ще осъществим мечтата си  Hug  Hug

# 49
Добро утро, момичета!  Hug
Принцес, много апетитно, ще си пийна едно Wink
При нас е такъв вятър, че направо си ме отнасяше по улиците  Mr. Green
Иве, 15 вече чука на вратата, чакаме положително тестче  Praynig
Хубав ден на всички!

# 50
Криси- да ти кажа и аз вече си чакам тре, поне да съм наясно пък , ако е ++ още по-добре!
Снощи като се прибрах корема ми така се поду , болеше и не след дълго едни газове ме започнаха Embarassed , беше отвратително, днес ми няма нищо, гърди -болят леко.

# 51
Иве, и аз те чакам утре! Дано да има радост!  Hug

Пивал, не се отчайвай, дано резултатите в петък да са добре.  Hug

Кристиша, ти как си мила? Hug

Днес обаче не съм много добре аз, отпаднала съм малко и не ми се яде много, или гледам да е нещо по-лекичко. И в устата имам един странен вкус, дори и при измити зъби!  Shocked

А Виви, къде е? Весето и тя не се е явила още! Mr. Green

# 52
Оо, Дани - колко си мила, почти не остана , нали се сещаш,че само си проверявам гащетата да не ме изненада на работа! Ти да не се разболяваш? О отмина ли?

а Весето си поспива, нали мъжа и взе болничен smile3503
Виви също чака утре да има радост вкъщи сигурно.

# 53
  • София
Добр утро сладурки...аз похапвам мюсли ама не пречи да ви предложа и нещо много по сладко..любимото ми ядене.. палачинкиииии  Hug

п.п. Ивееее още малко остана мила и се вълнувам заедно с теб  Hug Hug Hug

# 54
Добро утро и от мен! Simple Smile Тези палачинки изглеждат божествено. Само дето нито ми се хапва нещо,дори кафе не ми се пие. Само един чай си направих,че нещо не ми е добре. Confused

# 55
Цвети- тази картинка със сигурност напълни устата ми със слюнка! Колко си сладка момичее, ми дано да ви се похваля, след толкова хубави пожелания и очаквания ще ми е трудно да откажа един положителен тест хаха  bouquet
Ти как си? Утре сутринта ли си на лекар? Милото полудял ли е?
 Hug

Секси- в това време много мои познати и близки са хремави, грипави...взимай си мерки! Между другото забелязах,че си голям манияк на тема кино! Това определено ме впечатли!  Peace

# 56
  • София
Ето ме, ама нямам какво да кажа просто. Още си ми тече, но вече доста слабо. Ще видим какво ще каже док но съм чак другия четвъртък.

# 57
Добро утро момичета ! Страхотно кафенце, а за палачинките да не говориммм  Heart Eyes Mr. Green
Дании мирише ми на нещо като + тестче ...  Praynig кога не чакаше?
Стиснати палци за всички нечакащи тези дни  Hug Hug
При мен зацапването явно спира и днес се надявам вече да  luvbed
Да попитам -  като има бледа черта на теста за О. означава ли че тези дни би трябвало да потъмнее или няма връзка ?

# 58
  • София
Наденце, не е сигурно, може и да не потъмнее. ЛХ съществува винаги в организма, затова я има бледата черта.

# 59
Добро утро и от мен момичета кокичета  Laughing как сте днес при мен е мрачно и вали уфи гадост.Иве стискам палци да знаеш нали утре ще правиш тестче или не LaughingКакви вкусни палачинки.......
Дани и на мен на това ми мирише да видим  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт