Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 161
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Наде- това вчера ли беше с бледата черта? Направи си и днес?

Весе- а ще ти кажат ли кога е ОК да продължите с бебеправенето?

Неличка мила- ако утре не дойде баба ми , в петък ще направя тестче.
Ма как ми се е успокоил организма, ще си ми дойде , знам ли..

# 61
Ооооо, Цвети, тия палачинки много ходят на хранителния режим на Ивето  Joy..... Леле как изглеждат само.....
Кажи нещо де....как я караш? Бременееш си и никаква не пишеш  preggo Не така!  Naughty
Секси, и аз съм болЯнъ  Tired....голяма гадост!  ooooh! Не можах и да спя хубаво. Ям лимони с мед, пия чай...от време на време разтварям по някой Грипекс... смуча едни за гърло  Tired, но нищо до момента  Tired
Иве, като прочетох, че проверяваш гащите... ми иде да кажа - ми ходи без гащи, да видим дъртата как ще се стресира  #Crazy  Joy
Дани, ти днес не почиваше ли? Я се дръж! Никакви такива странни вкусове Naughty
Кристи не ходи по улиците да не те отвее вятъра.... Ти кога не чакаше?
Пивал, защо втора спермограма? Какво и беше на първата? Прости ми, но много хора станаха  и забравям вече  Embarassed Май беше при Даскалова или нещо такова  newsm78
Момичета, чакаме първото  EFP за новата темичка! Хайде де!  Praynig

# 62

Секси- в това време много мои познати и близки са хремави, грипави...взимай си мерки! Между другото забелязах,че си голям манияк на тема кино! Това определено ме впечатли!  Peace
[/quote]

Много голям манияк,бих казала. Peace Киното ми е голяма страст още откакто се помня. Simple Smile

# 63
  • София
Ще ми кажат - да...

# 64
Няма да дойде Иве ще видиш усещам го.... Joy Joy Joy

# 65
  • Пловдив
Принцес, защото се оказа, че имаме много неподвижни, което се дължало на много бавното втечняване, според д-р Даскалова. Но тя не предложи нищо като лечение, едва след 30 минути въртене измъкна някакви добавки Permen. Искам да направим още една, защото ми се видяха малко комерсиални при Даскалова.
Весе, стискаме палци всичко да е ок.

# 66
  • София
Иве утре е този важен ден за нас и се надаявам всичко да мине добре. Таткото се радва..аз се притеснявам и той само ми мърмори да съм била по положително настроена  Hug

Принцес душко мързелувам си и се излежавам..почивам си кажи речи и много се радвам, защото напоследък много ми се спи и сега си наваксвам, че другата седмица пак на работа...гадене ме мъчи от време на време, но се понася.  Hug

Дани айде похвали се с тестче мила  Hug

Айде надух ви главата с мене си  Joy

# 67
Здрасти, мацки! Hug
Тук съм- от другата страна на екрана,но не пиша.
реших да се включа отново в темата заради моите мили дружки
Илюжън ( вече успяла мама:))* )  Hug, Блу( Ивка ), Тоито, Тонилив, РаяСветлинова,
Трой (когато се появява ) и да ви кажа, че все още съм на линия с цел да постигнем така желаната от нас мечта! С вас съм и ви мисля, просто напоследък съм
загубила своето неуморно моджо:)))* и дарсловото си, но ще се оправя.
Тоито, много кофти за цикъла. И аз бях така- много и празни надежди. Нищо, следващия път ще
стане, няма как.
Весето87, съжалявам за случилото се с твоята бременност. Ще стане и този път ще го задържиш. Кураж.
На всички други момичета желая много любов, страст, мечти и двучертичкови тестове!
Ваша: Мацоранка!:)*

# 68
Танче- няма се подиграваш жено, ти какво си се разляла болна? Аре стига Hug
Нелка- аз съм на периоди, ту си мисля,чед може и да е станало, ту не...женска му работа.
Секси- аз също обичам киното, първите ми филми са били като малка с баща ми в някогашния "модерен театър" дори в 5 клас си бях направила тетрадка със изгледаните филми и снимки от каст-овете хаха , слава богу любимия е същия като мен и следим всичко.

Цвети- място за предварително притеснение няма, ми ще се радваш разбира се! Утре да пишеш като можеш какво е станало..

# 69
Пивал, защо не се обърнете директно към Даскалов? С тая жена само губите време, нерви, пари... Моя позната започна направо с Даскалов от-до даже и при него роди. Много е доволна... Не съм разпитвала за подробности, но е споделяла, че е много добър специалист и човек. Вдигна го посред нощ да раждат и се отзова на секундата. Все си мисля, че има решение на всякакви проблеми...въпрос на време е. Не се шашкайте излишно, щото може и  да няма нещо притеснително. Стискам палци!  Praynig

# 70
Наде- това вчера ли беше с бледата черта? Направи си и днес?

Да Иве вчера ги почнах , така че продължавам тези дни ... А прогестерона на 7-ми ден след О. ли се изследваше ?

А от утре ли чакаме първите + + +  Joy
Пивал дано спермограмата добре !!  Praynig  Hug
Аз тръгвам за работа така че ще се включа пак по-късно

# 71
Здрасти, мацки! Hug
Тук съм- от другата страна на екрана,но не пиша.
реших да се включа отново в темата заради моите мили дружки
Илюжън ( вече успяла мама:))* )  Hug, Блу( Ивка ), Тоито, Тонилив, РаяСветлинова,
Трой (когато се появява ) и да ви кажа, че все още съм на линия с цел да постигнем така желаната от нас мечта! С вас съм и ви мисля, просто напоследък съм
загубила своето неуморно моджо:)))* и дарсловото си, но ще се оправя.
Тоито, много кофти за цикъла. И аз бях така- много и празни надежди. Нищо, следващия път ще
стане, няма как.
Весето87, съжалявам за случилото се с твоята бременност. Ще стане и този път ще го задържиш. Кураж.
На всички други момичета желая много любов, страст, мечти и двучертичкови тестове!
Ваша: Мацоранка!:)*

Мацоранке, аз като се включих в по-старите теми ти пишеше все още често...как си? Правите ли си активно опити? Обичам като пишеш, защото се показва тази чаровна маца на екрана! Всичко добро!

# 72
Здрасти, Ивелина2006
да, и аз те помня- трябва да ти кажа,че за съжаление съм от
първите в теата- мисля че се включих на 4-тата тема...смятай:)
Ами да, но не се вглъбяваме толкова много, просто си направихме вси1ки възможни
изследвания и се оказа че сме си много наред и двамата и сега
просто чакаме, но и двамата работим
прекалено много и честно казано пропускаме най-важните дни...
Нищо, ще стане.
При вас как е?

# 73
Танче- няма се подиграваш жено, ти какво си се разляла болна? Аре стига Hug
От температурата е  #Crazy....идват ми налудничави изказвания!  Crazy
Имам чувството, че с моя мъж цяла вечност не сме  luvbed.... Довечра ако не съм издала багажа и ако той е тавряс ще нападам....обещавам!!!!  tooth

# 74
Мацоранке- поне сте спокойни,че сте си клинично здрави, пък бебето си знае работата..важното е,че звучиш спокойна! Дано скоро напишеш някоя хубава новина тук...иначе това с работните ангажименти и вечер умората е перманентно при всички млади хора, което е малко тъжен факт, ама в такива времена живеем.
Влизай по-често, толкова си приятна за четене!

Танче- няма как, разсмиваш ме с всеки пост и ми става мн свежо едно..и трагедията ще изкараш божествена комедия, опасна си..довечера пускай чара в действие.
Аз имам кардио един час..хайде засега се махам от главите ви

Общи условия

Активация на акаунт