Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 159
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Принцес душко това звучи малко като заплаха  hahaha Joy

macoranka с теб май не сме се засичали мила, но съм сигурна, че нещата ще станат...най-важното е че и двамата сте здрави ...всичко друго е божа работа  Hug Hug Hug Hug

# 76
  • Пловдив
Ive, а нещо като препоръка за стягане за тези, който не искат да свалят.  Hug. Някакви хубави упражнения за поддържане

# 77
Принцес душко това звучи малко като заплаха  hahaha Joy
Ми да  #2gunfire .... тооооо вече аман от разминаване!
Довечера ще има опасен чар  4470 Wine Glass  Пък и тая гад като дойде миналата седмица ми срути имунитета и ей на разболях се!  doctor
Не ми се боледува, ама хич  Ill

# 78
  • София
На мен днеска ми е смотано, ама много...Не знам вече дали някога ще се оправя...

# 79
  • София
Весии ще се справиш..сигурна съм..ти си моя идол и пример за един страхотен, здраво мислещ, позтивен и силен човек  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Почивай си и гледай да мислиш за хубавите неща, които има около теб  Hug Hug Hug Hug

# 80
  • Пловдив
Весе  Hug, всички сме с теб. Знам, че понякога думите не помагат и празнината е там, но с времето се запълва. Горе главата, ти можеш

# 81
Весенце  гушкам те мила знам какво ти  е просто ти трябва малко време за да се съвземеш не че ще забравиш просто за да преосмисл иш нещата.Знам че  каквото и да ти кажа няма да помогна много  но те прегръщам силно.8 год с лед случката все още помня и се страахувам понякога но гледам да мисля позитивно благодаря всеки ден че си имам мойто момченце и се надявам да имам още едно бебче.Прегръщам те силно.Другият път няма да стане така сега даже ще ти е по лесно да забременее6 така съм чувала и всичко ще е наред.

# 82
  • София
Нелка, ти след детенцето ти ли имаш такава случка? Кога възстанови опитите?

# 83
Здравейте и от мен, моят син беше болен от събота вечер и почти не съм спала. Тази сутрин вече е добре, надявам се да му е минало, ужасно е неприятно.

Ще си задам пак въпроса, че никой не ме отрази в предишната тема. Wink При 32-36-дневен цикъл според вас кога е най-добре да започна с тестовете за овулация? Аз мисля за всеки случай на 12-тия най-късно.

# 84
  • София
12 е рано. Ако сметнем, че най-късия ти цикъл е 32, според мен 15 ден.

# 85
Здравейте и от мен ... Днес е толкова гадно и мрачно време, направо ужас ... само за спане и правене на бебета Simple Smile но тъй като аз още съм в цикъл и няма как, реших малко да поработя днес, че от няколко дни не съм ходила и мама-шефка ще ми се кара накрая Simple Smile
Днес успях да си запазя час при моята гинеколожка за петък, и за ендокринолог в Стара Загора, за другата седмица и да минават разни изследвания и да видим за какво става въпрос - ще идва ли това бебе или ще се запъва. Simple Smile
Алексче - аз също съм с такъв цикъл - предния месец започнах на 11ти ден, О беше на 17-18. Сега ми е 32, но мисля пак на 11-12ти ден, най-късно 13ти да започна. Просто ти си прецени, аз искам по-рано, за да е всичко точно! Simple Smile
Весито - стига бе, мила. Една история, която ще те обнадежди. Имам братовчедка, която с мъжа си се мъчиха да имат бебече. В продължение на повече от 3-4години, не се получаваше нищо. Накрая тя забременя ... за нещастие на всички, абортира в 4ти месец, когато дори вече усещаше бебока, той не беше само плодно сакче - точица ... а си беше оформено бебе. Не знам наистина как тя намери сила, обаче аз и останалите край нея, за миг не видяхме тя да страда. Само тя си знаеше какво и е ... но и пред мъжа си, тя не казваше "Боли ме" ... Усмихната и лъчезарна .. такава, каквато винаги беше. Точно след 5-6месеца тя беше отново бременна. Роди скоро едно хубаво, жизнерадостно и лъчезарно дете, такова, каквато беше и тя - винаги!
Така, че мила Веси - недей да страдаш - боли, знам, предполагам! Дано никога не го изпиташ отново, но вярвай, само с вяра мечтата ти по-скоро ще стане пак ФАКТ, и този път вярвай, че всичко ще бъде наред! Simple Smile   bouquet

# 86
Алексче, 15-17 ден мисля че е добре да започнеш. Няма страшно да я изпуснеш. 12-ти ден е рано. Аз съм на 14-ия с О при 26-28 дневен цикъл....
Веси,  Hug... всичко минава един ден... времето нали знаеш... уж намалява болката.... Каквото и да ти кажем ние тука, ти си знаеш най-добре.... Само бъди силна!  Hug

# 87
Момичета  , и аз да се включа в новата темичка...браво на Веси...дано донесе на всички ни късмет !
Не съм много словоохотлива, но просто незнам какво да пиша,а истината е че чета всичко и доста ми повдигате настроението!
Благодаря ВИ , че ВИ има!

# 88
Момичетаа записвам се и аз малко късно... ама анощи нета ми беше толкова скапан че даже не можах да влезна в форума... връщам се да ви изчета   Grinning

# 89
Добро утро на всички.Станах рано и докато ви изчета, а и на работа сутринта ,имах доста задължения.При мен нищо ново.Следя О.Ох, това с БТ е мнооогоо гадно ,но няма начин искам поне да се ориентирам колко ми е ЛФ и да получа информация за цикъла си.Чакам с нетърпение да дойде довечера да  luvbedО е още далече ,но си имам желание, което е добре, че предните месеци никакво ,ама никакво желание за нищо.Принцес дано по бързо се оправиш.Ивечакаме те утре сутринта да се похвалиш.Пивал, защо не му вземеш на твоя мъж витамин Е, ЦЕТЕБЕ +ЦИНК и фолиева.Няма да му навредят, а знам че влияят добре на спермата.БЛУ дано не се наложи да я пиеш вечерната иглика.Мацоранка ние с теб не се познаваме аз почнах да пиша от 13 ,тема но съм чела всичките ти постове.Не само твоите и на блу ,тоито.Момичета ,виждам ,че сте от много време тук, а идват нови момичета и си отиват, но дано скоро и вашата мечта стане реалност.Аз също се боря от много време въпреки че пиша отпреди 7 теми. Hug Hug HugДано всички скоро да държим нашите синове и дъщери. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт