Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 195
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Така е, назад няма нищо освен миналото и шока който преживях че няма да имам деца...което надали е вярно, но самата мисъл може да убие всеки човек който мечтае за дете.
Желая успех на всички Peace  bouquet
Съншайн, що за констатация?!?!?  Shocked Не знам какъв е случая, но който ти го е казал някой ден ще си плаща скъпо. Трябва отговорност в изречени думи и безумни дела.

Съншайн, усещам в думите ти тъга...
Откривам част от себе си там...Не знам каква е историята ти и не знам какво си преживяла, но знам, че в днешно време няма как да останем без дете! Макар и трудно, макар и преминали през много изпитания, всяка от нас ще гушка своето малко слънчице!  Hug Hug Hug

Много си права, Веси!  Hug Всички ще бъдем горди мамита СКОРО.... Изпитанията само ни каляват! Прегръщам ви всички!  Hug Hug

# 121
Така е, назад няма нищо освен миналото и шока който преживях че няма да имам деца...което надали е вярно, но самата мисъл може да убие всеки човек който мечтае за дете.
Желая успех на всички Peace  bouquet
Съншайн, що за констатация?!?!?  Shocked Не знам какъв е случая, но който ти го е казал някой ден ще си плаща скъпо. Трябва отговорност в изречени думи и безумни дела.

По-скоро ужасен лекар. Но ада мина, макар че в главата ми всичко все още да е живо. И се боря с него...понякога е много трудно. Peace
Безумни думи и дела от страна на лекаря...

Съншайн мила само напред и знай, че ние сме с теб  Hug Hug Hug Hug
Благодаря мила. Hug  bouquet

Съншайн, усещам в думите ти тъга...
Откривам част от себе си там...Не знам каква е историята ти и не знам какво си преживяла, но знам, че в днешно време няма как да останем без дете! Макар и трудно, макар и преминали през много изпитания, всяка от нас ще гушка своето малко слънчице!  Hug Hug Hug
Благодаря ти, от сърце за разбирането точно така е- болката е огромна, поне разбрах от къде идват другите ми физически проблеми те са следствие от огромния шок ...остана борбата и сега се боря, дано не се налага да минавам през много тежки неща, защото сила нямам и в момента макар че не се отказвам. Hug  bouquet
Успех на всички и дано по-малко болка в душите ни. Heart Eyes

# 122
Съншайн, мила, дръж се, ще се наредят нещата, вярвай, мисли за хубави неща и всичко ще се получи. Както Веси каза, в съвременния свят е напълно възможно всяка жена, която иска бебче, рано или късно да си има.   bouquet Ще дойде и нашият час да гушнем нашето собствено бебенце  Hug Hug Hug

# 123
И аз мисля като другите момичета, Съншайн - неяата ще се получат, при някои става бързо , при други бавно. Но ще имаш детенце!  Hug Правили ли сте изследвания?

# 124
Привет и от мен бъдещи мами, аз се прибрах от работа и използвам, че милото с щерката правят някаква картонена къща в детската стая, докато аз приготвям вечерята и бързам тайно да метна един поглед. Не мога за съжаление да прочета всичко, което сте изписали, нооо съм тук. Наближават ми важните дни иии ме тресе сценична треска така да се каже, какво... каак... дали и тн въпроси. Сигурно защото ми е първи месец, в който ще опитваме та за това ми е силно притеснено. Към края на месеца ще съм поизтрезняла, но докато дойде часът на истината и аз ще преживявам трепетите и вълненията ви.
Прегръдки на всички, много обич и позитивна енергия ии много положителни тестове пожелавам.

# 125
Иве, какво става с теб, лелка няма още нали?  Praynig  А Виви, къде за изгуби това момиче!  newsm78

Принчипеса, успех! Hug  Ти кога не чакаш?

# 126
Дани- няма я мръсната...да си кажа , нямам признак на нищо.
Ти как си? Свърши ли работа?

Принчипеса- успех ти желая, предполагам е тези дни, понеже не си уточнила...

Съншайн, кой ти е казвал,че не можеш да имаш деца ? На вуйна ми бяха казали подобна глупости и след няколко години роди второ дебелаченце.

# 127
Иве, днес съм си вкъщи, не съм била на работа! Иначе съм добре, само сутрин ми е тежко в стомаха, а и гърдите почнаха да ме болят доста, иначе са меки и като ги пипам направо парят!  Embarassed Дано хич да не идва тая, че...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ако утре още я няма, кога ще правиш тест?

# 128
Ооо на мен сега ми мина, не чакам в началото на декември, някъде около 4-ти. Но не знам какво ще се случи, понеже аз почти година пих противозачатъчни. Сега ги спрях за първи месец, иначе винаги ми е бил точен на 28 дни МЦ. Сега не знам какво да очаквам и кога, нооо то ще се види. Сега са ми т.н. подходящи дни този уикенд и сме без щерката, та съм замислила да го прекараме в леглото, няма да ми е трудно да убедя милото, пък резултата ще се види  newsm47

# 129
Дани-ако не дойде, ще направя тест в петъка.

# 130
Къде сте бебеланки, сигурно всики бебеправите Blush Mr. Green
аз един път вечер да реше да вляза и то никой тук Thinking

# 131
Съншайн, мила, дръж се, ще се наредят нещата, вярвай, мисли за хубави неща и всичко ще се получи. Както Веси каза, в съвременния свят е напълно възможно всяка жена, която иска бебче, рано или късно да си има.   bouquet Ще дойде и нашият час да гушнем нашето собствено бебенце  Hug Hug Hug
Hug
Благодаря ти, за утехата. Дано и реалната такава пристигне скоро. Всички около мен са вече с по две деца. Други пък без да ми знаят проблемите ми бъркат в раните...
Та има хора които не знаят кога да спрат с коментарите и въпросите.
Благодаря на всички за добрите думи. Hug Hug Hug    bouquet

И аз мисля като другите момичета, Съншайн - неяата ще се получат, при някои става бързо , при други бавно. Но ще имаш детенце!  Hug Правили ли сте изследвания?
За момента правя само аз. Peace    bouquet

Съншайн, кой ти е казвал,че не можеш да имаш деца ? На вуйна ми бяха казали подобна глупости и след няколко години роди второ дебелаченце.

Ами един лекар не каза същото, но за мен значеше същото...преживях го и преди само, че с мой близък. Дълго е за обяснение, тогава бях дете а сега се наложи пак да мина през кошмара но на мой гръб.
Благодаря на всички за добрите думи.
 Heart Eyes Желая Успех на всички момичета тук в темата и в форума.
Четох едни кофти статистики, че 200 хил. имат проблеми с забременяване....и ми се стори, че познатите ми които имат деца са истински късметлии но си мисля, че който има нещо не винаги го цени не че във всички сучаи важи това. Имам и много познати които нямат деца, а са женени с години вече. Някой 10 години нямаха, а сега имат. Други мало по-малко. Даже скоро разбрах, че не ставало толкова лесно от едно семейство които чак след 4 години са имали дете и те констатират че не е толкова лесно това да се получи детето....
Благодаря за търпението.
Приятна вечер на всички. Hug Hug Hug Hug Hug

# 132
RAQSVETLINA и аз като теб да реша да вляза и то никой няма ...
Днес май на никой не му се пише или няма с какво да се похвали, но се надявам да не е за дълго и да завалят   EFP
Аз да ви споделя или по скоро да се оплача днес бях при док и се оказа че имам уголемен яйчник и киста и лечението е противозачатъчни или ако евентуално забременея щяло също да е добре, док каза че не е проблем за бебешравенето но незнам мен си ме притеснява а и си мисля че така би било по трудно ... Weary
Както и да е казах си каквото ми тежеша и се извинявам за дългия пост

# 133
И аз съм никой затова си лягам или по-скоро ще правя компания на мъжа ми малко. Wink Laughing И после ще лягам искам не искам Peace
Чакам да ми свърши и да почвам да тормозя мъжа ми пак. Confused

RAQSVETLINA и аз като теб да реша да вляза и то никой няма ...
Днес май на никой не му се пише или няма с какво да се похвали, но се надявам да не е за дълго и да завалят   EFP
Аз да ви споделя или по скоро да се оплача днес бях при док и се оказа че имам уголемен яйчник и киста и лечението е противозачатъчни или ако евентуално забременея щяло също да е добре, док каза че не е проблем за бебешравенето но незнам мен си ме притеснява а и си мисля че така би било по трудно ... Weary
Както и да е казах си каквото ми тежеша и се извинявам за дългия пост
По-скоро въпроса е да намериш причината. И не се травмирай толкова много, макар че и аз се чудя защо ми закъсня този месец а бременност нямаше. Но това, не значи че ще се откажа от мекички бели ръчички които да ми казват мамо. Hug
И на мен днес не ми беше ден, но вече ми избива към смях защото и да искам нищо не мога да променя в момента.
Приятна вечер.      bouquet
И ако е вярна датата ти на раждане си прекалено млада и ти е рано да се отказваш толкова лесно и бързо. Горе главата. Hug Peace  bouquet

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 22:19 от Съншайн

# 134
Не исках да прозвучи така Съншайн, не се засягай, а и стана така защото те нямаше преди да пиша...

Общи условия

Активация на акаунт