Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 239
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Иве, наистина супер бързо са пристигнали. Моите още ги няма  newsm78 и аз понеделник ги поръчах.
Преди да ти ги донесат писаха ли ти известие на тел. за пратката? Или направо си дойдоха?
Иначе много гадно за теста Sad Силно гуш от мен  Hug оставаме за другия месец, месеца на сбъднатите мечти  newsm32 newsm32 newsm32

# 181
Получих известие по мейла,че ще дойдат 4 до 6 работни дни, дойдоха малко по-рано...

Иначе да, гадост- ама какво да правя...нямаше как да се надявам чак на единия път така,че нормално...декември!:0

# 182
Съншайн, така е, и аз повече се плаща от неизвестността, имам развинтена фантазия и в какви ли не филми се вкарвам.  #Crazy Но предполагам наистина е трудно да се бориш и да не знаеш срещу какво...
Предстои ми цветна снимка в началото на следващата година, другите изследвания(спермограма, хормони, хламидия, УЗИ), които сме правели май са добре. Но за цветната снимка се притеснявам, защото като студентка доста често имах въспаление на яйчниците... Но докато не дойде момента няма да го мисля Simple Smile Каквото е писано това ще стане. Сега медицината позволява дори и при запушени тръби да си имаш бебче. Въпреки че страшно много искам да стане по естествения начин! Praynig 
А ти какви изследвания си си правела? Аз вярвам, че и за нас, които опитваме от повечко време, има шанс  Praynig вярвай, мила Съншайн  Hug
Благодаря ти, мила Кристиша. Hug
Хормони, хормони щитовидна, ехо, ярм, вътрешни изследвания на корем и черен дроб...ох не ми се пише повече по тази тема с изследванията че ме обзема ужас вече.
Имам тежък-болезнен цикъл, напоследък ми прави номера и не идва на време....пия хормони за щитовидна, пак ще трябва да правя тсх защото увеличихме дозата и днес даже ми се спи ужасно и знам че е от хапчетата. Да не говорим, че и некакво желание за правене на деца нямах цял месец. Викам си Боже импотентна ли станах от тая щитовидна изплаших се не е типично за мен.
Просто не знам по кой начин да се боря вече. Мислех си, че този ще е месеца ни обаче не. Къде тоя късмет нищо при мен да стане от първия път или без сложнотии. Много ми е мъчно, ама много.
Като знам какво направих, за да не вредя на детето си а сега къде съм в нищото и пак проблеми въпреки, че се лекувам. Сумати пари издадохме за лекарства, без малко да се наложи да пия и други хормони за да ми дойде. Но слава Богу поне ми дойде, само парите за хормоните отидоха. Ох, да не ви товаря с моите неща сигурно и вие си имате проблеми....
Дано само мъжа ми да се съгласи догодина за спермогама, за да видим там как са нещата и дали има шанс за нормално забременяване или само аз си мисля, че проблема е в мен. А просто ми идва в повече стреса от неясното пред мен.
Имам чувството, че тсх сега е паднало прекалено ниско и се чувствам пак потисната ама да видим дали не греша ще трябва пак да пусна изследване да видя как е. Най-много утре, ако съм пак така да ходя при лекарката ми.
Ох, спи ми се има ли някой с високо тсх тук или съм само аз? Peace

# 183
Съншайн и аз да кажа нещо макар че не е от личен опит, имам приятелка която забременя чак след 2 години опити и май изледванията им бяха добри, смисал нямаха проблеми.Но бебето си доиде явно в най подходящия момент за тях,защото тъкмо тогава се бяха справили с други проблеми ... така  че никога не се знае.Знам  че времето е много и това и неизвестноста са плашещи но имай вяра и всички които правите опити повече време ще се получи когато му е писано

# 184
Съншайн и аз да кажа нещо макар че не е от личен опит, имам приятелка която забременя чак след 2 години опити и май изледванията им бяха добри, смисал нямаха проблеми.Но бебето си доиде явно в най подходящия момент за тях,защото тъкмо тогава се бяха справили с други проблеми ... така  че никога не се знае.Знам  че времето е много и това и неизвестноста са плашещи но имай вяра и всички които правите опити повече време ще се получи когато му е писано
Благодаря ти, само че аз не си мисля че нямаме проблеми....сложно е да се напише с букви-думи тук. Peace
Няма да пиша повече лични проблеми ,че да не травмирам момичетата които опитват отдавна.
Извинявайте, просто имам нужда и аз да споделя но не е тук мястото.
Приятен ден, отивам да гледам http://www.virtualbudapest.eu/en виртуалната разходка, за да се разсея. Peace  bouquet

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 12:17 от Съншайн

# 185
Ивеееее, ми браво...щом чак на обяд Фащаш работа  #Crazy При нас вече отива на прибиране  Grinning. Съжалявам за  EFN но ако беше положителен щях да напиша  "значи никой не е в състояние да каже кога аджеба се забременява и от кой път. Всичко е Божа работа!".... но нищо - другия път ще е с повече чертички. Гушкам те!  Hug
На тая мръсница дето я чакаш и кажи, че това и е за последно тая година  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Скрит текст:
  От много време се каня да напиша нещо ... не чак толкова вълнуващо де, но все пак. Числото 13 ми стана някак знаково на мене. Не фатално! Напротив - обичам го. Мама е родена на 13, може би за това... Апартамента, който купихме миналата година е №13 и аз много си го харесвам и обичам. Във форума пиша от 13 тема. Тази новата темичка Весито я пусна на 13-ти. А сега пиша на 13-та страничка. Дали така нареждайки се нещата, не би било добре 13 година да имам едно сладурско бебоче родено може би на някоя 13 дата?!?  Wink Вярвам в това, защото много го искам!  Praynig

# 186
Охх Танче ква си сладка! Дано, пожелавам ти го, може би няма нищо случайно!
А съм на работа чак до 20ч. така,че хич не ми говори...
Иначе да , тая тъпачка няма да ме пропусне...сега чакам, ама още не е дошла, дори не ме боли корема.

здраве да е

# 187
Няма да пиша повече лични проблеми ,че да не травмирам момичетата които опитват отдавна.
Съншайн, можеш да пишеш и споделяш всичко, което решиш. Нали затова сме тука, да си помагаме и насърчаваме. Споделената болка е наполовина.... има го в началото на темата. Само да ви кажа /един известен човек сподели преди време по ТВ-то/, чакали бебе 10 год. при все че всички иследвания и от двете страни са напълно изрядни. Проблема се оказал в това, че обвивката на яйцеклетката била по-дебела от обикновено и сперматозоидите не можели в продължение на 10 год. да я пробият, за да я оплодят.  Представяте ли си?!? Що за проблем?  newsm78 Пак ще кажа: Божа работа е!

# 188
Съншайн, можеш да пишеш и споделяш всичко, което решиш. Нали затова сме тука, да си помагаме и насърчаваме. Споделената болка е наполовина.... има го в началото на темата. Само да ви кажа /един известен човек сподели преди време по ТВ-то/, чакали бебе 10 год. при все че всички иследвания и от двете страни са напълно изрядни. Проблема се оказал в това, че обвивката на яйцеклетката била по-дебела от обикновено и сперматозоидите не можели в продължение на 10 год. да я пробият, за да я оплодят.  Представяте ли си?!? Що за проблем?  newsm78 Пак ще кажа: Божа работа е!
Да но някой гледам, че се разтроиха повече и от мен в момента. А аз освен да се боря нямам друг шанс, защото много искам дете.
Да, Бажа работа е. Не знаех това за яйцеклетката, а не става ли по-дебела с годините или нещо се бъркам с информацията?! newsm78

# 189
Съншайн, относно хормона ТСХ, при мен е 2,5 , а съм чувала, че за бебеправене е хубаво да е около 1. Но сега попаднах на едни коментари, че все пак не е задъжително да е толкова нисък. На когото му е интересно може да почете по надолу:

# 190
Съншайн, относно хормона ТСХ, при мен е 2,5 , а съм чувала, че за бебеправене е хубаво да е около 1. Но сега попаднах на едни коментари, че все пак не е задъжително да е толкова нисък. На когото му е интересно може да почете по надолу:
Моят беше 6.90 последно беше 3.90, но сега ми увеличиха дозата и не знам колко е. Но ме съмнява, че паднало много просто усещане студени крайници, спи ми се, направо се рея, гади ми се и др неприятни неща. Ще трябва да говоря с лекарката, ако не може да ми пусне изследването да го пускам аз че не ми е добре изобщо.
Благодаря. Peace    bouquet

# 191
Да но някой гледам, че се разтроиха повече и от мен в момента. А аз освен да се боря нямам друг шанс, защото много искам дете.
Да, Бажа работа е. Не знаех това за яйцеклетката, а не става ли по-дебела с годините или нещо се бъркам с информацията?! newsm78
Може би по пътя на логиката да е така - с годините да стават такива неща. Не знам! Не съм се интересувала! Споделих факт.
Разбира се, че ще се бориш... и ти, и ние, и всички които го искат толкова много. И ще го имаме! Защото както каза Весето /много си я обичам!  Hug/ живеем във време, в което почти нямаме шанс да останем без деца. Преди време имах една такава максима: ТРУДНИТЕ НЕЩА ГИ ВЪРША С ЛЕКОТА, НЕВЪЗМОЖНИТЕ МАЛКО МЕ ЗАБАВЯТ! ... Май е време пак да я активирам!

# 192
Може би по пътя на логиката да е така - с годините да стават такива неща. Не знам! Не съм се интересувала! Споделих факт.
Разбира се, че ще се бориш... и ти, и ние, и всички които го искат толкова много. И ще го имаме! Защото както каза Весето /много си я обичам!  Hug/ живеем във време, в което почти нямаме шанс да останем без деца. Преди време имах една такава максима: ТРУДНИТЕ НЕЩА ГИ ВЪРША С ЛЕКОТА, НЕВЪЗМОЖНИТЕ МАЛКО МЕ ЗАБАВЯТ! ... Май е време пак да я активирам!
Много си готина, извинявай за израза но е така. Стис  Hug Heart Eyes
  bouquet

# 193
  bouquet
Благодаря! Ти също!!!   bouquet
 Hug Hug Hug  Heart Eyes

# 194
  bouquet
Благодаря! Ти също!!!   bouquet
 Hug Hug Hug  Heart Eyes
Hug Heart Eyes  bouquet
Малко ми олекна, ще трябва да обядвам сега.
Приятен обяд на всички.  chef

Общи условия

Активация на акаунт