Нокти на краката още не сме рязали.Като е буден не става, а като спи не се сещам. Той май има само на палчетата.

Днес разбира се всички сме замалели и спим

Ти как си, по-добре ли си? 

Какво става с Лайнари и Осран ли беше другия кандидат?
пушех по 2 кутии на ден, спрях ги от раз преди 3-4 години, ама миналото лято в Америка пуших
ще я кача довечера, а ако не издържа и по-рано 

/ пък аз съм малко съмнителна личност
да не взема да предам нещо отрицателно на децата.
С нетърпение ще чакам татуса 

Напоследък нямам много време, имахме гости, а и с тези поръчки от Фотобокса и избиране на снимки, установих, че прекалено много съм щракала с фотоапарата
.
Вкъщи открай време за децата той е играта, а аз съм храната, така не мога да ги забавлявам като него.
Извинявам се за адреса, сигурно съм забравила да сейфна, след като съм го добавила. 

И честито на патеричка на Матей на Марли, да ви е жив и здрав! 

) не съм опитвала нито цигара, нито твърд алкохол. Свиква се и не ми липсва, само малко уискито и понякога ракийка със салатката. 

дано и след месец също 
Пия чай от салвия и мента , вземам хомеопатични и да не казвам голяма дума , но започнах да се изцеждам по- рядко.
( на мен ми дават 4 вида хапчета и отделно системи)
Нека бебчетата ви да са здрави и да не се налага да сте отделени от тях!
И още един бисер бях видяла, ама го забравих 

Чакам да мине едно нещо и после може би ще върна по-голяма част от кърменията, ще видим. И така да остане, пак е добре 
Вчера при Звездев правиха за 6-месечни бебоци пюре от броколи. Дотук добре, ама беше със сиренце и масло