Отговори
# 270
  • софия
На Ивчо сме вързали червено конче, но без допълнителни възли. Съвсем скоро ще започне да го стяга и не знам дали ще вържа ново. Не вярвам много на тези неща.

Нокти на краката още не сме рязали.Като е буден не става, а като спи не се сещам. Той май има само на палчетата.

# 271
За уроките и подобни неща - аз не вярвам много, но мъжът ми - да. Той върза на детето червен конец, аз му го махнах след 40-тия ден и му казах, че сигурно е паднал някъде,  Rolling Eyesче той искаше още да стои, пък аз не одобрявах. Сложи му и синьо оченце в количката, когато дребното е по-криво кара баба си да му чука яйце ... и така.
Ноктите на краката ги рязах веднъж, всичките, че бяха като на орленце ... hahaha
Пуших доста, от десети клас. Като се роди племенникът ми, ги намалих до 4-5 на ден, като почнахме опитите за бебе - по 1-2 и като разбрах, че съм бременна (на седмия месец опити) ги спрях. Сега се чудя дори как съм пушила, много неприятно ми става покрай пушачи и добре, че в обкръжението ми почти ги няма. Дори и свекър ми, който е заклет пушач, започна да пуши електронна цигара заради малкия. Peace

# 272
  • До морето
Пуших доста, от десети клас. Като се роди племенникът ми, ги намалих до 4-5 на ден, като почнахме опитите за бебе - по 1-2 и като разбрах, че съм бременна (на седмия месец опити) ги спрях. Сега се чудя дори как съм пушила, много неприятно ми става покрай пушачи и добре, че в обкръжението ми почти ги няма. Дори и свекър ми, който е заклет пушач, започна да пуши електронна цигара заради малкия. Peace

Същата работа, пушех по кутия и половина на ден, в чантата винаги имах една започната и една неразпечатана кутия. Да си имам!!!! Спрях ги от раз (веднъж да има полза от проклетията ми  Mr. Green), скоро ще станат 3 години и вече съм яростен непушач  Laughing Между другото откакто съм ги спряла само 2 пъти съм сънувала, че пуша и дори в съня си се ядосвам, че съм запалила!!!

# 273
здравейте, милички  Hug Hug

2 г.откакто не пуша, спрах ги от раз,първо се опитах да ги намаля (по2-3 цигари на ден), но не стана, ядосах се и ги спрях изцяло. Изобщо не ми се пуши  Twisted Evil

За червеното конче имаме на лява ръка и аз, и Адриана. Не че съм суеверна, но пък вярвам че има лоши енергии  Shocked Shocked

Чудя се за бънджи, чета мнения, раазбира се противоречиви. Но някоя мама и с по-голямо дете може ли да сподели мнение, евентуално марка  Hug Hug

Ние снощи имахме гости и нашето чудо се превъзбуди и се дра около 2 ч. в ръцете ми.  #Cussing out #Cussing out Днес разбира се всички сме замалели  и спим  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 274
  • София
Марли, страхотно да си изкараш и много да се забавляваш Hug
Червен конец му вързах преди 40-я ден и още стои. Златно оченце със синичко имаме, закачила съм го на леглото му.
Муки, вържи му на Яворче, нищо няма да му навреди, дори и само за твое успокоение пак си струва  Hug
Ноктите на краката не съм рязала още и май няма нужда Wink
Преди 5г. имах период в който пушех, само когато излизах на заведение или пиех някакъв алкохол, и после изведнъж ми изпротивяха много цигарите и не ми е приятно около мен да се пуши, в къщи също не даваме.
Елс, забравих да ти кажа, още на следващият ден след като купих мечето, пуснах си аз в къщи, е да ама много шумно ми се стори, особено вечер да спиш на този шум и разбрах че няма и лампа  Rolling Eyes Така че спрямо влакчето хич не бяха малко разликите, погледнах в каталога, че мечето е по-шумно с 15 децибела от влака и се обадих да попитам дали ще ми го сменят като си доплатя и те казаха, че няма проблем, та вече сме с влакчето и то е много по-готино Simple Smile Ти как си, по-добре ли си?  Hug
Слънчо, много прегръдки и положителни емоции ти изпращам  Hug
Блонди, добре си го измислила, ето че не я отби и пак не се предаваш Hug Какво става с Лайнари и Осран ли беше другия кандидат?
Ние след два часа сме на детски рожден ден, ще отидем само за 1ч. да поздравим, че не ми се иска дребния да стои много около деца, то ще има малко де, ама все пак да не се превъзбуди или да се разболее, ако има болни или недоизлекувани ooooh!
Диди24, ще ми изпратиш ли списъкът с адресите, че нямам Фб, ти се канеше на мен и Блонди, но сигурно си забравила Hug

# 275
  • До морето
Окендзан  Naughty  Mr. Green

Блонди, какво си измислила, аз пак изтървах?

# 276
само аз ли съм бивша пушачка, на която й се пуши  hahaha пушех по 2 кутии на ден, спрях ги от раз преди 3-4 години, ама миналото лято в Америка пуших  Mr. Green и на мен ми е гадно покрай мен като пушат, ама запаля ли веднъж съм готова  Mr. Green
вече съм с татуировка..много е кървясала сега  hahaha ще я кача довечера, а ако не издържа и по-рано  hahaha
ние пак сме със стафилококи в нослето....та се чудя вместо антибиотик нещо хомеопатично да не пробвам  Crazy Crazy
червено конче и ние имаме  Crazy
хубав ден  Hug

# 277

Все в г*з  Mr. Green

belverde ще вържа....чудех се дали някой прави възли,че съм чела нещо от Кабала май имаше с тия възли или има нашенски обичай.
Даже мъж ми ще накарам да навърже на всичките.Четох че човек с който има силна връзка и доверие трябва да върже и да е добър и с чиста душа / Crazy/ пък аз съм малко съмнителна личност  Sunglasses да не взема да предам нещо отрицателно на децата.

# 278
  • София
Бюти, много хубава лента имаш  Heart Eyes С нетърпение ще чакам татуса Wink
Муки, на моя вързах три възела, а по принцип трябва седем, но ми е струва много, а конецът трябва да е естествен - вълнен и да се върже от майката  Peace
Мацки, кивито цитрус ли е, аз мисля че не е, но някъде в нета пише, че е Thinking

# 279
  • Обетованата земя
Привет и от нас Simple Smile Напоследък нямам много време, имахме гости, а и с тези поръчки от Фотобокса и избиране на снимки, установих, че прекалено много съм щракала с фотоапарата  hahaha.

Тефита, много се смях, че се разсмивате и вие с метода на мъжът ми.  Joy Вкъщи открай време за децата той е играта, а аз съм храната, така не мога да ги забавлявам като него.  hahaha Извинявам се за адреса, сигурно съм забравила да сейфна, след като съм го добавила. Simple Smile

Койчева, дано се окаже че не е хепатит, мен така ме бяха объркали като бях бременна, че имам Хеп. Б, незнаех на кой свят се намирам.... Sad

Слънчо, оправи ли се вашата кака? Нашият батко е с вирусче, температура, хрема, моля се да не зарази бебето, скоро не беше се разболявал.

Новото при нас е, както се похвалих във ФБ, че от вчера смучем биба, и сме в клуба на смучещите биба и пръстче. Не можех да я гледам как страстно си осмуква палеца, и бутах бибата, докато накрая схвана милото как да я смуче .  Mr. Green "Пишките" се оказаха използваеми  Laughing

Благодаря за пожеланията за ИД на малката, много сте мили!  HugИ честито на патеричка на Матей на Марли, да ви е жив и здрав!   bouquet

Белверде, ще ви пратя и на вас списъчето.  Hug

За цигарите-преди и аз пушех по малко като излизам, но откакто съм забременяла преди 3 години и нещо с Иво (нощта на забременяването даже се бяхме поотпуснали с алкохол и цигари  Crazy) не съм опитвала нито цигара, нито твърд алкохол. Свиква се и не ми липсва, само малко уискито и понякога ракийка със салатката. Mr. Green

Сими, за бънджи- ползвахме, много му беше интересно, но като всяко нещо е до време и се ползваше 1-2 месеца. Много съм доволна на Линдам беше, сега пак ще си го ползваме.  Peace

Вие какви подаръци ще слагате под елхата за бебоците, аз съм й поръчала едно люлеещо се конче http://direct.asda.com/My-First-Rocking-Pony/000709851,default,p … ml?cm_vc=PPCXSLTP , но то ще е за малко по-нататък. Може и столче за хранене да е другия подарък от бабите примерно. Simple Smile
Май още имаше, но ви изчетох набързо и забравих. Хубав уикенд!  Hug

# 280
  • Враца
само аз ли съм бивша пушачка, на която й се пуши  hahaha
Още едно съвпадение с теб Mr. Green, ама ти не си ми прочела добре поста, написала съм, че понякога ми се допушва, понякога много...   Twisted Evil Ама нямаааа, не искам пак да ги почвам. Simple Smile
Диди, тъкмо щях да те питам коя от всичките ви биби е засмукала Матеа. Трябва да я снимаш с бибата да ни я покажеш с "пишка" в уста.  Mr. Green Wink

# 281
Да се похваля бебко и татко му са добре - резултатите са им в нормите поне засега Praynig дано и след месец също  Praynig
 Благодаря на всички за подкрепата!!! Наистина ми беше нужна. Сега съм по- спокойна.
Милото ми бебе с колики и пръцкане от Аптамила. Дано да му мине като му свикне стомахчето с АМ.
Нямам търпение да си го видя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пия чай от салвия и мента , вземам хомеопатични и да не казвам голяма дума , но започнах да се изцеждам по- рядко.
  А как болната майка е кърмила при положение, че се вливат и пият много медикаменти дълго време. Лечението продължава и след болницата .Не се ли  натрупват в организма! newsm78 ( на мен ми дават 4 вида хапчета и отделно системи)
Благодаря ви отново  Hug Hug Hug Нека бебчетата ви да са здрави и  да не се налага да сте отделени от тях!

# 282
Диди, това "direct" значи ли че може да се поръчва направо от сайта без посредник?
Само точа лиги по тия сайтове и грам нищо не вдявам кое как се поръчва  Embarassed Confused Бива ли да съм толкова куца ....

# 283
Окендзан не спечели, но Лайнари се класира.  hahaha И още един бисер бях видяла, ама го забравих  Thinking

Белверде, кивито не е цитрус  Hug

Сами, нищо не съм измислила, правя разни комбинации и усилия да яде колкото се може по-дълго Камелия и кърма  Simple Smile Чакам да мине едно нещо и после може би ще върна по-голяма част от кърменията, ще видим. И така да остане, пак е добре  Blush

Купих днес уреда за парата и пюренцата, има и книжка с рецепти, ще прочета какво предлагат  Simple Smile Вчера при Звездев правиха за 6-месечни бебоци пюре от броколи. Дотук добре, ама беше със сиренце и масло  Whistling

# 284
  • Варна
То е било за на 6-месечното бебе майка му Laughing

Общи условия

Активация на акаунт