Dexter (четвърта тема)

• 35 962
  • 635
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря, много бавно загрявам.  ooooh! Преди три дни го започнах отново.

И за да не е спам, финалът на Декстър меко казано ме озадачи. Но спин офф е възможен. Пак за него.  Rolling Eyes

# 511
  • Ænima/Albuquerque
То няма а е спиноф, ако е за него, освен, ако не е някакъв супер далечен второстепенен герой.

Скрит текст:
Заповядай в темата, ако имаш желание. Но се пази, има спойлери. 

# 512
  • Пловдив
Само ще кажа, че ми стана много мъчно, че свърши. Беше част от ежедневието ми.  Cry

+1

Днес по-рано се сетих, че това чудо го следя от 6 години... никога не се бях запалвала по сериал както по този... и сега няма повече...

# 513
На мен нещо не ми хареса финала. Може би завършек като този, описан тук би бил по-подходящ.
А за спиноф се съмнявам, че ще направят. Нямат подходящи герои и истории, от които да стане добър нов сериал.

# 514
Един от сегашните продуценти обясни защо е избрано точно това място и занимание.
По този начин Декс наказва себе си с шума от верижните триони, защото това е първият му и най-болезнен спомен от контейнера.

# 515
Уау точно за това въобще ни бих се сетил. Така има малко повече смисъл, но пак не е особено добър финал.

# 516
Затварям темата Декстър(за мен) с въпроса: На кога бяха нужни последните кадри?
- Не и за феновете  Stop

# 517
Много тъпо свърши   Twisted Evil И Дебра не заслужаваше да свърши в морето!

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 02:26 от -True Blue-

# 518
И Дебра не заслужаваше да свърши в морето!

Определено  Tired

# 519
Тъкмо изгледах последния сезон, мнл ми е мъчно.  Sad Това е най-добрият сериал, който съм гледала - всички сезони бяха силни и интересни. Някои по-слаби от другите, но въпреки това добри.
Краят не ми хареса, оплескаха го, както си знаят по американски. Или трябваше да го дадат как отива при Хана и детето, или да си остане умрял. Това беше супер безсмислено. Хубаво, че е обяснил продуцента, иначе никой нямаше да се сети. Малко като литературните анализи едно време, да не се чудим какво е искал да каже автора, има си книжка - погледни и разбери.

# 520
  • Ænima/Albuquerque
Да! ooooh!

# 521
В предните сезони, като гадаех какъв би могъл да е краят, си мислех, че или ще го убият, или ще го разкрият и ще отиде на електрическия стол, че всички близки ще се отрекат от него...ама да се излекува и да иде в гората - не.
И въпреки това, като изключим последните няколко минути беше добър край. Не като изгубените, които ми обезсмислиха няколко години гледане на мистерии.

# 522
  • Ænima/Albuquerque
Нямаше логика да го убият, в смисъл, по начина по който се разви сезона, нямаше откъде да му дойде. Може би от сина на докторката. Ма аз исках вселенска справедливост, и да ти кажа, версията на оня продуцента ми пасваше перфектно за финал. Уви, точно той не е трябвало да си тръгва от сериала.  Tired

# 523
Аз отначало реших, че евентуално си оставят вратичка за продължение, ама те и Дебра убиха, и той напусна, a и иска да е с Хана, тя не може да остане...просто няма как да продължи.

# 524
  • Ænima/Albuquerque
Искрено се надявам да няма начин да продължи!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт