Dexter (четвърта тема)

• 35 958
  • 635
  •   1
Отговори
# 525
Ще стане на боза, няма спор. ;р

# 526
  • София
И аз най-после изгледах последните няколко серии накуп.
На мен пък ми хареса финала  Peace
Колкото и да ми се искаше, не виждам как Декстър би заживял щастливо до края на дните си след всичко което е направил. Или пък умира /няма значение как/ и се отървава. Колкото и да ми е любим  Heart Eyes /на мен и на милиони други/, той все пак е сериен убиец и заслужава наказание.
Докато караше лодката към бурята тъкмо си мислех колко тъпо и нелогично е намерението му да се самоубие и тогава последните няколко минути дадоха завършека на всичко - Декстър, понасящ наказанието си, сам и страдащ.
Беше уникален сериал, ще ми липсва  Sad

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 14:30 от Amidala

# 527
Майкъл С Хол на гости при Крейг.

Joy Joy Joy

# 528
'Айде пак Внимание тук не е писано от 120 дни. Ми срам ме е вече... ама почнах Декстър, де. Влизам внимателно, със затворени очи, да не прочета нещо, че съм до трети сезон. Ще се върна да чета в началото, че ми е любопитно как сте ги чесали.

Но не мога да се понасям вече с тея сериали. Да си знаете. Не знам вие как се търпите. Не знам.

# 529
  • Ænima/Albuquerque
 smile3532

Айде, айде, гледай, че иде четвърти сезон.  ura

# 530
Четвърти е дъ бест! След това може и да не гледаш.

# 531
Много е приятен и този рижляк, та не знам. Може да ми е тъпо, ма ше гледам (сигурно).

# 532
  • Ænima/Albuquerque
Четвърти е дъ бест! След това може и да не гледаш.

И пети беше як, бе, с Джони Лий Милър. Е, вече след него може да гледа с едно око, докат чисти, примерно.  hahaha

# 533
Кой беше рижляка?

# 534
  • Ænima/Albuquerque
Декс, бе, Кафеhahaha

# 535
Ааа, на мен щото ми е кестен  Flutter

# 536
  • София
Тва е щото пиеш лекарства!

# 537
На мен пък ми бяха доста интересни всички сезони. Вярно, че последните два-три не бяха на върховно ниво, но пак се гледаха. От главните с изключение на Декс, любимци ми бяха Дебра и Винс Масука.

# 538
Предполагам това е "активната" тема за сериала. Преди два дни изгледах финалния епизод. Идвам да попитам дали има някой, на който му хареса финала, за да знам, че не съм сама.  Grinning

# 539
Ако се върнеш 3-4 страници назад ще видиш, че на повечето хич не им хареса.
За мен беше ок.

Общи условия

Активация на акаунт