Dexter (четвърта тема)

• 35 949
  • 635
  •   1
Отговори
# 540
Хай файв, начи. Щото оня ден бях като глас в пустиня. Викам си край, само аз и мъжът ми се носим на някакъв сал с табелка Доволни от финала на Декстър.  Laughing Laughing

# 541
Аз съм от тези, дето не им хареса финала на Декстър. Исках да го умрат по особено грандиозен начин. Все пак да си отиде подобаващо човека. Това решение със звука от резачката, дето да го измъчва цял живот ми се видя не измислено, ами направо изсънувано.
Или да си беше оправил живота в Южна Америка или да беше умрял.

# 542
  • Ænima/Albuquerque
В алтернативния финал е истината.  Tired

# 543
Четох го и него. Не е това, което исках, но по бива в сравнение с резачката.

# 544
  • София
А защо шумът ще го измъчва? Защото цял живот е разчленявал хора с нея ли?

# 545
Защото резачката когато са разрязали майка му, му е първия най-ярък спомен

# 546
  • срещу двата комина :)))
очевидно няма да изгледам последния сезон, може ли някоя добра душа да ми го преразкаже набързо  Rolling Eyes

# 547
А защо шумът ще го измъчва? Защото цял живот е разчленявал хора с нея ли?
Не, бе! Той си ги касапеше в тишина и самовглъбение с ножчетата. Нали майка му я бяхя убили с резачка. Та шума от резачката го храща за ръка и го води в най-мрачния спомен от детството му да го измъчва. И те така цял живот.

# 548
  • София
Офффф.... Старост-нерадост! Сетих се!

Обаче пък гадно ще му е... там няма кой и за какво да убива. На 65-то четене финалът ми се струва смислен и изненадващ. Все пак аз очаквах, че ще го гътнат, а затвора не е място за него. Все пак за кво да го затварят - за тва, че етрепал лошите? Ми че то по тая логика сите Батмани и Спайдърмени треа да затворят!

# 549
Не искам да го гътват като обикновен убиец, той си е специален.
И адът който си измисли е специален.

# 550
  • София
А какъв беше алтернативния финал, че съм забравила  newsm78

# 551
очевидно няма да изгледам последния сезон, може ли някоя добра душа да ми го преразкаже набързо  Rolling Eyes

Муре, забравих го моменталически след като го изгледах.
Скрит текст:
Имаше накрая някаква буря, дето им развали плановете за бягство. Декстър пусна хахавелника на сезона, вместо да го убие и после хахавелника уби Дебра. И Декс страда и се самообвинява.... Някрая заряза русата отровителка и какмубешеимето (детето на Декс) да си отиват в Бразилия или някъде там, а той отиде в горите да слуша резачки по цял ден.
Толкоз от мен.

# 552
  • София
Оооо, Дебра ! Даааа!  newsm45 newsm45 newsm45

# 553
Кой беше гадняра убил Дебра? На Том Хенкс синковеца или той беше предния сезон?

# 554
На Том Ханкс синковеца беше в предния с религиозните истории. Сега беше сина на онази бабетка психоложката.

Общи условия

Активация на акаунт