Dexter (четвърта тема)

• 35 946
  • 635
  •   1
Отговори
# 555
Да, благодаря, Злате.

# 556
Нищо не помните.  Grinning
Като Злата мисля и аз, той си направи сам избора да се оттегли от живота на всички, защото реши, че им носи нещастие, предвид какво се случи с Дебра. Много мъжкарски избор! За Дебра тъжно, но реално също добър избор, защото тя се прeчупи и никога нямаше да е същата.

Декстър си довърши келеша накрая в килията. Мисията биде изпълнена, но твърде късно спpямо Дебра. Съответно той никога нямаше да намери мира за себе си. Оттам и избора за "отшелничество" и самобичуване.

Последната му "жертва" замина при останалите. С нея затвори цикъла и сякаш му беше като наказание за всичко, което бе сторил.

Алтернативният вариант е мега тъп. След 8 сезона, в които му сипматизираме, да го екзекутират, meh.

# 557
  • Ænima/Albuquerque
Като Злата мисля и аз, той си направи сам избора да се оттегли от живота на всички, защото реши, че им носи нещастие, предвид какво се случи с Дебра. Много мъжкарски избор!

И изключително прозрачен. Все едно зрителите сме някви тъпаци. Точно така и се почувствах с тоя финал.

# 558
Е не бе, шото ако му праснеха на него инжекцията щеше да е ебаси забуления финал. Simple Smile)))

Реално не е до изненада, а до дали се е развил финала следейки кривата. В тоя случай, да. Поне за мен. И от там ми идва задоволството. Както в ББ. Стана си както си вървеше да стане.

Аз искам само да кажа, че съм доволна. Който не е, съжалявам. Много е гадно чувството. Още ме боли за Лост и малко за Сопранос. От масовото недоволство очаквах да се чувствам като след техните финали, но такова облекчение изпитах.  Grinning

# 559
  • Berlin
Aз пък онзи ден го почнах и днес приключвам с 1ви сезон. Laughing

# 560
  • Ænima/Albuquerque
Ами хайде, хайде. Криста и тя гледа, и аз със нея. Сега поне ще можете да коментирате с някого, който също не е гледал.  Mr. Green

# 561
На трети сезон съм. Не ми е много интересен с тези прокурорски драми, които са обсебили джинджъра. Ама ще го добутам, имам обещание че четвърти бил супер.

# 562
  • Ænima/Albuquerque
А, всъщност на коя серия си? Щото към края на сезона става малко по-интересно... Но не много.  hahaha

# 563
Пета приключих.

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Ъх, колко много имаш още...  Tired

# 565
  • Berlin
Почнах 2ри сезон аз. Ще го гледам понеже има някои интересни неща, но не е много грабващ. Той все пак е сериен убиец, няма начин да го харесам. По -скоро ми стана много мъчно за 2те дечица. Sad

# 566
  • Ænima/Albuquerque
Декстър не ти е симпатичен? Спирай да гледаш.  Mr. Green
За децата пък какво има да страдаш? Заради това, че майка им е тъпа овца или че баща им е престъпник и наркоман? Боже, Декстър е най-доброто, което можеше да им се случи! Shocked

Скрит текст:
Сериозно, това не го четете още.
Скрит текст:
Засега е най-доброто.

# 567
  • София
Ако знаете как завиждам на Криста...

# 568
И аз. Хем съм пресно завършила.  Grinning

# 569
  • Berlin
Мъчно, заради това, което са преживели. Имам предвид стоенето в кръвта и т.н. Актьорът ми е доста дървен, но може би така трябва да е. и имам чувството, че гледам филм от 90те, ама стига толкоз хейт засега.Simple Smile

Имах предвид Декстър и брат му като деца. Sarcasm, ти за децата на Рита ли говориш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт