Dexter (четвърта тема)

• 35 945
  • 635
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не може да се очаква разчупеност в поведението на Декс - дървен е, но не е сухар. Актьорът е чуден Simple Smile

# 571
  • Ænima/Albuquerque
Мъчно, заради това, което са преживели. Имам предвид стоенето в кръвта и т.н. Актьорът ми е доста дървен, но може би така трябва да е. и имам чувството, че гледам филм от 90те, ама стига толкоз хейт засега.Simple Smile

Имах предвид Декстър и брат му като деца. Sarcasm, ти за децата на Рита ли говориш? Simple Smile

Даааа! Затова се учудих, че си ги умислила.  hahaha

Иначе другото за 90тте ще се оправи по-напред в сезоните - айфони, майфони. Mr. Green

# 572
# 573
  • София
И любимият ми сериен убиец се завърна, голям кеф.
Някой друг гледа ли?

# 574
  • Пловдив
Помня, бях голям фен на сериала. Последната серия не я гледах със седмици, защото не исках да свършва..
Сега не искам да се разочаровам, че продължението ще е боза.
Струваше ли си?

# 575
Аз я свалих и само надникнах, обещаващо е това, което видях - като картина, музика.. всичко.. Чакам да се реша да я пусна.. Simple Smile Но коментарите като цяло са добри и мисля, че няма да се разочароваме!

# 576
  • София
Уф, никой ли не гледа, няма ли фенове този велик сериал (макар и с може би най-разочароващия финал в историята на телевизията). 🙂

Декстър ми е сред най, най-любимите сериали за всички времена!

Изгледах първия епизод и съм много доволен. Много добър старт.
А наш Декстърчо пак се е погрижил със силни връзки в полицията... 😄

Значи имаме скок 10 г. в бъдещето и останалото в спойлер

Скрит текст:
Явно е оставил зад себе си Орегон и дървосекачеството и се е преместил в 'Айрън Лейк, Ню Йорк. Аз си мислех от промото, че е някъде из Аляска.
Деб е заместила Хари като 'гласът на разума и човечността' с който си говори. Само дето не му рецитира кода. 😉
Пак разнася понички и пак е любимец на всички, хехе.
Хареса ми духовната му връзка с елена. Аз съм много голям фен на елените и като реални и като митологични животни. Уви, познах какво ще се случи с еленчето, изобщо не ме изненадаха. Точно това предвидих да се случи, както и съдбата на разглезеното брокерче след това. Декстър вече е 2.0 и не събира трофеи, но пък е станал немарлив. Дадоха кръвта от тила на Мат по снега до ямата в леда. Загубил е тренинг, сам си го каза.

Интересно Харисън как е открил баща си, а и какво става с Хана? Ще я видим ли? Той таман е щастливо влюбен (дали?) в готината шерифка.

Имаме и мистериозна история с изчезнали момичета. Сериен убиец? Трафик на бели робини?

И онова самотно момиче на бара, на което шерифката помогна не я дадоха случайно. Може би и нея ще се опитат да отвлекат/убият, но няма да успеят и тя ще е нещо като първи свидетел, видял или подразбрал нещо, дори и малко, но важно, за да започне истинско разследване в което естествено ще се включи и Декстър, но инкогнито.

Уви и тук са прокарали политкоректната простотия, но не искам да коментирам повече за нея. Не е важно и просто се правя, че не забелязвам.

# 577
  • Berlin
Надявам се да го пуснат по нашите ширини скоро (имам предвид Амазон и Нетфликс 😀) и с удоволствие ще го гледам. Има ли нужда от припомняне, аз нищо не си спомням вече. Харисън синът му ли беше? От жената, която Джон Литгоу (любим актьор!) уби? А какво стана с Джулия Стайлс? Ужас съм!

# 578
  • София
Да, Харисън е детето на Декстър и Рита. Аз много ги харесвах като двойка, въпреки че Декстър не я обичаше истински. Той истински се влюби в Хана. Рита беше убита от онзи изрод, Артър Мичъл.
Ооо, Лумен ме кефеше много ама за съжаление участваше само в пети сезон. Беше изнасилена и също като Декстър живееше със своя 'Мрачен спътник' и когато получи своята вендета, 'мрачният спътник' я напусна и тя не можеше повече да остане с Декстър и да продължава с убийствата. Разделиха се. Е, поне остана жива.

# 579
Доволна съм от 1 епизод.
Скрит текст:
Любопитна съм и аз Харисън как го намира и въобще къде е бил 10 г., не помня къде го остави Декстър?!

Diavolo, взе си капка кръв, сложи я в импровизирана стъклена натривка, просто две неравни парчета стъкло.

Също се усмихнах на поничките. Simple Smile На познатите жестове, мимики.. Много добър и убедителен Майкъл Хол!
Не съм убедена дали искам да гледам Деб, но да, явно тя ще е гласът...
Гей двойката и на мен не ми пречи. Танците и простичкият живот ми харесаха. Но явно независимо, че всички се познават, има постоянен поток от непознати..
Някак обаче не мога да повярвам, че 10 години са минали именно така.. че 10 години е издържал и че 10 години не е имал повод!! И хоп още първата серия убива след толкова въздържание.. Можеха да го оставят за втора серия поне, щеше да е по-убедително и ефектно, че и на прекрасния елен можеше да се насладим още малко, нищо, че съдбата му се предусещаше..

Полицайката и дъщеря й са приятни и със сигурност ще имат главно участие, вероятно и с Харсисън ще ги сприятелят, а може и нещо повече.. Въобще смятам, че фокусът върху Харисън ще е голям.. Генетичност, отклонения, памет, приемственост.. заявиха го ясно.

Чудя се за следите кръв в снега накрая - дали само немарливост искаха да покажат?!

Момичето от бара определено ще е ключово, също протеста.. бащата на Мат..

# 580
  • Berlin
Много благодаря!
Потърсих и аз в нета, да си припомня нещо, също и Куин го мислех. Simple Smile

# 581
  • София
Куин и Батиста си останаха живи, но дали ще ги дадат отново след 10 години? Съмнявам се, ама...
п.п. Нарочно не съм търсил за спойлери и инфота с каст и пр. за да се изненадам... Така че инфото ми е само от първия епизод и от трейлъра. 🙂

50 Shades of Purple
Скрит текст:
взе кръвта ама малко по-късно се отказа, каза че е нов човек/нов сериен убиец и повече няма нужда от събираната кръв. 🙂
Аз се надявам, 'генът' в Харисън да го няма, ама едва ли... Сигурно ще наследи Декстър, дано не, ама, уф.

Съгласен с всичко останало.
Ние бащата на Мат още не сме го видели. Със сигурност ще изиграе главна роля, както и петролния милиардер. Как ще навържат всичко предстои да видим. + изчезналите момичета.

# 582
Diavolo, мерси, нещо съм проспала този момент, гледах пак! Благодаря! И аз като теб каст избягвам да гледам, че много пъти вече ми се е случвало да започна нещо ново, да надникна и да видя без да искам, напр. че определен актьор участва в по-малко серии..

# 583
  • София
50 Shades of Purple,
ахам и аз така
по принцип се интересувам, но за Стар Уорс и Марвъл и ДиСи, ама това е вече и изкривяване моето...
Но извън тези неща избягвам подобни работи, особено пък за филмите.

А понеже пита къде ги остави Декстър, Харисън и Хана. Ами в Аржентина. И той трябваше да отиде там, но уви...

Между другото искате ли да видите Хана отново?
Аз да, първо актрисата харесвам страшно много и второ двамата имаха невероятна химия.
Макар че и тази новата (май има леки индиански черти или се лъжа?) е много готина и веднага ми хареса.

# 584
Страхотна е Ивон Страховски, много бих се радвала да се появи! Също много я харесвам, огромна роля прави и в The Handmaid's Tale!

Полицайката и за мен има нещо индианско, или мексиканско.. но не й четох биото, само бегло погледнах, че е участвала в Здрач, Goliath, Westworld.. А Харисън - Джак Алкот е играл младия Реслър в The Blacklist.. Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 15:33 от 50 Shades of Purple

Общи условия

Активация на акаунт