Машина за хляб - 48-ма тема

• 51 314
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!
Имам спешен въпрос и много моля за съвет. Ще сменям машината си - 1 изхвърлих бъркалката, 2 скърца та скърца. От онези ларедутските е/беше. Сега обаче избирам м/у Мидея, Тауруст и FIF. Хайде моля, помаагйте  Hug
Ако трябва да избирам м/у Мидея и Таурус , бих избрала втората. Защото имам няколко неща на тази фирма и работят безотказно. Третата марка не я познавам.  Моята е от Лидл.Доволна съм.

# 676
Здравейте!
Имам спешен въпрос и много моля за съвет. Ще сменям машината си - 1 изхвърлих бъркалката, 2 скърца та скърца. От онези ларедутските е/беше. Сега обаче избирам м/у Мидея, Тауруст и FIF. Хайде моля, помаагйте  Hug
Ако трябва да избирам м/у Мидея и Таурус , бих избрала втората. Защото имам няколко неща на тази фирма и работят безотказно. Третата марка не я познавам.  Моята е от Лидл.Доволна съм.

Благодаря ти!
Моята, която ползвах 3 год е с параметрите на твоята/ако не греша/, но ми се иска да с по-голям капацитет. За хляб ми е предостатъчна, защото само мъжо яде хляб, но когато меся пити ми идва малка. За това се оглеждам за по-големи. Аспиратора ми е Таурус и съм много доволна, но пък Тауруст е с 1 бъркалка. Мидеята отпадна. Сега въпроса е м/у Таурус и тази FIF=

# 677
Пак да припомня, че добър откъм качество и цена е вариантът Финлукс с 2 бъркалки и 1350 грама хляб за 99 лв в Зора май беше.

# 678
Лидълската е с две бъркалки и максимум 1250гр. За цената си е супер-99 лв. Когато края на лятото си купувах моята ,няколко дни след това имаше със същите параметри на цена 75 лв. в Метро на марката Терингтон Хаус/ дано съм написла вярно/. Имам на тази марка гофретник с 3 различни приставки и съм доволна.

Пак да припомня, че добър откъм качество и цена е вариантът Финлукс с 2 бъркалки и 1350 грама хляб за 99 лв в Зора май беше.
Ей това също е добре.

# 679
http://zora.bg/finlux/fbm-1580n/7857
Тази ли имате предвид?
Ох, много време ви отнех с моя проблем.  Embarassed

# 680
  • Варна
Моята е тази - http://zora.bg/finlux/fbm-1480/7856. Също съм доволна.  Peace

# 681
  • София
http://zora.bg/finlux/fbm-1580n/7857
Тази ли имате предвид?
Ох, много време ви отнех с моя проблем.  Embarassed

Моята е такава и хляба не ми бухва и не ми се препича отгоре.

# 682
Може брашното ти да не е добре. Родителите ми имат точно такава - прави невероятен хляб и излиза много лесно от казанчето.

# 683
  • София
Правила съм с различни брашна, последно с някаква лидълска смес. Винаги остава вдлъбнат отгоре и не се запича. На вас как ви се запича отгоре, след като има само един реотан отдолу?

# 684
Щом е вдлъбнат значи или маята ти е много и превтасва или водата ти е в повече. Ако имаш желание напиши рецептата по която го правиш, да помислим как да я коригираме за да стане хубав хляб с калпаче.

# 685
  • София
Намалих водата и увеличих брашното, но няма резултат. Сега слагам 400 мл вода 6 чаши брашно (4 пълнозърнесто и 2 бяло), 2 супени лъжици олио и 1 супена лъжица мая. Захар не слагам и пека на програма за пълнозърнест хляб.

# 686
Намалих водата и увеличих брашното, но няма резултат. Сега слагам 400 мл вода 6 чаши брашно (4 пълнозърнесто и 2 бяло), 2 супени лъжици олио и 1 супена лъжица мая. Захар не слагам и пека на програма за пълнозърнест хляб.

На маята и е нужна захар за да започне да действа.

# 687
Александриа, определено проблемът не е в машината , а в майстора на хляба  Wink

Потвърждавам мнението на Тин- познати си я купиха наскоро, за да заменят Мулинекс и са страшно доволни, повече отколкото от Мулинекса. Същото нещо казват и те-хлябът излизал много лесно. Ядох от хляба им-разкошен е  Peace

Машинката си е супер.

Иначе и аз бих искала Лидлска, ама много рядко ги пускат на промоция, няма ги в магазините. Откъде ги купувате-чакате промоцията ли?

# 688
  • София

Значи заради липсата на захар не става, така ли? Аз обаче не искам да слагам захар в хляба.

# 689
  • София

Значи заради липсата на захар не става, така ли? Аз обаче не искам да слагам захар в хляба.
Една чаена лъжичка на цял хляб не е много, дори и за диабетици, а хляба става по-добър.

Общи условия

Активация на акаунт