Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря tonynette. Цял ден звънях и даваше непрекъснато заето. Едва сега дава свободно, но явно вече няма никой. Сутринта ще звънна на управителя. Приятна вечер на всички.

# 511
  • Пловдив

Тези в Галерията ми идват малко скъпички, че аз трябва да взема две за подаръци. Дали си спомняш твоето от МЕТРО за колко го купи?
[/quote]
Около 30 лева да е било,но доста търсих такъв тип (скрити ) докъто попаднах случайно.

# 512
  • Пловдив
Момичета, болница Пловдивмед или някой детски лекар на частно ще ми препоръчате?
За 7-годишно дете става въпрос.
Не е сериозен случай, хрипащи гърди искам да чуем.

Не бих препоръчала Пловдивмед - има двама примерно специалиста, а останалото е плява - дежурят по един на ден и като отидеш не е гаранция на кой ще попаднеш - бях към тях на абонамент 3 мес. и не повторих.

# 513
Къде мога да намеря, т. н. испански одеала за дете 3-4 години?

# 514
  • Пловдив
къде е най-евтина сега захарта?

# 515
Момичета, болница Пловдивмед или някой детски лекар на частно ще ми препоръчате?
За 7-годишно дете става въпрос.
Не е сериозен случай, хрипащи гърди искам да чуем.

Не бих препоръчала Пловдивмед - има двама примерно специалиста, а останалото е плява - дежурят по един на ден и като отидеш не е гаранция на кой ще попаднеш - бях към тях на абонамент 3 мес. и не повторих.
Според мен най-добре е при Пердикацева да го заведеш. Работи с направления по касата , аз лично съм много доволна от нея . Сутрив може да я намериш в детския кабинет на Белодробна болница на Цариградско шосе, а след обед в частния кабинет. Там също приема с направления. Ако те интересува пиши и ще дам телефони

# 516
  • Пловдив
относно всички, търсещи различни специалисти лекари - излезе списъкът за най-добри лекари в нашия град! http://bestdoctors.bg/doctors/cityId/102

няма как да не се съглася с една част от него, а и един от тях - майка ми, да си я похваля, определено заслужава.   Mr. Green

# 517
  • Пловдив
относно всички, търсещи различни специалисти лекари - излезе списъкът за най-добри лекари в нашия град! http://bestdoctors.bg/doctors/cityId/102

няма как да не се съглася с една част от него, а и един от тях - майка ми, да си я похваля, определено заслужава.   Mr. Green

Как се казва майка ти?

# 518
  • Пловдив
е, сега имена във форум няма да й слагам. специалист по образна диагностика е тя, определено в нейната специалност са кадърни избраните.

# 519
  • Пловдив
Здравейте, мами
Търся камиона на Маккуин, казва се Мак, към който да има коли и да могат да се пъхат в него. Нещо такова ми обяснява детето, че иска. Някой знае ли къде да търся? Имам много ограничено време за обикаляне по магазини и ще съм благодарна на всяка помощ и насока.  Hug
А също и на препоръка какви точно разновидности има на пазара, защото искам по възможност да е оригинален на Дисни. Надявам се някоя мама, "фен" на филмчето, да се включи със съвет  Laughing

чети темата за кодове от ларедут. според мен лего е наистина стойностен във времето подарък и си заслужава.

http://www.laredoute.fr/vente-mack.aspx?productid=324263979& … 1&secintref=1

http://www.laredoute.fr/vente-flash-mac-queen.aspx?productid=324 … 1&secintref=1

# 520
  • Пловдив
Знаете ли къде мога да намеря метални колани на ластик?

# 521
  • Пловдив
Здравейте, мами
Търся камиона на Маккуин, казва се Мак, към който да има коли и да могат да се пъхат в него. Нещо такова ми обяснява детето, че иска. Някой знае ли къде да търся? Имам много ограничено време за обикаляне по магазини и ще съм благодарна на всяка помощ и насока.  Hug
А също и на препоръка какви точно разновидности има на пазара, защото искам по възможност да е оригинален на Дисни. Надявам се някоя мама, "фен" на филмчето, да се включи със съвет  Laughing

В Джъмбо има много коли от серията Cars. Вчера бях там, но не ги загледах, че не нивълнуват, но ми се идя, че са доста.

къде е най-евтина сега захарта?

Фина захар Захира- 1.89 в Карфур

И аз с въпрос: Къде мога да намеря подходяща чантичка за буркани за детска кухня

# 522
  • Пловдив

И аз с въпрос: Къде мога да намеря подходяща чантичка за буркани за детска кухня
Аз миналата година си купих от Джъмбо.  Peace

# 523
  • Пловдив

Аз миналата година си купих от Джъмбо.  Peace

Вчера бях там- нямаше Sad

# 524
Къде мога да намеря подходяща чантичка за буркани за детска кухня
В магазините "по лев". Питай за чантичка за бурканчета, ще ти покажат.
Има едни, които имат пластмасови дръжки отгоре - ако я носиш по-дълго време или ако държиш повече чантички, ръката много се уморява, тези дръжки се впиват.
Има други - с меки дръжки, като от сезал, те са по-удобни. В последствие намират приложение и като пазарска чантичка.
Ако в Кючук париж, до Слънчеви лъчи ти е удобно, мога да ти обясня от къде съм купувала аз.

Общи условия

Активация на акаунт