Номинации 2012- коментарна тема

• 23 393
  • 799
  •   1
Отговори
# 30
  • В Космоса
Дано да не е много интересно, че мразя да пропускам купона. Crazy

Трябва да има и такива като теб, които да минат накрая и да преброят жертвите.

Ще ги преброя. Раните ще им ближа, ако трябва. Разчитайте на мен. Но все ще намеря пролучки да мятам по един белтък, де. Надявам се.

# 31
  • Канада
Ще липсвам събота и неделя, евентуално ще мога да хвърлям по едно око.
Мисля, че страстите понамаляха.

# 32
  • Варна
Догодина ще  се кандидатирам и аз за туй огледало. ей на, отсега си давам заявката.Simple Smile

# 33
  • При хората, които обичам
Догодина ще  се кандидатирам и аз за туй огледало. ей на, отсега си давам заявката.Simple Smile

Охо, до догодина я лакът ще ти опада, я цвета на косата ще смениш...
Записах те, де Mr. Green

# 34
  • София
Ами приемаме, че те коментирам в ролята на красива и ти давам път.

Какви красиви, къде са?
Или ние отсега да ги коментираме, а Огледалото да го изцъкаме като гласове и кой- откъде е.

# 35
  • Канада
Не прочетох в предишната тема кой е номиран в Огледалото.Само предполагам, че са обичайните лица.
Наистина ли ще се пускат снимки, или е шега?

# 36
  • София
Е, те се изпонапуснаха снимките, но възнамеряваме да ги терорим за още.

# 37
  • Варна
Догодина ще  се кандидатирам и аз за туй огледало. ей на, отсега си давам заявката.Simple Smile

Охо, до догодина я лакът ще ти опада, я цвета на косата ще смениш...
Записах те, де Mr. Green
 hahaha

Ще видим догодина ДеВ. Simple Smile

# 38
Нека снимките си вървят под анкетата. Запазете най-доброто за същинската битка, а аз ще дам възможност за триене на гласове, за да сте адекватни според показаното.

# 39
  • Belgium
Снимките си вървят с анкетата  Laughing

Вече ако искат да пуснат отделни снимки докато трае гладуването, още по-добре  Sunglasses

# 40

Кой ще ми връчи Drama Queen?! Сия, моля за честта!

А, не. Няма да те огрее.
Драма Куин си е номинация на СО, чат-пат и на НД, пък теб не помня да съм те засичала там.
Търси си друга ракета-носител.  Peace

# 41

Заболя ме сякаш ми отказаха секс.  Crazy

# 42
Снимките си вървят с анкетата  Laughing

Вече ако искат да пуснат отделни снимки докато трае гладуването, още по-добре  Sunglasses

Как глад, Лу, тук милион кюфтета се обещаха  Joy /Знам,че е неволна грешка, но искрено ме разсмя   bouquet Дано не ме разбереш погрешно - използвам само случайността Peace/

# 43
  • Galaxy 13197853088
Разбирам, че има много потребители които се колебаят за кого да гласуват или нямат възможност да присъстват на определени дати. Затова съм създал специален пул в който да влагате вашия глас, а ние да гласуваме за най-достойните кандидати. Обещаваме кибабчьета, кифтета , обувки,ваучери за шопинг и т.н. Моля изпращайте потребителско име и парола на лс. по потребителя с акроним от името не специализирания пул.

Прогресивен Обществено Достъпен Консолидирано Управляван Пул

п.с. заинтересованите от разпределението на съдържанието на пула, да изпратят кратка оферта и адрес за връзка ...

# 44
  • Galaxy 13197853088
не разводнявайте темата  ...
давайте лични данни на лс. че идва следващото гласуване.

Общи условия

Активация на акаунт