Номинации 2012- коментарна тема

• 23 385
  • 799
  •   1
Отговори
# 45
не разводнявайте темата  ...
давайте лични данни на лс. че идва следващото гласуване.
Ако пощата на Лабрадор се препълни, ползвайте моята.

# 46
Ааа, не! Така няма да се разберем! Писна ни от манипулации!  Naughty
Никакви снимки, никакъв фотошоп, никакви архиви от миналия век, никакви компромати - само Святата, Чистата, Голата Истина!
Всички претенденти за Огледало да се явят на форумския купон, където да дефилират 2 пъти чисто голи, без никакви подръпващи и подпиращи бюстове и задници аксесоари пред целокупното форумство. За тези, които не присъстват - репортаж онлайн и на живо.
Е, те тогава вече ще си дойдем на думата.  Peace

ПП Предлагам Лабрадор и Пронобис за оператор и режисьор на събитието.  Wink

# 47
Како, ако дефилират 2 пъти голи и съм оператор, ще ми трябва вграден дигитален стабилизатор на изображението...  Sunglasses

# 48
  • Бургас
 Sunglasses Mr. Green

# 49
Како, ако дефилират 2 пъти голи и съм оператор, ще ми трябва вграден дигитален стабилизатор на изображението...  Sunglasses

Че на режисьора каква му е работата?  Mr. Green

# 50
А останалите какво ще правите в това време? Laughing

# 51

Аз редя претендентките, значи съм продуцент. Ще ми трябва и асистенТ обаче.

# 52
  • Galaxy 13197853088
Лесно ще му е на Пронобис, ще казва "1 камера - близък план,2-ра камера - общ план" а аз с тази камера с тоя близък план, ще ми се припотят дланите ... талк ще трябва ...

# 53
Е, ще ти го осигурят, но аз си мислех, че си наблюдател-оценчик, а не осмокласник-екстремист.... Laughing

Аз редя претендентките, значи съм продуцент. Ще ми трябва и асистенТ обаче.

Сигурна съм, че това не е предложение! Laughing И без това накрая всички мразят продуцента...

# 54

Аз специално мисля да заседна с една голяма купа пуканки пред монитора и да гласувам по съвест.  Peace

# 55
  • Galaxy 13197853088
Ти нямаш съвест !!!
Дай галса в пула ...

# 56
Съмнява ме, Сийке. По-вероятно е да държиш пуканките с лявата, а с дясната да цъкаш...
И от кога е на мода гласуването по съвест, особено пък в тази класация? Срамота! Винаги трябва да има пристрастие иначе какъв е смисълът? Mr. Green

# 57
Съмнява ме, Сийке. По-вероятно е да държиш пуканките с лявата, а с дясната да цъкаш...

Какво да цъкам? Доизкажи се.

# 58
Не съм сигурна, че сте готови за такава битка. Неведнъж красотата ми е предизвиквала колапси. Ако дефилирам гола, което не ми е проблем да направя, вероятно от купон ще се превърне в масова безредица и ще ми провалите тържественото награждаване. И вместо да прекарате една приятна вечер, леко вкиснати от завист, ще има припаднали, изпаднали в истерия и други такива.
За вас го правя, не за себе си. Цял живот все за другите мисля.

# 59
  • При хората, които обичам
Това беше вместо декларацията, че ще се бориш за световен мир?

Общи условия

Активация на акаунт