Номинации 2012- коментарна тема

• 23 391
  • 799
  •   1
Отговори
# 15
Предвид това, че съботата за мен ще е работна, по-късно разкрасителна и накрая ще съм face control за р.д.-то на форума, мисля много да не се плюете още първият ден. Изчакайте до неделя преди обед, да надигнем повечето тежки махмурлийски глави и тогава да се почваме.

# 16
Онази тема от 200 страници не можах да я следя изобщо. Изпуснах всички снимки, крайници и други части, които там са се показали, така че не знам коя е най-красива, засега съм объркана. Сега виждам, че Ellyst си е сложила лицето на аватар, така че е с едно лице напред. Номинирах Бояна, понеже доста време си е била с нейна снимка, но сега гледам - самоотвод. Има ли такова право - номиниран да се оттегля? Аз предлагам да няма, Сийка не щеше перото, ама го взе!
И да припомня на всички кандидатки, че тук човек изглежда, така както пише, затова внимавайте! И ако си слагте снимки - да са на лицата, не ща да ви гледам задниците, крачката и циците.

# 17
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С лице на аватар е леко ангажиращо, аз поне не мога задълго Rolling Eyes.

# 18
  • София
За мен си беше ок, но просто ми омръзна.

Янечек, при Сия беше друго, тя беше сигурен победител, докато аз нямам шанс да спечеля срещу Елка, пощадете ме, моля.

# 19
  • Варна
За мен си беше ок, но просто ми омръзна.

Янечек, при Сия беше друго, тя беше сигурен победител, докато аз нямам шанс да спечеля срещу Елка, пощадете ме, моля.

Бояна, не всички си падаме по агресивната реклама. Така че няма нищо сигурно.

# 20
Скука, скука...таз годишните гласувания.
Никакви предизборни кампании, никакви борби в кал.  Tired

# 21
  • Belgium
Andariel, хич не е кротко Огледалото понякога.

Още помня оплюването на фотошопа, който била ползвала Летящата крава  Laughing

Хубаво ще е да видим и малко лица наистина за разнообразие.

# 22
Има ли такова право - номиниран да се оттегля? Аз предлагам да няма, Сийка не щеше перото, ама го взе!

Сийка признавам, че аз я вкарах защото ме ядоса като каза, че никой нямал право на самоотводи. Много исках да участвам в Огледалото заради кървавата битка, която предричам, но уви... ще трябва да си направя самоотвод.  Sad Оказа се, че скромните ми писания тук в комбинация с ликът ми, отключват нездрави мисли и действия у разни балконджии-онанисти. Не искам да развалям купона, да се жаля на модове и да се замеряме с банове в разгара, затова се оттеглям.  Peace

# 23
Не разбрах кога да очакваме следващите борби newsm78
Ооо, разбрах вече Embarassed

# 24
Какво остана - спамаджии, огледала, банди и цялостен принос ли?

# 25
Сийка признавам, че аз я вкарах защото ме ядоса като каза, че никой нямал право на самоотводи.

Значи така, мен ме натопи, а ти се изсулваш? Никакви такива! Ще си сърбаш, каквото си си надробила, пък.  Crossing Arms

# 26
Какво остана - спамаджии, огледала, банди и цялостен принос ли?
+ тема и фраза

# 27
  • В Космоса
Аз ще го играя детегледачка уикенда. Дано да не е много интересно, че мразя да пропускам купона. Crazy

Спамерите минаха, Липса също не е. Peace

# 28
Този уикенд страстите се нажежиха неделно, явно следващия ще е съботно-неделно Grinning

# 29
Дано да не е много интересно, че мразя да пропускам купона. Crazy

Трябва да има и такива като теб, които да минат накрая и да преброят жертвите.

Ще ни трябва също и дежурен мод. Една 24-часова смяна ще трябва да даде.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт