Номинации 2012- коментарна тема

• 23 437
  • 799
  •   1
Отговори
# 75
Октопод, лъжеш най-безсрамно. Огледалото винаги ще го бъде.

# 76
  • В Космоса
Защо интересът към Огледалото е най-засилен? Имам няколко предположения, но да чуя вашите. Crazy

# 77
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как така ще отменяте Shocked? Аз съм вечно гладна, как може да ме лишавате от подкуп Crossing Arms

# 78
kak taka без огледало Shocked

народните маси трябва да обявят революция, без полюция Naughty

# 79
Защо интересът към Огледалото е най-засилен? Имам няколко предположения, но да чуя вашите. Crazy
Защото всички имат нужда да се огледат от време на време.

# 80
Не съм сигурна, че сте готови за такава битка. Неведнъж красотата ми е предизвиквала колапси.

Това на аватара ти ли си?

# 81
  • В Космоса
Защото всички имат нужда да се огледат от време на време.

Или да огледат другите, по-скоро. Laughing

# 82
Акаша, с риск да стане твърде философско - оглеждайки другите, виждаш себе си.
Или с други думи, подобното познава подобното.  Wink

# 83
  • В Космоса
Съгласна, пронобис, съгласна. Но другите категории не предоставят ли същата тази възможност и дори едно много по-задълбочено и философско познаване и оглеждане на себе си?

# 84
Съгласна, пронобис, съгласна. Но другите категории не предоставят ли същата тази възможност и дори едно много по-задълбочено и философско познаване и оглеждане на себе си?
Да. Предоставят. Но в края на краищата, красотата, а не ведрината или провокацията ще спасят света...  Grinning

# 85
  • В Космоса
Т.е. интересът към огледалото всъщност е породен от загриженост към световния мир, просперитет и просъществуване!? Crazy
Не се бях сетила за това.  Embarassed

# 86
Т.е. интересът към огледалото всъщност е породен от загриженост към световния мир, просперитет и просъществуване!? Crazy
Не се бях сетила за това.  Embarassed
Разбира се, дори не е нужно да се обяснява, че ние, мъжете, точно това търсим.
Съчетаваме полезното с приятното - световен мир и просперитет с удовлетворено естетическо усещане.  bowuu

# 87
  • В Космоса
Мир извоюван с кървави битки за короната.  Grinning

# 88
Аз само ще гледам тази година. Ще седна на едно столче на първия ред, с водка с лед и лимон и не ме закачайте за нищо Naughty. Снимки повече нямам и няма да пускам. Който видял- видял. Ще кажете недостатъчно е , ами това е - с това разполагате, по това преценете.
Разбира се, тук има отличници които са виждали доста повече , но те за това са и отличници. Wink Sunglasses
Всеки да гласува по съвест и важното е веселба да има  bouquet

# 89
Мир извоюван с кървави битки за короната.  Grinning
Не искаме кръв. Искаме красота и ум. 2 в 1. Не искаме много, нали?   Wink

Общи условия

Активация на акаунт