Номинации 2012- коментарна тема

• 24 637
  • 799
  •   1
Отговори
# 300
  • Belgium
Октоподке, бъркаш двата щата  Laughing

Ясно е, че е ако някой ти е симпатичен, ако е човек с кауза, ако е допринесъл за науката, литературата, световния мир, ще бъде окачествен като хубав или поне симпатичен.

Но ако просто и безпристрастно се гледа външния вид, без постиженията, нещата изглеждат по друг начин.

# 301
Или поне не е било нещото, с което да го запомня.
А, това е друго.

# 302
Но ако просто и безпристрастно се гледа външния вид, без постиженията, нещата изглеждат по друг начин.

Най-силният афродизиак е умът на един мъж. Идеалната визия би ми свършила работа, ако търся аксесоар за хола. Всичко друго е баланс между външността и същността и който умее да направлява процеса у другия, знае че това е най-готината любовна игра.

# 303
  • Belgium

Най-силният афродизиак е умът на един мъж.

Абсолютно подкрепям.

Но това не важи за всички жени.

В този ред на мисли, да за теб Стивън Хокинг би трябвало да е секси.

# 304
В този ред на мисли, да за теб Стивън Хокинг би трябвало да е секси.

Любопитен ми е. И бих прекарала уикенд с него вместо с Благой Герогиев (например). Но не бих правила секс с нито един от двамата.

# 305
  • София
Заяждаш ли се? Ако е така трябваше да дойдеш по обед, сега вече не ми се опитва този спорт.
Иначе- да, за там мисля, че се бори. А самоотвода си го споменавам, за да се знае.  Wink Joy

Аа, по обед работих за насъщния. Или върху него, не помня. Ама не се заяждам, не съм те разбрала, но пък си помислих, че ти не си ме разбрала  hahaha А ако наистина не се бори, представям си ако се бореше какво щеше да е  Mr. Green
Именно. Laughing

# 306
  • Belgium
Бррр, уикенд с Благо Джисъса, определено би ме накарал да предпочета почти всякаква друга компания  Mr. Green

# 307
Хм, Кисинджър разправя, че властта била най-големият афродизиак, но ако ще лично да дойде да ми го каже, пак няма да се съглася. И за ума не съм стопроцентово сигурна - ако този ум е увит в 100 кила сланина, няма начин да ме привлече за друго освен за дружеско пиене на бира и разсъждения за смисъла на Вселената, примерно.

# 308
ако този ум е увит в 100 кила сланина...

Умният мъж ще знае всички причини поради, които не е добре да притежава 100 кила сланина върху себе си.

# 309
момичета, не бих ви заменила за нищо на света. уникални сте Laughing

# 310
  • # супернатурална #
Хм, Кисинджър разправя, че властта била най-големият афродизиак, но ако ще лично да дойде да ми го каже, пак няма да се съглася. И за ума не съм стопроцентово сигурна - ако този ум е увит в 100 кила сланина, няма начин да ме привлече за друго освен за дружеско пиене на бира и разсъждения за смисъла на Вселената, примерно.
Ми аз правя разлика между "умен" и "интелигентен". Интелигентността е по-висшата форма, съвкупност от ум и много други неща. Та в този смисъл интелигентния човек няма да се остави да е сто кила сланина.
Днес изпитвам някаква потребност да се извинявам на хората, които харесвам и с които не сме съвсем на едно мнение (или си мисля, че не сме) Не знам защо Laughing

# 311
  • Belgium
Според мен ума, може да направи невзрачната външност силно приемлива или дори желана.

Не говорим за крайности във външния вид разбира се.

Давам пример за себе си - откакто прочетох биографията на Ричард Брансън, той ми стана ужасно симпатичен. Не е като да съм го виждала на живо разбира се  hahaha

Ако махна ума и бекграунда би бил (за мен) просто поредният белезникав англичанин.

# 312
Стивън Хокинг в тема за номинациите? Уау, връщам се да чета.
Между другото той е с два брака и три деца, едва ли ще опре до нас. Simple Smile

# 313
Ако махна ума и бекграунда би бил (за мен) просто поредният белезникав англичанин.

Но не знаеш дали при среща няма да изпиташ силно привличане. И след като го опознаеш, да разбереш защо.

# 314
  • Belgium
Октоподке, ама аз не споря, точно обясних, че ми е симпатичен вече дори без да съм го виждала.

И това благодарение на ума  Laughing

Стивън Хокинг в тема за номинациите? Уау, връщам се да чета.

Аз го вкарах в темата  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт