Номинации 2012- коментарна тема

• 23 386
  • 799
  •   1
Отговори
# 765
Джой, вчера започнахме да гледаме 1 филм с мъжо и днес ще го догледаме, с този артист от аватара ти. Казва се Хешър и май много ще ми хареса филма.Търся друг филм с този актьор, там играе като малък-болно от спин момче,изнасилвано от баща си  среща също болно момиче... Случайно някой да го знае този филм?...Аз пък обичам шаран, толстолоб също, и слагам естрагон навсякъде, никой не се е оплакал. Grinning

# 766
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма такъв филм Джоузеф Peace. Този, в който играе насилвано момче, се нарича Mysterious Skin- там насилникът е треньорът му в детската бейзболна лига, момчето после започва да проституира, и в един етап има клиент, болен от СПИН, но то е здраво. Много любим филм ми е, бръкнал ми е здраво в съзнанието.

п.п. моя грешка, ето го филмът, който търсиш http://www.imdb.com/title/tt0130297/ .Мисля и аз да го издиря Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 20:30 от joy_r

# 767
  • в сърцето на един мъж...
Ма риби ли не бяха, охлюви ли, все мекотели дето не ги ям, то да му се догади на човек Embarassed
Джо, давай мъжете по папийонки Peace
Куркума, след организационния ти въпрос няколко пъти погледнах как се пише таз вратовръзка, бе, човек Embarassed Blush

# 768
Джой, видях трейлъра и ще си го изтегля, тенкс!  bouquetНе е същия филм, аз го намерих. Sweet Jane е филмът.Да, точно този филм!

# 769
Гея, не към мен трябва да се обръщаш, и аз като теб съм седнала кротичко в очакване Куркума да си монтира папийонката Flutter.
Пънки, аз благодаря- тегля вече Sweet Jane. Това е един от малкото филми на Джоузи, които не съм гледала.

# 770
  • в сърцето на един мъж...
А, че аз що мернах нейде, че ти ще ги нареждаш Embarassed

# 771
Ако трябва, ще ги наредя bowuu. Те само да се опапийончат, пък аз ще ги аранжирам Laughing

# 772
  • В Космоса
Ох, хубаво, че сменихте темата, че от риба ми се повдига. Но виж от запапиончени Куркуми, Лабрадоровци и Пронобиси, можи и да ми стане нещо по-приятно, току виж. Flutter

# 773
подарявам аватар на победителката с бастуните

оф, нещо не ми се получава копирането ooooh!

# 774
  • Варна
Да, Да, ДА!!!! Конкурс за Папийонконосители! ДА!

# 775
  • Пазете Гор
Глася се, глася.

Имам една, едра пандела, тиняво-зелена с едва доловима сребриста нишка, много ми се връзва с очите, но ми се струва малко внезапна за вторник вечер.

Друга е малко строга, подхожда повече за вечер, посветена на оркестрациите на Тосканини,  нежели на дискусия, дето, да ме прощавате, не помня за какво беше.

Мисля, че ще монтирам една стегната, с едър възел и мухоморков десен.

Паликарова, подаръкът ви ми убягна. Що за вещ е, ако е вещ?

# 776
В Замунда го няма Суит Джейн, ама аз имам 1000 филма на външен диск, ще го намеря. Аз от мъжете си харесвам Соте, мой тип е! Grinning

# 777
Ако имаш проблем с намирането, свиркай на лични за линк Peace

# 778
  • Варна
Глася се, глася.

Имам една, едра пандела, тиняво-зелена с едва доловима сребриста нишка, много ми се връзва с очите, но ми се струва малко внезапна за вторник вечер.

Сряда вечер е, споко.  Laughing

# 779
  • Варна
Май вече е четвъртък  Whistling
Куркума, не се свени - не ти отива на крепката земеделско-интелектуална обвързаност, вади внезапната папийонка и ни зашемети с блясъка на био-красотата, недокосната от калиев перманганат.

Общи условия

Активация на акаунт