КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 826
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Айша последния път джипито ми изписа Милгама табл  И Диклофенак табл  на втория ден ме отпусна.Сега си ги нося в чантата защото не знам кога ще ме връхлети.

# 121
  • София
Ивлин, ще запиша таблетките.
Той поиска ибупром макс - сестра му го пила и го похвалила. Изпи 1 хапче и като отмина действието го схвана повече.
Сега ще агитирам за твоите, дано се съгласи.
За първи път е болен и проблема вече е голям - ще се мре.

# 122
  • София

WinkДосадна работа. Болен мъж  е голямо изпитание.

# 123
Aisha  Честито ти за дръвчетата !!!Дано да се оправиш ,ако има нещо за лекарство и аз мога да провера и да помогна само кажи как се казва лекарството.
Кари и на теб не ти е лесно мила .Дано свърши този кошмар скоро  Praynig
Иви пратих ти на лични  Crossing ArmsДано да стане .

# 124

Идва края на света-всички мъже са гевезета Laughing

# 125
Преживяхме и още две ракети,които успешно бяхасвалени от желзния купол, чухме два силни бума.Добре сме Praynig Hug Praynig Hug

# 126

Ехооооо............тук съм, ама няма още климатик, утре дано да има! Laughing

Каролинче, моля се, дано да спрат тези луди хора да си играят с човешкия живот! Praynig
Дано се вразумят! Думи нямам, защо по този начин се разрешават проблеми през 21 век! newsm78
Добре че пишеш, да ви знаем как сте! thumbsup Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

Вчера Бори беше до 11 часа на урок по математика, че ще кандидатства в друго училище и се подготвя отрано детето. Та тръгнахме по магазините след това. То много магазини за климатици във Варна, Техномаркет, Технополис, Зора............., докато ги обиколим, то стълби нагоре, то стълби надолу, ха влез в колата, ха излез......... шеш-беш станах! Харесах един модел, и цената разбира се, с безплатен монтаж, обаче имат само този който е изложен!!! То, "майка ти сине, кога е имала късмет" от първия път, че и моята работа! Mr. Green
Провериха по телефона в един магазин "Еко-клима" май беше, там имало, обаче излезе "ново двайсе" в магазина случайно срещнахме на сестра ми мъжът й, та минахме да вземем и сестра ми, та докато отидем да намерим място за паркиране, стана 15 часа и магазина естествено го затворили, а работят до 16 часа, нали е събота!!! #2gunfire
Утре отварят в 10 часа, значи аз съм там поне в 10 без 15! tooth
Щом съм решила, ще купя, ама първо да ми се скъсат нервичките, та после! hahaha
От там отидохме в сестра ми и се върнахме доста късно.

Днес дядо Стефчо с петима приятели изливат една плоча 20 квадрата, ама нали помагачите му са все с "бай" пред името им, по-бавничко действат! От сутринта са започнали, те си правиха бетона с една въртяща се машинария, към 15.30 часа бяха готови. От тогава са заседнали в битовата стая на двора, още не съм ги чула да пропеят, явно много се измориха хорицата!
Дилянчето сутринта им направи две баници за закуска, към 9 часа закусаха, направи им една голяма тава зеле салата, а Стефан снощи "навъртя" 58 кюфтета/преброих ги в тавата/, днес ги пекаха на жар в камината, свари им едно гърне боб, и на какво дередже са не съм слизала да ги видя! Joy

А аз през това време, бях слугиня! newsm79 newsm28 newsm75 wash hang
Двата сушилника и един леген са пълни с дрехи, не прострях навън, че комина от камината е на нивото на моята тераса, ще се вмиришат на пушек, чакам да приключи "банкета" и тогава ще простра! Laughing

Такива ми ти работи, около мен! smile3503
Сега съм сама, Дилянка и Бори към обяд с приятели тръгнаха да ядат мамалига и да пият кафе в Румъния!   thumbsup

Приятна вечер, дано утре да се похваля! newsm10

# 127
  • в сърцата на любимите ми хора
Кари, и аз се моля това безумие да спре. Преди малко прочетох следното: "Израел преговаря за незабавно спиране на огъня в ивицата Газа, съобщи в. "Джерусалем пост", цитирайки източници на израелския Канал 2. Египетският президент Мохамед Мурси също заяви, че има "някои индикации" за примирие в Газа, но все още не може да даде гаранции".  Hug Hug Hug Hug дано се вразумят!!!

# 128
  • София
Танита, дано утре стане работата. Дядо Стефчо ще е изморен и снощен и едва ли ще реагира.
Пък като дойдат момчетата за безплатен монтаж и да промърмори - платено е вече и няма да има избор. После ще разказваш за уреда.
Сега още 1 компромат - във ФБ има снимки от снощния РД на мамата. Който ми е приятел - Мина ги сложила и ще ги видите.

# 129

Лека  от мен за спокойна нощ !!!

# 130
             Айша,разгледах компромата! Laughing Като сме баби сме изпуснали големия купон и......тортата! Mr. Green Е,сега ще чакаме следващия юбилей и на него ще сме съвсем баби! Wink

# 131
Момичета... Hug да се разпиша и да дам отчет какво свърших днес  Laughing
Измазахме хола , изчистен е , прозорците измих , завесите изпрани и закачени и всичко вече си е на мястото. Ударихме му по една ракийка  за отмора , вечеряхме. Изкъпах се и вече съм по пижама.
Тъкмо бяхме започнали да боядисваме и Митко как се завъртя и хоп бутна една малка кофичка с боята на паркета.Аз обаче тихо и кротко я събрах , че не исках още от началото  да сме на нож. Ники се обади  след обяд  да ни пита да дойде ли да ни помогне. Веднага пристигна момчето , грабна валека и довърши боядисването набързо. Младото си е младо...
 Да не чуе Дявола , но днес цял ден не успяхме да се скараме. Друг път при ремонт сме стигали до развод. hahaha hahaha  Нали аз съм причината да мажем и съм под вода- тихичка , мила и кротка... hahaha hahaha Важното е, че стана хубаво и чисто. Утре или други ден ще измажем и кухнята. Не обичам да се размотаваме при ремонти.
Много сте изписали днес , браво на вас.
Айша Hug така са мъжете като се разболеят - гевезета.. Grinning. :Всичко трябва да се върти около тях. Все едно една майка ги е раждала.....
Кари Hugдобре , че са успяли да прихванат ракетите. На новините  казаха тази вечер  за тях. Лошо е да живееш под напрежение и в стрес . Все да мислиш и за децата. Дано да има споразумение. newsm10 newsm10  love001
Дидиа Hug браво на теб , че си взела дръвчетата . За Коледа си готова с елхите и то живи. Миналата година и ние бяхме взели  елха в саксия и после я засадихме на вилата.  Хвана се и доста е пораснала.
Танитка Hugами тези вашите майстори  не могат да си платят яденето ,къде го  събраха толкова  Laughing Laughing??
Утре успех в покупката !!! newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001
Нелка Hug браво на вас, съчетали сте полезното с приятното.неделята е за това , за релакс.
Ив Hugкакво наготви днес ? Аз записах рецептата за Коледните сладки и ще ги пробвам.
 Я вижте  тези сайтове , сутринта попаднах на тях и много ми харесаха :http://supercook.ru/decoration/decoration-05.html     и   http://supercook.ru/decoration/decoration-02d.html
 Сега ще ви кажа лека  и спокойна нощ !
Целувки и прегръдки  за всички !!!  love001  love001  love001 Kissing Heart Kissing Heart Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet lovekiss lovekiss lovekiss smile3524 smile3524 smile3524

# 132
Ето ме и мен
Сега се прибираме . Ходихме до свекър ми да го видим.Там беше и племенника на мъжа ми Взехме го и тръгнахме към аерогарата да го изпращаме за София.На аерогарата прегръдки целувки и го изпратихме,тръгнахме за къщи ,тъкмо стигаме и Ванчо звъни вуйчо не ме вземат в самолета,той си взел билет отиване и връщане но младока не видял че датата за връщане е 19 -т.е. утре-газ и обратно да го вземе и да го заведем до къщи.Разходихме  се четири пъти на длъж и шир из Варна.Градът е пуст,окъпан от дъжда и новогодишните светещи украси-красив но тъжен град няма никой по улиците
Роси днес правих супа от пилешки бутчета,обезкостих ги сложих картофи и червени чушки и моркови и стана като пролетна супа Направих и една тава картофи с наденички- и за двете ястия имах 6,мъжът ми е Дева и много трудно казва нещо без забележка ,но днес бях майстор готвач.
Кари дано изкарате спокойна нощ и свърши този кошмар Praynig
Роси бързо сте се справили с ремонта но когато е празна стаята е лесно,при нас трябва да ни падне тавана на главата за да се започне Grinning
Не знам дали се похвалих но ме избраха за домоуправител малко ми е да съм касиер но...
Днес се развихрих и извиках майстори  да оправят шахтата за отпадни води  ,ще започваме да сменяме и дограмата на междуетажните пространства,кога ще стане все пенсионери са .... newsm78
Танита успешно завършване на покупката на климатик Grinning
Галка браво- аватара ти е  много голям сладур Laughing
Роси големи красоти има в сайта ,но  панталона няма да ми стане Joy
Пожелавам ви спокойна вечер!  chefОлях се Laughing

# 133
  • София
Ивлин, нощес нали се движих из нощна София. В 22 ч. по улиците в центъра е празно, опустяло и то в събота вечер. Тъжна картинка, но това е положението. Не честитя новата изборна длъжност - май само проблеми и нерви ще ти докара. Но пък някой трябва да поддържа блока.
Роси, тихо и кротко ще свършите и ще си чакате новите мебели.
У нас ситуацията се подобрява - фаталния изход се отложи. Отпусна го, изкъпа се с гореща вода, ободри се и извадихме Пещерската с мезенце. Умирающия лебед даже се усмихна и размърда.  Laughing

# 134
Айша разгледах снимките щур купон  ,видях една снимка на Дидиа и я сложих в албума.
Много хубаво че на Пламен му е поминало-прескочи трапа Joyах мъже ,мъже....

Общи условия

Активация на акаунт