КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 836
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро! Hug
Днес съм втора смяна и се излежавам. Laughing
Дидиа,Макавели,Роси ,Галка тенкс за кафетата и мелодията  bouquet
Роси ти си герой за два дена видя сметката на апартамента Grinning Моя се кани кани да оправяме тавана в детската,но когаааааааааааааа newsm78никой не знае Laughing Laughing
Аз тръгвам да плащам сметки на входа.Тук е мрачно,не вали но е хладно Wink Wink
Кари дано и занапред бъде спокойно при вас Praynig
Момичета мили желая ви спокоен ден!  bouquet  bouquet wavey  love001  love001

# 166

Каролинче, дано! newsm10

Аз ще излизам чак след обяд, ще отида в клуба, да подредим залата за утрешните гости.
Сценария ми е почти готов, остава само да го "сглобя". Laughing
Дано времето да "си го бива"! Поне да не вали и да не духа! Flowers Sunflower

Казах на дядо Стефчо, че в четвъртък ще монтират климатика, смутолеви "твоя работа" и на секундата изстреля цяло изречение: "тези под нас нали са на климатици, купиха ли тази година 20 кубика дърва! Купиха! Mr. Green
И е верно, много дърва купиха, рязаха ги, прибираха.......те са две семейства........
Каквото и да е, климатик ще имам. tooth
Дилянка купи за стаята на Бори някакво отоплително тяло, Стефан днес ще го закача на стената, швейцарско производство било, бързо отоплящо, не пресушавало въздуха......но не става за охлаждане.

Чао, доста задачи имам, ще пиша довечера! bye

# 167
Moмичета, търсех красив а снимка за поздрав за вас днес, а намерих това:

да бъде мир, здраве и любов!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xwjqhBlgWeI

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 10:37 от white flower

# 168

Каролинче, много ви мисля там.
 Трудно ми е да си представя, какво би внесло спокойствие и радост в делника на хората в тези страни.

Може би само поглед Нагоре.

# 169
Здравейте, милички!
Ако знаете само как се наслаждавам на "у дома", на дечурлигите наоколо ...  newsm63
С удоволствие се надигам да забъркам някоя манджичка, да побрибера туй-онуй. Благодаря на всички ви  за приветствията, приятелки мили!   newsm20
Каролинче, ха дано! При вас има ли тревоги, бомбоубежища?
Вижте как ни се яви "изтребителят" Роси, та Танитка да не е сама с удивленията ни. И сега й бил готов сценарият! Кога бе, Танче?!?  smile3523
Тя и Иви си е "изтребител". И Нели.
Писах ли ви за новите "българизми" на племенницата ми" - яка конкуренция на Йойо! Ето:
"Започвам бързо да изтребвам." /разтребвам/
"Как си днес с душевното разстройство?" /настроение/
 rotfImao rotfImbo #Silly
Айша, трябва да погледна снимките, но добирането  на компа е усложнено. Поздрави на Пламен.  Stop
Яге, ти какво си препатила, бе душо?
Къде е Маринка? А Джили, след отговорната задача с Ирка?  newsm30 newsm32

# 170
  • София
  Привет! Мривет!
  Макавели,Дидиа,Роси и Галка благодаря за кафетата,настроението и хубавата музика.
  Кари,дано вече нямате сирени и нападения.Надявам се,днес да се разберат и да приключи всичко.Боже! Няма нищо по-страшно от войната!
  Роси,браво на тебе!Най-пъргавата бабетка си.Вече всичко ти е готови,да идва Дядо Коледа!
  Танита, честит ти климатик. ДС е обработен,няма да реагира.Не му чупи хатър-нека си мърмори!Нали трябва да се знае,че петел пее..Напълно вероятно е да измисли някой кусур на климатика,тъй де,няма да се даде лесно! На мен ми е интересно за климатика ти -каква марка е и колко струва.И аз обмислям такава покупка.Моля,пиши ми на лични!После ще кажеш дали си доволна.
   Здравче,мнооооого ми е драго да ти чета постовете.Все едно си пред мен,дори си представям какви физиономии правиш при всяка дума.Аз се оправям.Сега съм на фаза "духова музика".Всичко започна от синусите и тръгна надолу.Стига до астмата,посвирвам една седмица и постепенно започвам да се оправям.
   Момичета,приятен ден!

# 171
  • Русе
Здрвейте. Казвам се Петя. Майка на близначета на 6 месеца. Извинявам се че нахълтвам в темичката ви така, но не знам как да се свържа с КГБ. Научих за КГБ едва днес от нашия рехабилитатор. Той е бил на конференция в София на 15ти и 16ти ноември 2012 год и се е срещнал с доц.Чавдаров. От него е научил че КГБ са направили дарение на неговата клиникат на някакви надуваеми шини. Та въпроса ми е какви са тези надуваеми шини, колко пари струват и от къде могат да се купят. Интересувам се защото момиченцето ми е заплашено от ДЦП и ходим с нея на рехабилитация и физиотерапия, но съм решила да купя такива шини, които мисля че могат да и помогнат. Моля някой да ми прати линк към сайта да видя тези шини, както и инфо за цена и от къде могат да бъдат закупени. Предварително благодаря.

# 172
Мила Петя  Hugсъжалявам много че трябва да изживявате това изпитание Дано има успешно лечение.Ето ти линк за тези протези струват 140 лева
http://pg-ltd.com/16/19/28.html
Може би има някакво объркване.Поне аз не знам за такова дарение.
Гушки за близнаците и кураж!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 173
  • Русе
Много благодаря Ivllin .   bouquet

# 174
Здрасти в късния следобед да не кажа вече вечер
Днес се уморих от скиторене,добре че времето беше много хубаво и топло
Прибрах се ,събрах вечерята  и  вече е във фурната ,та седнах да ви прочета
Танитка честито ти климатик  Аз днес ходих до фирмата която монтира нашия ,защото книжката с инструкциите за ползване  е на 10 езика ,без български Уж има закон ,че всяка стока трябва да се придружава с  ръководство на български  Дадоха ми линк с превод на книжката ,така че  ще се науча кое как, за да  работи най добре,най икономично и най ефективно климатика  Още не се нуждаем от него /освен в събота и неделя вечер/ защото е топло ,пък и с новата дограма  няма никакви проблеми за температурата у дома.
Верна ,днес  я укрясяваха  новогодишно ,поне по центъра,но не знам дали вечер светят украсите защото не съм излизала когато е тъмно Това носи празничност !
Роска ти си страхотна -кога реши ,кога придума деди  и вече си готова ..
Ох ,като знам колко отдалеч трябва да го придумвам сега за новата кухня,но добре че са децата- те като кажат няма мърдане hahaha hahaha
На всички ви пожелавам спокойна вечер ,дано  да е такаваи за Кари  и Мел които сега  най много се нуждаят  от това Hug

# 175
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте, момичета! Ето ме и мен. Извинявам се, че ви изоставих няколко дена, но е по обективни причини - много слаб нет,а и не стигам до комп. Когато Мелчето спи гледам да не тракам, пък и флашката така бързо загрява,чееее...
Мелчето свърши с химията, сега й падат показателите, после ще чакаме да се вдигнат и ...така. Както се изрази един от докторите - първо я разболяват и после я лекуват. Тя понася всичко геройски. Аз ше бъда до нея до края на седмицата, после ще има друг придружител.
Прочетох всичко назад, но трудно пиша. За това за всички много  Hug Hug Hug и най-вече за Каролинка - дано свърши кошмарът при тях !

# 176
След 24 часа тишина при нас ( не говоря за нещастните хора в южните части където тези проклетници изсипаха над 150 ракети  само днес(това е техното примирие уродите проклети), сега и при нас зави зловещия вой а след него и  бума. Това са хора за които човешкия живот е нищо, своите си хора държат за жив плет, за децата им не им пука, ще си направят нови, складират боеприпасите си в първите етажи на многоетажни блокове, отгоре ония дето живеят там да си му мислят, но "смелчаците" се крият в подземията.Сега казаха по Тв че се очаква евентуално прекратяването на огъня да стане в полунощ а дотогава се мъчат да убият или поне да нанесат колкото повече щети.Ох извинете ме че така писах но просто треперя

# 177
  • София
Кари, ужасно е това което казваш. А тук се надяваме, че мирясват вече. Просто нямам думи.

Аз още мърдам. От работата поглеждам в темата да съм уж в час, но тази вечер за първи път си идвам направо в къщи и ще им сготвя за утре.
Бебо не ще са суче, кърмата не е много, той се нерви и реве. Тя се цеди и го хранят преобладаващо с кърма, но от шише. Дано тръгне пустата кърма, че и тя се измъчва и самообвинява за това.

# 178
Кари, ужасно е това което казваш. А тук се надяваме, че мирясват вече. Просто нямам думи.

Аз още мърдам. От работата поглеждам в темата да съм уж в час, но тази вечер за първи път си идвам направо в къщи и ще им сготвя за утре.
Бебо не ще са суче, кърмата не е много, той се нерви и реве. Тя се цеди и го хранят преобладаващо с кърма, но от шише. Дано тръгне пустата кърма, че и тя се измъчва и самообвинява за това.
Римар ,и ние бяхме така  SadДъщеря ми и тя нямаше кърма  SadЧай пихме ,топли компреси ,нектари какво ли не пробвахме и не стана  TiredНо бебчо ако реве значи е гладен това поне се знае  NaughtyНас и много колики ни мъчиха ,ужас беше  Whistling
Но вече можем да се похвалим ,че имаме две зъбчета  newsm30 Първите ни !
Кари миличка ,нямам думи  Praynig Praynig Praynig
Лека и спокойна вечер на всички !!!

# 179
  • София
Добър вечер!
Янке, дано все така геройски да мине всичко и да се забрави. За флашката - и на Ани все и загрява и се чудехме нормално ли е.
Каролин, дано вече се успокоят нещата.
Римар, защо се мъчите с кърмене? Толкова видове млека и биберони има сега, майната им на парите. За мене е важно майката и бебо да са заедно, да се опознават и да се чувстват добре. Не одобрявам това кърмене на всяка цена. Майката, зомбирана от някакви ... ЛЛЛ се напряга на всяка цена да осигури кърмене. Така отминават първите, хубави моменти с бебо. Вместо това намерете му мляко за неговите кг и нужди и да си се гушкат през другото време.
Не съм искала да кърмя, не бих поощрявала и дъщеря си - както дойде. Важното е да са спокойни и бебчо нахранен. За коликите - има лекарства, чайчета. Постепенно ще минат, но пък зъбите ще дойдат. То няма как - все да се реве за нещо. Но поне не мъчете и детето и момичето с това кърмене. Да пие  Бромкриптин за да не получи после нещо в гърдите и да се хранят на воля. Пък така и мама ще може да излезе, друг да го нахрани.
Голяма лекция изнесох, може според някои да не съм права. Но аз мисля за удобството и на двамата.

Общи условия

Активация на акаунт