Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 164

• 36 173
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Маричка Hugколкото и да не го харесвам филма,вече всичко бих гледала,само да е ново с Енгин.Единствено условие-централна роля,с колкото се може повече екранно време Joy Joy

Велижана  Hug,Тя мениджърката само един път доколкото помня даде нишан и то беше още в началото на инфото за сериала .Трябваше сега при тоз фурор дето настана да излезе с нещо официално.Дразнещо е ако използват неговото име да си вдигат рейтинга.
А за начало на 20 мин последно четох/вече не помня къде/,че в края на този месец ще почне.Явно пришпориха заради олелията,която вдигнаха.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 16:12 от Аnista

# 46
Това са двама различни човека-чак очите му са различни!

# 47

Слагам си гифчетата. Покрай Мукадессссс, двамата започват да заздравяват връзката си.

Joy Днес с помощник-възпитателката в групата обсъждах "заслугите" на Мукаддессссссс. Simple Smile)) Разказах и една притча...
Скрит текст:
Едновременно в едно село починали две жени - богата и бедна... като се озовали на небето, застлали им трапези... пред беднячката - претрупана - каквото ражда земята, от всичко имало... пред богаташката - една зелка с кучешко л**** върху нея... Богаташката възнегодувала: Защо нейната трапеза е така богата, а пред мен - това?... Св. Петър и отговорил: Ами тук на трапезата слагаме само това, което вие долу дадете на другите...  Simple Smile (една голяяяяяяяяма плезенка)

Та и казах, че на трапезата на Мукаддес на оня свят ще има една гарнирана зелка... заради единственото добро, което направи без да иска - писа писмо на Фахретин бей, с което му даде кураж да дойде при сина си. Simple Smile

# 48
Маричка,чудесна притча-е,с ръка на сърцето и с неохота трябва да признаем още няколко добрини на Мукадес(разбира се направени по-скоро за собствена изгода)-първо самия брак,после забрани развода(не че те ако искаха наистина нямаше да се разведат) и тук там др.,но сега да не ги изреждам,че "трапезата" й ще стане много претрупана.

# 49
Това са двама различни човека-чак очите му са различни!

Мчи аз от кога го повтарям това! Simple Smile)) В БЧ е един наивен мамин син... в Караилан - простодушен мечтател, но и революционер... в АБО - измъчен влюбен... в КВФ - пак така... но навсякъде е абсолютно различен като лицеизраз. Устните му изглеждат пухкави по детски в БЧ, очетата - ококорчени наивно и трогателно; в Караилан устните са по-отпуснати, чертите излъчват някакъв ентусиазъм; в АБО устните и чертите са опънати някак... в очакване, но не на нещо приятно... в КВФ лицето изглежда най-спокойно в сравнение с всички останали роли... Очи, израз, устни - всичко променя този човек, слагайки кожата на героя си... Уникален! Обожавам го. Един ден ще направя свой колаж с героите му, за да се види колко различни мъже са те. Simple Smile

# 50
  • Пловдив
Започва одата с Мукадес....Но те двамата ще са заедно...

# 51
Маричка,чудесна притча-е,с ръка на сърцето и с неохота трябва да признаем още няколко добрини на Мукадес(разбира се направени по-скоро за собствена изгода)-първо самия брак,после забрани развода(не че те ако искаха наистина нямаше да се разведат) и тук там др.,но сега да не ги изреждам,че "трапезата" й ще стане много претрупана.

Нито едно от изброените не беше добрина. Дори писмото до Фахретин бей. Само че единствено от него младите имаха полза. Въпреки мотивите на Мукаддес. Simple Smile

# 52

Един колаж от мен за лека нощ и приятни сънища

# 53
Аз ви пожелавам лека и спокойна нощ!

# 54

Един колаж от мен за лека нощ и приятни сънища

Joy Joy Joy

Лека! Simple Smile) Аз след малко ще си започна пореден сценарий, положила морна от препускането на минути и секунди главица върху зъгламницата... Simple Smile))

# 55
Аз ви пожелавам лека и спокойна нощ!

Лекичка! Simple Smile

# 56
Лека и от мен, момичета. Simple Smile Пускам гадния ъпдейт, този път - без да рискувам срив на РС-то. Simple Smile

# 57
# 58
  • Пловдив

# 59
Момичета привет. Виждам, че имаме някакви новини за 20 минути, но те не са свързани с Енгин  Аз имам едно въпросче:

На мен само едно нещо не ми е ясно, защо се хабят да правят тайнствен трейлър, да крият толкова прилежно мъжа в него , за да пуснат след два дни негова снимка?? Убийте ме аз не вуждам никаква логика. Можеха да го запазят за по-дълго или направо преди началото на сериала. Така убиха цялата мистерия около трейлъра.

Не знам дали сте съгласни с мен, но аз така ги виждам нещата.  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт