Какво да правя, вече не знам

• 46 072
  • 648
  •   1
Отговори
# 135
Напълно права си, Андариел.Моят син е на 21 и толкова незрял, че няма закъде повече.Тоест има.Той поне живее самостоятелно и се издържа сам, за разлика от много свои връстници.Обаче акъла му е.....мале мале.Какво семейство, какви 5 лева?Най-новото извънредно зряло изпълнение е, че иска от мен да му позволя да ползва кредитната ми карта, за да правел пари с някаква онлай-игра JoyЕ, сигурна съм, че пред мацките се прави на голям и сериозен мъж, но истината е друга-дете си е още.

# 136
  • Tам през Атлантическия океан
Връзките с по-големи от тях жени са малко като при момичетата с по-големи от тях мъже - търси се повече менторът, обгрижващият, все неща, които са повече атрибути на родителя, а  не толкова на сексуалния партньор.

Ай сА  Laughing колко обгрижване и подгъзуване знаем  при 'равностойни' половинки т.е. без разлики  в годините , Mr. Green където жената тегли хомота за всичко  Wink Да не ровя има теми достаъчно тук  Wink

Даже в последната такава пуснах този виц  Mr. Green

Пена се събудила сутринта, издоила кравата, извела я на паша, събудила децата, нахранила ги, наточила косата, отишла на полето, косила, жънала, насякла дърва, приготвила обяд, нахранила децата, прибрала кравата, след това косила до вечерта, върнала се, приготвила вечеря, нахранила децата, изкъпала ги, почистила, седнала и изяла един комат хляб и легнала да спи с чувство за изпълнен дълг... обаче изведнъж скочила ужасена:
- Божке, Вуте ненаебан!

# 137
  • v. turnovo
Чудех се дали да пиша,но нали идеята е да ти помогнем доколкото можем и евентуално от думите ,написани тук да си направиш някои равносметки.Отдавна очаквах да пуснеш подобна тема,четейки публикациите ти и в други теми.Повода да пиша днес е,че вчера те видях с детенцето ти и въпросния "съпруг". Днес отварям форума и прочитам темата ти и ми стана много тъпо.Градът ни е малък и тук визуално всички се знаем,помня те от преди 10г. като едно симпатично,позитивно и лъчезарно момиче. Вчера като ви видях, нямаше и помен от онова момиче,а само тъжен ,празен поглед и болезнено слаб вид.Господина до теб- пълен контраст, нагласен, очите му шареха наоколо.Макар да не те познавам лично,мисля ,че вашата връзка е изчерпана , също и твоето самочувствие и самоуважение. Дори и да ти е безкрайно трудно ми се струва ,че е по-добре да сведеш глава и да отидеш с детето при родителите си ,докато стъпиш на крака. Да вярваш ,че нещата са поправими и простими за мен е някаква илюзия.Случи ли се веднъж изневяра аз лично не вярвам,че няма да се повтори ,а и сякаш той не се кълне ,че ще бъде любящ и добър партньор. Също така мисля ,че не разликата в годините е чак такъв фактор,тъй като ти изглеждащ поне 6-7 г.по -млада...
Не знам дали помагам с нещо,но се надявам за себе си бързо да се изясниш,тъй като очевидно имаш големи терзания, които тровят само и единствено теб.

# 138
  • в сърцето на един мъж...
Мадам, такива връзки се изчерпват, колкото и да им се иска на страните да не стане, но все пак не е важно какво ние мислим, какво ние чувстваме или искаме и виждаме, а какво иска авторката.
Аз съм изпадала в подобно положение, без пари, без възможности, изневеряваха ми зад гърба ми. Много е трудно да кажеш стига, но се намира начин.  Просто трябва да намериш стимул в нещо и да се отдръпнеш. Сега от дистанцията на времето се чудя защо съм била с тоя мъж и какво толкова съм видяла, че да страдам от раздялата.
Въпроса е Дарил какво иска? Трудно е да отсечеш с ръка и да се махнеш, ако са намесени чувства, години заедно, борба за една връзка, а и ако жената е със смачкано самочувствие още по-трудно е да повярва в себе си, да прецени, че с нещо е по-добра от тази, с която са й изневерили.
Дарил, има откачане, има път, стига да искаш да го поемеш и да си сигурна, че това е нещото, което искаш. Според мен в момента връзката ти се крепи повече на навика, на остатък от някакви предишни чувства и на общото съжителство. Ако наистина има начин да си намериш работа - започни, отдалечи се от къщи, от домакинската работа, от чакането на мъжа в къщи, срещни се с хора, започни да "грееш" отново в собствената си светлина и един ден сигурно е, че света ще стане по-хубав.
Колкото и ние да говорим за това какво трябва да стане - ти си човека, който трябва да реши какво иска, ти си човека, който трябва да се бори за това, което иска, и ти си човека, който може да намери сам правилния път.
Седни, напиши си ако трябва плюсове и минуси и тогава решавай Peace

# 139
В труден момент си. Hug
Годините в тоя или негова полза не са причина за поведение.
За оправдание може би ще свършат  работа.
Дори намирането на работа,осигуряване на независимост няма да потуши огъня в теб.
Може би ще минеш или вече си минала различните етапи докато стигнеш до безразличието.
Каквото и да решиш или направиш  Hug

# 140
  • София

Причина са и то голяма. Вероятността да останат заедно при такава голяма разлика в годините е почти нулева.

# 141

Причина са и то голяма. Вероятността да останат заедно при такава голяма разлика в годините е почти нулева.
Ххахах значи, не поведението на човека е от значение а на колко години е и имат ли разлика с другия в годините  Whistling

Яко  Mr. Green

Интересно ако не знаехте за разликата им , какви доводи и премъдрости  щяхте да пльоснете тук Wink

# 142
  • Най-сетне у дома

Съгласна и с двете. Т.е. - ясно е, че двайсет и нещо годишен келеш, влязъл в сериозна връзка на практически прокурорска възраст, няма как да е солиден партньор. Но от друга страна, не е малолетен, на всяка възраст човек може да постъпи почтено и да има милост към близките си. Въпросът не е, че не е идеалният съпруг и баща, а че постъпва по адски калташки начин с Дарил и даже и на тази възраст не може да не го знае.

Dess, естествено, че възрастта оказва влияние върху поведението. Това е един от основните фактори за каквото и да било, всъщност. Възрастта не е само възраст, тя е опит, уроци, осмисляне, растеж.

# 143

Дали годините са причина или поведението?

# 144
  • София
Ххахах значи, не поведението на човека е от значение а на колко години е и имат ли разлика с другия в годините  Whistling

Яко  Mr. Green

За съжаление, в случая е точно така. А поведението му е било лесно предвидимо още преди 5 год. Не знам как може да се обвържеш с 19-годишно дете и да очакваш, че рано или късно няма да си навакса пропуснатото. Ако 10-те години бяха в полза на мъжа, нещата щяха да стоят по съвсем друг начин.

# 145

Dess, естествено, че възрастта оказва влияние върху поведението. Това е един от основните фактори за каквото и да било, всъщност. Възрастта не е само възраст, тя е опит, уроци, осмисляне, растеж.
А кажи ми тогава дъртак ,   с такова поведение пак ли че незрял и ненаживял се, не порастнал и т.н.   Mr. Green 

# 146

За съжаление, в случая е точно така. А поведението му е било лесно предвидимо още преди 5 год. Не знам как може да се обвържеш с 19-годишно дете и да очакваш, че рано или късно няма да си навакса пропуснатото. Ако 10-те години бяха в полза на мъжа, нещата щяха да стоят по съвсем друг начин.
Точно пА такъв случай знам , мъжа е по-голям па се разпищоли по никои години  Laughing  Та хич не виждам голяма разлика с описаната ситуация  Rolling Eyes

ЕйДе сиктер  Wink махам се че зациклих покрай вас  Hug

# 147
  • в сърцето на един мъж...
Ако 10-те години бяха в полза на мъжа, нещата щяха да стоят по съвсем друг начин.

Ако един мъж го носи в себе си, ако ще и на 90 да е, пак ще се разпищоли, повервай ми. Моя дядо се ожени на 86 години, погреба и втората си жена, на 96 е в момента и продължава да си хойка и да живее. Peace

# 148
  • Най-сетне у дома

А кажи ми тогава дъртак ,   с такова поведение пак ли че незрял и ненаживял се, не порастнал и т.н.   Mr. Green 

Десс, поведението на хората е тясно обвързана с времето за научаване на уроци. За всичко се иска технологично време, включително и за готовността за сериозна връзка и ангажиментите към нея. Това не означава, че всички хора достигат до зрелостта да внимават да не нараняват близките си. Ако някой е с такова поведение на 20, мога да кажа, че е грешка на растежа и може би с времето ще научи стойността на човешките отношения. Но ако е такъв на 40 и, просто ще реша, че е кофти човек.

# 149
Ех, ако сега бях на 22, но с акъла на 32 годишна...!
Възрастта, зрелостта, взетите и научени житейски уроци, дори самият стаж като човек оказват влияние на поведението и действията ни. Инак всеки 20 годишен щеше да е зрял човек. А сега, на почти 32 хората на тази възраст ги гледам с умиления поглед, съзиращ невинност и първите стабилни стъпки в живота.

Финансовата независимост е само една част от тези, които трябва да си извоюва авторката. По-сериозна ми се вижда тази от самия младеж.

Общи условия

Активация на акаунт