Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 579
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Намесвам се, макар че нашата градина не е обект на обсъждане, тъй като е извън града. При нас ги вземат и на две годинки и се грижат за тях, дори да не могат да се хранят и обличат сами. Слагат ги на гърне най-малките, защото не им е удобно на тоалетните. Имат ли лигавчета и рядко са покапани. Памперси нося на Дани (има проблем с напишването), по-малките деца също им носят.

Не може по една градина да се обобщава за другите, затова е най-добре да се отиде на място и да се провери.  Peace

# 586
Здравейте,препоръчайте ми някой аниматор за детско парти.

# 587
  • Велико Търново
Здравейте,
Да си кажа и аз за детска градина Здравец. Голямата ми дъщеря беше там, сега и синът ми е там първа група. Нямам преки впечатления от друга градина, за да сравнявам, но не ми и трябват. Изключително съм доволна от педагозите, децата ми ги обожават. Медицинското лице малко ме притесняваше, когато ходеше голямата, но сега имат нова сестра, и нещата са ок! В двора катерушките са стари, но като подновят строежа на новата част с басейна, ще оправят и тях. Живот и здраве, малката догодина пак там ще бъде.

За уменията - всъщност неусетно за вас децата ще ги придобият. Учителките и лелките си изиграват ролята в случая.  Heart Eyes

Така че, според мен който е тръгнал да избира градина по някакви критерии, различни от локация и удобство, трябва да избира наистина педагозите, а не толкова сграда, материална база и др.подобни.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 21:56 от Тонитa

# 588
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Някой има ли впечатления от ползване на хавлии на Аглика Трейд /Велико Търново/?
Как са като цени, качество?

# 589
  • Велико Търново
Имам кърпи за баня, които са с доста високо качество, но пък Сияна има хавлия, която не е толкова чак, но я поръчах, защото предлагат надписване, а нямах време да търся такова на друго място. Иди и виж, те качествените си личат.
По моя мнение качествена хавлия за баня с надпис е хубав подарък, подходящ много поводи.

# 590
Можете ли да ми кажете къде се премести Данъчното? 
  bouquet

# 591
  Отдел "местни данъци и такси"- в сградата на бившия тубдиспансер на улица “Караминков” № 19.

# 592
  • велико търново
Данъчно в белодробният диспансер, а трудовата борса в сортови семена до автогара юг /старата/. #Crazy

# 593
diana_petkova, YSMIV4ICA, благодаря   bouquet

# 594
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Имам кърпи за баня, които са с доста високо качество, но пък Сияна има хавлия, която не е толкова чак, но я поръчах, защото предлагат надписване, а нямах време да търся такова на друго място. Иди и виж, те качествените си личат.
По моя мнение качествена хавлия за баня с надпис е хубав подарък, подходящ много поводи.
Благодаря!

И пак с питане - някой с впечатления от д-р Войчева или д-р Юлияна Костадинова /лекари по дентална медицина/?

# 595
  • Някъде в Европа...
Момичета, нуждая се от майстор за вътрешен ремонт на една стая = таван (не гипсокартон) и стени (наа тапети са сега, искам пак тапети...)
Нямам кого да попитам...
Помагайте!

# 596
  • Велико Търново
Къде правят  изследване за остеопороза?

# 597

Здравейте! Една покана от мен! Тази събота, 15 юни, ще плетем в Горна Оряховица. Начало - 11 ч. Събираме се пред Младежки дом...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=537991459581077&set= … 891566&type=1

# 598
  • Велико Търново
AIR, много ли го бързаш ремонта, в смисъл - устройва ли те майстор, който да идва да работи у вас, когато не е на работа?

# 599
  • Beyond the stars
Благодаря!

И пак с питане - някой с впечатления от д-р Войчева или д-р Юлияна Костадинова /лекари по дентална медицина/?

Нашето цяло семейство от години е при д-р Ценка Симеонова, и сме много доволни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт