Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 514
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
какво мислите за студио за красота Флаш / в комлекс Нептун/ https://bg-bg.facebook.com/pages/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD- … h/152806591410823
Аз  ползвах един ваучер за коса-арганова терапия, без ултразвук, за 8лв. Нищо особено, само че ми измиха косата с шампоан,маска, ампула и някакъв спрей и ми я оформиха със сешоар. Така или иначе едно измиване и сешоар е около 10-12 лв Rolling Eyes Та съм 4 лв. на далавера hahaha Мръсно е там-прашно и косми навсякъде и работят с прудукти на Рубела, които сигурно струват по 4-5лв. и лесно можеш да си ги намериш в аптеката  Crazy

И по аптеките е трудно Peace

# 706
  • Велико Търново
И в Джамбалая е 80лв за 2 ч, мисля  Peace Деси е права за Приказките, но ние скоро бяхме там на рожден ден и сме супер доволни, каките много се постараха - игри, песни... Simple Smile

# 707
  • В.Търново
Приказките и на мен ми харесва,но са ни далеко.Нашия рожден ден ще е веднага след детската градина и някои деца нямат транспорт до Пишмана,трябва и транспорта да оситуряваме.Друг вариант за рожден ден да предложите?Аз си мислех за Сезони под детска градина Евгения Кисимова,ние сме там и мисля,че е най-удобно.Но пък няма никакви забавления там,само с аниматор не знам дали ще са доволни децата,става въпрос за възраст 3-4г.

# 708
Понякога ми става смешно като видя, че навън дърво и камък се пука от жега, но ние сме над тези неща и темата ни е'Търновските мамчета и малките им коледарчета" Joy

# 709
  • Велико Търново
На Сияна последния рожден ден празнувахме в сл. Неделя. Наем не искат, тортата трябва да е от тях. При желание могат да осигуряват украса и аниматор. Аз лично съм доволна Peace

Никой друг ли няма възражения срещу лошото състояние на тротоарите в града?

# 710
  • В.Търново
То да бяха само тротоарите,аз имам възражения,направо е трагично.  Sad
В сладкарница Неделя предлагат някакви смешни сандвичи от две филийки за 3.00лв. и безалкохолни,сок ,кафе.Не ми е достатъчно да почерпя само с това децата и родителите.
Ако е в Сезони например може и пица да се поръча,пилешки хапки или пържени картофки,но както писах...никакви забавления там.Те махнаха и батута,поне щяхме и с това да зарадваме децата.
Една торта за детски рожден ден в Неделята не излиза ли към 60-70лв?

# 711
  • Велико Търново
Да, сандвичите са смешни, може да внесеш каквото поискаш срещу 5 лева на плато. Аз си внесох банички (сладки и солени) и родители и деца ядоха и останаха доволни. Като имахте предвид, че предвидих поне по 7-8 банички за възрастен и дете, гладни нямаше. Поръчах и пуканки.
Тортата беше 64 лева, смених й блата с какъвто Сияна обича, доплатих 6 лева. Разразяха на мисля 32 парчета, т.е. едно излиза по около 2 лева, според мен не е много нали?
Платих 100 лева сметка за двадесет и няколко човека плюс 75 лева за торта (5 лева искат да я нарежат). 21 лева бяха баничките, 4 лева дадох за свещи, маски и сапунерки от левчето. За 2-3 лева купих пастели да ги нарисува каката, а на нея 10 лева. Или общо 213 лева. На фона на миналогодишните рождени дни на Сияна у дома, тоя си беше доста по-евтин.
Не знам как излиза РД с наем на зала, ама като си внесеш торта и платиш почерпка, не са ли същите парите, само дето даваш едни 80 лева повече?

Да, не са само тротоарите, ама не може само да се оплакваме, трябва и да "поръчкаме" малко.

# 712
  • В.Търново
Така ли,това не ми го казаха,че мога да внеса отвън храна,хиени!  Mr. Green
Скъпа ми е тортата в Неделята. Sad Ходих в Лос Анджелис сладкарницата и имат доста голям избор между блатове и кремове.Една торта например от 16 парчета със захарни фигурки може да ми излезе от 32лв. на горе или ако е само с картинка от 31лв. на горе,но това ако е със сметана,ако е с някакъв крем може и за около 40-45лв,е.....имат варианти и за по 60лв.Но аз ще поръчвам 2 торти,една за градината и една за тържеството.Не мога да дам 120-140лв. за две торти и отделно подарък за детето,за самото търженство....ще ни излезе калкото кръщенето на малкия  Grinning
Всъщност реално тортата ви за колко парчета беше?

Една приятелка беше правила рожден ден на сина си в Сезони,там с почерпката за деца,родители,торта й е излязло 150лв,но без аниматор.

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 15:23 от rosinauzunova

# 713
  • Велико Търново
Има и по-евтини торти в сладкарницата и вече млъквам, че нямам договорка с тях за реклама Mr. Green Ама вие си знаете, че съм пристрастна към тях, защото всеки ден съм там  Simple Smile

# 714
  • Велико Търново
Във връзка с рождените дни - аз имам една касичка, в която пускам метални левчета и от рожден ден на рожден ден се събират за тортите, да не ми идва много нагорно Simple Smile

Юле, те са си до вас, как да не си пристрастна Simple Smile

# 715
  • В.Търново
Да ви кажа,сега като съм отпуска и ние почти всеки ден сме там с малкия.

Сега гледах снимките на моята приятелка.В Сезони са били 11 деца на рождения ден,значи е имало най-малко и 11 възрастни.Май там ще сме.Но някой,ако се сети нещо да препоръчва друго място в района. Simple Smile

# 716
  • Велико Търново
Днес си говорих с Хриспа и тя се сети и за Джурасик, но аз лично не знам как е.

# 717
  • При децата ми
Днес си говорих с Хриспа и тя се сети и за Джурасик, но аз лично не знам как е.

А, "Джурасик" ми остава, като първи вариант на мен. Simple Smile Тези дни ще проверя как стоят нещата при тях.
"Сезони" къде се намира?

# 718
  • Велико Търново
Да се включа и аз аз CrazyСлед като затвориха любимата ми Смехоландия/точно след празника на моите момичета/ за мен хубави варианти са Фасони и Стратилат.

# 719
  • В.Търново
Сезони се намира точно под стълбите на детска градина Евгения Кисимова на ул.Елин Пелин.

https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BD%D0%B5%D0%BA-%D0%B1%D … 150607452?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт