Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 535
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте, може ли да ми препоръчате човек или фирма за поправка на компютър? Бурята видя сметката на дъното на моя, а не ми се разделя с него.
KTS на Ален Мак(до училища Европа).

# 691
За този салон "Флаш" - тц. Доста мърлява работа, нискокачествени материали... да не продължавам. Ходила съм на педикюр и маникюр и никога не бих повторила.

# 692
  • Beyond the stars
От къде могат да се купят такива като ластичета /не знам как точно се казват/ за малки късметчета?
Скрит текст:

Има едни много малки ластичета за детски плитки, дали ще свършат работа?  newsm78

# 693
В краен случай ще ползвам тях, но ми се иска да намеря такива джаджи  Laughing Laughing Не знам къде може да се продават.

# 694
  • Велико Търново
Здравейте, може ли да ми препоръчате човек или фирма за поправка на компютър? Бурята видя сметката на дъното на моя, а не ми се разделя с него.
Ново дъно ли искаш или ремонт на старото, защото второто не всички фирми могат да ти го предложат? А, ако искаш ново дъно, може и да няма - зависи, от това колко е стар компютъра.

# 695
  • Столицата на "Второто българско царство"
В краен случай ще ползвам тях, но ми се иска да намеря такива джаджи  Laughing Laughing Не знам къде може да се продават.
а дали не става да си направиш от сламки  newsm78 (като ги нарежеш на малки колелца).

# 696
а дали не става да си направиш от сламки  newsm78 (като ги нарежеш на малки колелца).

Даааа   bouquet И аз се присетих снощи късно вечерта  Laughing Ще се пробва   bouquet

# 697
За този салон "Флаш" - тц. Доста мърлява работа, нискокачествени материали... да не продължавам. Ходила съм на педикюр и маникюр и никога не бих повторила.
Що бе- продължи Laughing
Абе и на мен на пръв поглед ми се стори мизерно и някак си усещането ми не беше комфортно, но си помислих, че си внушавам. викам си- хайде сега пък и интуиция за  салони да имам.. Laughing Просто си мислех, че не съм добила представа за краткия си престой там.
Това което ми направи впечатление беше: Мръсничко и скъпо. Много скъпо ми се видя. /даже се чудя на какво основание?/ Но да се включат и други, пък може да има различни мнения...

# 698
Добре, права си, добре е да се обоснова, след като съм започнала. Както казах ходих на маникюр и педикюр там при едно младо и според мен неопитно момиче. Имаше много евтини лакове, които два пъти три и нанася на ново, защото ставаха на шупли (балончета), докато изсъхваха. В крайна сметка пак така си и останаха. Масата й беше прашна и лепкава, както и инструментите. А за педикюра... ох. След ваничката и ексфолианта ми избърса краката с хавлия - сгъна я и си я прибра в шкафа при 'чистите'!!! Като си помисля колко крака са бърсани с тази кърпа преди моите и откога не е виждала сапун... бррр.

# 699
Добре, права си, добре е да се обоснова, след като съм започнала. Както казах ходих на маникюр и педикюр там при едно младо и според мен неопитно момиче. Имаше много евтини лакове, които два пъти три и нанася на ново, защото ставаха на шупли (балончета), докато изсъхваха. В крайна сметка пак така си и останаха. Масата й беше прашна и лепкава, както и инструментите. А за педикюра... ох. След ваничката и ексфолианта ми избърса краката с хавлия - сгъна я и си я прибра в шкафа при 'чистите'!!! Като си помисля колко крака са бърсани с тази кърпа преди моите и откога не е виждала сапун... бррр.

аз за това и ме е гнус по принцип да ходя на педикюр. Мдаа, значи не съм се излъгала за мръсното и не ми се е сторило така.А имаш ли представа защо цените им са сякаш са най-големите специалисти в околията Laughing/ за фризьорските/

# 700
  • Велико Търново
Винаги съм се чудила защо хората, купуват ваучери за козметични процедури от сайтове за колективно пазаруване, точно заради горните причини. Заради някой лев по-малко рискуваш да се заразиш с гъбички например, да не говорим за хепатит или СПИН, ако те порежат.

# 701
Ново дъно ли искаш или ремонт на старото, защото второто не всички фирми могат да ти го предложат? А, ако искаш ново дъно, може и да няма - зависи, от това колко е стар компютъра.

Ами май искам ново, защото старото е изгоряло барабар с лан картата. Не е много стар компа, точно от KTS ми предлагат ново дъно за 115 лв, обаче баш в момента няма как да ги отделя, та търся друго решение Sad

# 702
  • Велико Търново
Тогава или правиш старото дъно, ако може или купуваш цяло дъно втора употреба. За последното обикаляш всички такива магазини в града или търсиш из Интернет.

Редактирам се: ще пускам жалба до Общината за лошото състояние на шахтите по улиците. Ако има и други желаещи, да ми пишат, за да обединим усилия.

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 12:15 от beleva

# 703
Майчета къде си правите рожденните дни на децата?Септември ще правим кръщене и рожден ден, питах на Арбанаси в Люляка, но малко ми се струва много куверто то 20 лева на човек. Как вървят цените по детските центрове?

# 704
какво мислите за студио за красота Флаш / в комлекс Нептун/ https://bg-bg.facebook.com/pages/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD- … h/152806591410823
Аз  ползвах един ваучер за коса-арганова терапия, без ултразвук, за 8лв. Нищо особено, само че ми измиха косата с шампоан,маска, ампула и някакъв спрей и ми я оформиха със сешоар. Така или иначе едно измиване и сешоар е около 10-12 лв Rolling Eyes Та съм 4 лв. на далавера hahaha Мръсно е там-прашно и косми навсякъде и работят с прудукти на Рубела, които сигурно струват по 4-5лв. и лесно можеш да си ги намериш в аптеката  Crazy

Винаги съм се чудела на разни фризьорски салони, които работят с продукти за масова употреба, и то в домашни условия  Thinking

Майчета къде си правите рожденните дни на децата?Септември ще правим кръщене и рожден ден, питах на Арбанаси в Люляка, но малко ми се струва много куверто то 20 лева на човек. Как вървят цените по детските центрове?

В "Приказките" на Пишмана е 80 лв за зала с 2 аниматора+консумация+торта, събразени с броя на децата  Peace Работата е там,че партито за РД не е в отделна зала, допускат се и други деца и трябва да се внимава кой какво ял, пил и поръчвал, да не се окаже,че сте платили почерпката на ....неканени гости Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт