Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 576
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Понеже тези дни питах къде се е преместило данъчното, исках да споделя, че към настоящи момент е все още на старото си място в старото военно у-ще.

# 601
Понеже тези дни питах къде се е преместило данъчното, исках да споделя, че към настоящи момент е все още на старото си място в старото военно у-ще.

Няма да се мести никъде  Laughing Laughing Само сградите нататък се местят, тъй като ще ги събарят.

# 602
  • Велико Търново
Някой знае ли цените на билетите за цирка. Става въпрос за билетите за възрастни. Благодаря преварително!

Редактирам се с още едно питане, търся да купя сгъваема кошара за спане.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 14:58 от scrye

# 603
Билетите за цирка са : 10 лв. възрастен и 6лв. за дете над 4 годинки. За по-малките е безплатно. Представления има в 18.30ч.-днес; 16.30 и 18.30ч.-утре и в 16.30ч. в неделя.
Ние вчера бяхме-озвучаването и организацията хич не ги бива, а дресировката на животните изглеждаше по-скоро любителска, но пък има доста номера с животни, което се хареса на децата Peace

# 604
  • Велико Търново
Благодаря, и Ани ходи вчера с баща си, не е било кой знае какво наистина, но пък детето беше доволно и ентусиазирано.

# 605
  • Велико Търново
Здравейте, мами! Искам да попитам, можете ли да ми препоръчате добър фризьор във ВТ, който да подстригва добре къси прически? Решила съм да скъся косата си и съм си харесала прическа, остава само и да ме подстрижат, както искам, а не съм много сигурна, че моята фризьорка ще ме направи. Искам, като отида при фризьор, да ми каже каква прическа ще ми прилича на лицето, как да си поддържам косата, а фризьорката ми никак не е приказлива, само подстригва и чао...

# 606
  • Beyond the stars
Здравейте, мами! Искам да попитам, можете ли да ми препоръчате добър фризьор във ВТ, който да подстригва добре къси прически? Решила съм да скъся косата си и съм си харесала прическа, остава само и да ме подстрижат, както искам, а не съм много сигурна, че моята фризьорка ще ме направи. Искам, като отида при фризьор, да ми каже каква прическа ще ми прилича на лицето, как да си поддържам косата, а фризьорката ми никак не е приказлива, само подстригва и чао...

Ами аз препоръчвам с две ръце моята - Ели, студио Ellia -Триъгълника. Много позитивен човек и добър професионалист. Ето тук можеш да видиш https://www.facebook.com/pages/Ellia-Beauty-Studio/318084268227684  Hug
Всичко друго освен мълчалива  Laughing

# 607
А колко е цената на подстригването там - ако реша да си подстрига връхчетата. И къде точно се намира-това гаражите над улица Полтава ли са?

# 608
  • Beyond the stars
Да, точно гаражите са, но студиото е новичко,много стилно и добре направено  Wink
Ами на мен за измиване, постригване и сешоар с оформяне на прическа (плюс кафенце и сладка приказка бонус  Laughing) ми взема около 12-15лв., така че предполагам,че само оформяне ще е към 7-8  Hug

От козметичката в салона също съм доволна  Heart Eyes

# 609
Искам да попитам как става отписването от ДГ? Знам, че се взима отпусно, но имаше и едни 60лв. "депозит", които дадохме при записването, за да ни пазели мястото Rolling Eyes Сигурно са искали да се застраховат, че няма да ги завлечем с последната такса  newsm78 Ще ни ги върнат ли сега тези пари, щом са депозит?

# 610
  • Велико Търново
Ще ни ги върнат ли сега тези пари, щом са депозит?

Мисля, че верен отговор на въпроса си ще получиш само в градината.  Peace

# 611
  • При децата ми
Искам да попитам как става отписването от ДГ? Знам, че се взима отпусно, но имаше и едни 60лв. "депозит", които дадохме при записването, за да ни пазели мястото Rolling Eyes Сигурно са искали да се застраховат, че няма да ги завлечем с последната такса  newsm78 Ще ни ги върнат ли сега тези пари, щом са депозит?

Депозита се връща да. На нас преди три години ни го върнаха.

# 612
  • велико търново
В  дг. ,,Е.Кисимова ,, миналата год. последният месец хората си платиха таксата до 10 число .А на последният ден на посещение на детето им върнаха депозита от 60лв.
Този месец ни искат две такси до 10 юни таксата за май ,а до 28 юни таксата за юни месец. #Cussing out
Кога пък са затворили ,,Смехоландия,, и какво става ?В молла има ли ги още?

# 613
  • Beyond the stars
Момичета, само да споделя.. информативно  Wink

http://www.dnesbg.com/kultura/predstavyat-na-tsarevets-spektakal … an-i-nayavev.html

Мисля,че ще си заслужава разходката  Peace

# 614
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
В  дг. ,,Е.Кисимова ,, миналата год. последният месец хората си платиха таксата до 10 число .А на последният ден на посещение на детето им върнаха депозита от 60лв.
Този месец ни искат две такси до 10 юни таксата за май ,а до 28 юни таксата за юни месец. #Cussing out
Кога пък са затворили ,,Смехоландия,, и какво става ?В молла има ли ги още?

Затвориха в началото на юни. В МОЛ-а също не работят.

Общи условия

Активация на акаунт