Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 574
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета,търся си детегледачка от Картала.Моля ако някой знае да ми пише на лични.Благодаря!

# 616
  • Някъде в Европа...
Искам да попитам как става отписването от ДГ? Знам, че се взима отпусно, но имаше и едни 60лв. "депозит", които дадохме при записването, за да ни пазели мястото Rolling Eyes Сигурно са искали да се застраховат, че няма да ги завлечем с последната такса  newsm78 Ще ни ги върнат ли сега тези пари, щом са депозит?

В нашата градина до 10 число се плаща за предходния месец. Този месец до 10 юни = първо ни върнаха депозита, който сме дали при записване на детето за градина и после платихме месеца, т.е стана едновременно, с парите от връщането платих таксата, издадоха ми 2 квитанции, първо, че са върнали депозита и после, че съм платила месеца.
4 предучилищна група завършва май  - дотогава е ниската такса - за да продължим и юни трябваше да дадем депозит края на май месец, от който ще ни приспаднат таксата за юни. Моето дете днес финишира градина, утре или вдругиден ще отида да си взема остатъка от този въпросния депозит за юни  Simple Smile
Дано ме разбра! Peace

# 617
  • В.Търново
YSMIV4ICA,твоето дете коя група е в Евгения Кисимова?Ние сме в 1.

# 618
Здравейте, момичета!   bouquet Малко късничко за запис на 42 страница, но по-добре късно, отколкото никога.  Embarassed  Живея в Картала и съм мама на момче на 7 години, а след някой друг месец живот и здраве, ще дондуркаме и малка госпожица. Та с  първолат и предстоящо раждане, треска ни треса как ще се справим. Синчето съм го записала в Димитър Благоев, но най-големият проблем ми е предстоящото раждане. Моля да сподели някоя скоро раждала мама, как е положението сега в търновското родилно. Синковеца го родих в Горна, но сега май не ми се ражда тем. Хубав ден от мен!  bouquet

# 619
  • Варна
Привет мами от Търново!

Нахлувам в темичката ви, защото тази година ще празнуваме РД на синковеца на 4г. във Вашия град. По-скоро искам да го заведа в някой хубав детски кът да си поиграе на воля /само двамата с баща му ще сме/. Освен това ми препоръчаха тортите на Лучия и бих искала и вашето мнение?
А детски басейн в Арбанаси има ли?

Благодаря  bouquet

# 620
Здравейте, аз искам да ви попитам в детските ясли сега колко пъти годишно вземат дечица? Може ли например напролет да си пусна детето или трябва септември месец? Как става по принцип отлагането. Питам защото в заявлението си съм писала септември, а пък се отказах да я пускам на една година. newsm78

# 621
silvi_7878, вероятно трябва да говориш с директорката на яслата  за отлагането newsm78
Иначе в нашата група преди 2 седмици дойде едно ново детенце и това е от към нови деца от септември досега. Една позната пък си пусна детето в края на април (в друга ясла). Така че явно може.  Hug

# 622
  • В.Търново
vanyaes ,аз ти препоръчвам тортите на Мина Елит, уличката под пазара.

# 623
http://www.zdrave-vt.hit.bg/contacts.htm

Някой посещавал ли е този доктор? Мнения?

# 624
Том Джери- аз бих се въздържала и не бих го посетила.
 Peace за Мина Елит. Само оттам поръчвам.

# 625
  • Велико Търново
Здравейте,
търся си слинг, моля някой ако продава да ми пише на лични Simple Smile

Търся и отзиви за басеин на Арбанаси с много сянка около него, за предпочитане да има и детски около големия.

# 626
  • Beyond the stars
Здравейте,
търся си слинг, моля някой ако продава да ми пише на лични Simple Smile

Търся и отзиви за басеин на Арбанаси с много сянка около него, за предпочитане да има и детски около големия.

Басейн с много сянка на Арбанаси не се сещам, но мисля,че Еленското ханче покрива изискванията http://www.elenskohanche.com/pool.html . Малко по-далече е, но пък има зоокът  Wink

# 627
  • някъде там
здр мами, моля за информация относно д-р Росица Димитрова алерголожката координати
благодаря

# 628
В нашата ясла ("Щастливо детство") цяла пролет приемат нови деца, така че явно може Simple Smile Сега една приятелка ми каза и за нови басейни - на Къпиновския манастир. Нейните  отзиви са добри и мисля да ги посетим Simple Smile

# 629
  • Велико Търново
Мони, да кажеш като проверите  Peace Много примамливо ми звучи. Тази година май няма да ходим на море, но 2-3 пъти на басейн няма да е лошо.

Общи условия

Активация на акаунт