Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 542
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
здр мами, моля за информация относно д-р Росица Димитрова алерголожката координати
благодаря

Тук има някакви координати: Тук също:
Най-добре звънни предварително да разбереш кой адрес е по-актуален   bouquet

# 631
Препоръчайте майстор за ремонт на перални.
 Praynig

# 632
На Картала (до СБА) има един Технически сервиз с много компетентен и любезен господин в него. Носила съм кафемашина и зарядно за лаптоп и се справи чудесно. Виждала съм и перални там. Предполагам, че идва и на адрес, но трябва да попиташ  Peace

# 633
Мерси, Мартеничка!
  bouquet

# 634
Здравейте,
Къде в Търново има оказион за детски колички.

# 635
На една уличка до поликлиниката.
Като застанеш с лице към поликлиниката, отдясно.
Между другото, аз подарявам моята количка.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3413616740317&set=a. … ype=3&theater

# 636
Благодаря за информацията. Hug

# 637
  • Велико Търново
Здравейте,
някой ходил ли е да хапва обедно меню в този ресторант: http://bilkaria.com (за търновския говоря). Аз днес минах, изглежда много добре, но не беше обед и нямаха вече храна.

# 638
Някой ако си търси работа като барман или пицар, да свирка. Сезонна работа. Пицарията в Марно поле. Или на място.

# 639
Юле, ние вече 2-3 пъти ходихме там и на мен много ми допада - спретнатичко, чисто, а храната е проста, но вкусна. Например: зеленчукова или картофена супа (последният път имаше една идея повече черен пипер, само че), мусака, зеленчукова манджа, пълнени патладжани/тиквички с яйце и сирене и т.н. Готвят в малки количества и по 2-3 неща. Питките от лимец и сирене са чудесни. Имат и интересни курабийки, домашен кекс, дребни сладкишчета. Обяд от супа, основно, 2 хлебчета и житен крем (разкошен!) възлиза на 10лв.  Peace

# 640
Къде е този ресторант?

# 641
  • Велико Търново
В супера на Ниш, като влезеш вдясно. При първа възможност отивам да хапна там с децата, открай време търся такова място.

# 642
Някой знае ли къде скубят вежди с конец, или както там се казва?

# 643
Тя темата вече е на 43 страница, но и аз да се запиша Simple Smile

# 644
Здравейте, приемате ли нови членове  Simple Smile. Аз още не съм мама, но живот и здраве до края на годината ще стана, ще ми е приятно да обменяме опит.

Общи условия

Активация на акаунт