Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 569
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Да, на моя пишеше Денкмит мисля и указанията са почти същите като твоите но градусите на пералнята са поне 60. Цялото шишенце трябваше да се използва, виждам че и при този препарат е така, освен ако не е за перални с горно зареждане. Аз го пуснах на 60, защото 90 гр. въобще не смея да ползвам. Много приятно миришеше пералнята после, иначе аз го правя профилактично вече. Първия път дрехите ми се бяха вмирисали на тиня и тогава си купих това шишенце. Мисля и аз да ползвам повече прах вече. Но хубав прах за цветно на добра цена трудничко намирам. И все е или в огромни опаковки, или на безбожна цена.

# 316
  • Варна
Препоръчайте ми хубав препарат за стъкла ?!

# 317
Аз харесвам Clin, Фрош, доволна съм от Медикс. Дионис имат много хубав препарат за стъклени и гладки повърхности, който е и икономичен, защото е концентрат. Последно използвах в къщи и течност за чистачки на коли. Последното не зная колко е "еко" обаче  newsm78

# 318

Аз препоръчвам Грюн Грийн!  Peace Купувам го от Карфур. Уж е еко. Харесва ми как чисти и как мирише. Даже го използвам и за гланцираните мебели, тъй като не съм си намерила препарат антистатик, който да не замазва гланца. Мирише страхотно  Crazy Ако решиш да ходиш да си вземаш, вземи и от препаратът им за под. И той е екологичен, чисти добре и мирише на лимонена трева Simple Smile

# 319
  • Варна
Аз също съм за Грюн Грийн  Peace

# 320
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Виж си инструкцията на етикета и я спазвай. На моя препарат пише да се сложи ЦЯЛОТО  шише в пералнята и да се включи поне на 60 градуса БЕЗ пране. На твоята опаковка не зная какво пише. Моят е купен от DM

Това е препарата, и това пише .
http://www.thbd-bg.com/eshop/images/stories/virtuemart/product/14838.jpg

Heitmann препарат за почистване на перални машини

Препаратът за почистване на перални машини  отстранява отлаганията от варовик, предизвикващи функционални повреди, водещи  до преждевременно изхабяване на пералните машини и по-високи енергийни разходи. Отстранява и остатъците от перилни препарати и замърсявания, които са причина за неприятната миризма. По този начин пералната машина остава хигиенично чиста. Съдържащата се в препарата лимонена киселина отстранява отлаганията от варовик Тензидите отстраняват упоритите замърсявания Отстранява се неприятната миризма Гумираните части остават еластични за по-дълго време Почиства основно и въпреки това щади частите на машината Препоръка: използвайте препарата 2-3 пъти в годината за да предпазите Вашата перална машина. Употреба: Пригответе 4 л разтвор от вода и 50 мл препарат (едно деление от опаковката). Извадете поставката на пералната машина в която поставяте перилен препарат и я потопете за около 30 мин. в разтвора и почистете. Поставете от препарата върху кърпа и почистете гуменото челно уплътнение. Почистете с препарат  стъкления капак и отделението, в което постъпва водата за изплакване и подсушете с кърпа. Почистете гуменото челно уплътнение и филтъра. Останалата част от препарата поставете в основното отделение, в което постъпва водата. Внимание: при перални машини, в които прането се поставя отгоре, поставяйте само ½ част от препарата (около 100 мл). В противен случай може да се образува прекомерно голямо количество пяна.

Не пише на колко градуса .

Пускай на минимум 60 градуса - всички препарати за почистване на перални са така, включително и този.Ползвала съм на Грюн Грийн, ДМ-ския и този на Хейтман.Той ми харесва и най-много като качество.Няма нужда да ползваш друго за варовика  Peace

# 321
  • София
Тоя Медикс за стъкла ми замаза всичките огледала и сега се чудя как да ги оправям... Май ще взема да ги измия по старата метода с веро и вестник...

За мивка и тоалетна чиния, след като ползвах какво ли не, отново се върнах на стария изпитан кремообразен Cif... Няма грешка.

# 322
Откъде мога да намеря препарат за миене на съдове,който е направен от едно растение,гледах по телевизията преди време,но не нога ад се сетя.Искам да спра да ползвам веро.Дано някой да разбра обърканото обяснение Embarassed

# 323
Виж си инструкцията на етикета и я спазвай. На моя препарат пише да се сложи ЦЯЛОТО  шише в пералнята и да се включи поне на 60 градуса БЕЗ пране. На твоята опаковка не зная какво пише. Моят е купен от DM

Това е препарата, и това пише .
http://www.thbd-bg.com/eshop/images/stories/virtuemart/product/14838.jpg

Heitmann препарат за почистване на перални машини

Препаратът за почистване на перални машини  отстранява отлаганията от варовик, предизвикващи функционални повреди, водещи  до преждевременно изхабяване на пералните машини и по-високи енергийни разходи. Отстранява и остатъците от перилни препарати и замърсявания, които са причина за неприятната миризма. По този начин пералната машина остава хигиенично чиста. Съдържащата се в препарата лимонена киселина отстранява отлаганията от варовик Тензидите отстраняват упоритите замърсявания Отстранява се неприятната миризма Гумираните части остават еластични за по-дълго време Почиства основно и въпреки това щади частите на машината Препоръка: използвайте препарата 2-3 пъти в годината за да предпазите Вашата перална машина. Употреба: Пригответе 4 л разтвор от вода и 50 мл препарат (едно деление от опаковката). Извадете поставката на пералната машина в която поставяте перилен препарат и я потопете за около 30 мин. в разтвора и почистете. Поставете от препарата върху кърпа и почистете гуменото челно уплътнение. Почистете с препарат  стъкления капак и отделението, в което постъпва водата за изплакване и подсушете с кърпа. Почистете гуменото челно уплътнение и филтъра. Останалата част от препарата поставете в основното отделение, в което постъпва водата. Внимание: при перални машини, в които прането се поставя отгоре, поставяйте само ½ част от препарата (около 100 мл). В противен случай може да се образува прекомерно голямо количество пяна.

Не пише на колко градуса .

Пускай на минимум 60 градуса - всички препарати за почистване на перални са така, включително и този.Ползвала съм на Грюн Грийн, ДМ-ския и този на Хейтман.Той ми харесва и най-много като качество.Няма нужда да ползваш друго за варовика  Peace

Когато пусна пералнята с този препарат,трябва ли после да пускам пране или първо да пусна една празна пералня,знам ли,да не станат дрехите на мазало. Laughing

# 324
  • София
Тоя Медикс за стъкла ми замаза всичките огледала и сега се чудя как да ги оправям... Май ще взема да ги измия по старата метода с веро и вестник...

Истината за стъклата и огледалате е оцет и вода  Wink пробвай ако не си ще останеш доволна

# 325
  • Gone with the wind
Аз мия стъкла и огледала със спирт за горене (разреден във вода). Само 1-2 препарата се справят като него, но пък разликата в цената не е никак малка

# 326

[/quote]

Когато пусна пералнята с този препарат,трябва ли после да пускам пране или първо да пусна една празна пералня,знам ли,да не станат дрехите на мазало. Laughing
[/quote]
Ако питаш дали веднага след пускането на пералнята с препарата БЕЗ пране можеш да переш нормално - да. Нищо им няма на дрехите - нали целта е точно да не се вмирисват точно те при пране.

# 327
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Пускаш пералнята с препарата, а следващата пералня си я пускаш както обикновено.Нищо няма да остане или да им стане на дрехите Peace

# 328
  • Варна
благодаря за отговорите
медикс не ползвам за каквото и да е ,не го харесвам
купих едно Блеиси за стъкла , ужас , замазва ужасно
оцет и вода 1 към едно ли се смесват ?
сега гледам рекламират по ТВ CLIN с оцет , много мразя да търкам стъкла а иначе много обичам да са чисти и сега предстои едно пред великденско чистене , а при мен стъкла дал Бог !!!

# 329
Clin за стъкла, безгрешен, че и за цялата кухня - вратички, дръжки, вратата на хладилника - всичко с него си мия. Взех си универсалния Clin, но май този за стъкла ми харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт