Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 557
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
Доволна съм от този препарат. Струва около 4.60, но в момента в Карфур е намален на половина /за зеления с лимонена трева говоря/
http://www.savo.eu/products-br/savo-universal-magnolia

# 361
За момичетата от Бургас да кажа, че този  Lyso Form го няма в магазина за паралелен внос на ул.Калоян и в още един на ул.Цариградска. Поверих и двете продавачки ме гледаха учудено. Някой ако го намери да свирка.

# 362
Селма е писала, че го е купила от квартален магазин, не от паралелен внос.  Може би там трябва да се потърси .

# 363
След нея някой беше писал, че го има в магазините за паралелен внос и аз за това ходих да проверя. Може и аз да съм се объркала.

# 364
  • ВАРНА
За баня ей това е чудно http://otsklada.com/product.php?ProductID=81  Peace  
За пръв път мъжа ми забеляза ,че банята е почиствана без  да го питам.  Laughing Батерийте станаха като огледало.  Crazy
Ох, при мен батериите стават като огледало и от стария Цилит Бенг за баня, и от един жълт на ДМ и от оцетения на ДМ. Обаче за плочките и фугите не мога да открия вълшебния - без търкане.Сега се замислям този Медикс ли да пробвам или Цилит с  белина  newsm78
Опитай зеления CLOROX.

# 365
Момичета, като заговорихте за баня реших и аз да си споделя проблема- банята ни е нова все още, на 2 месеца е, а плочките са тъмно лилави с тъмен фугин. Вече не знам колко пъти съм я чистила, но когато изсъхнат подовите плочки фугина ми побелява. Някой имал ли е подобен проблем, много ме дразни, пробвала съм препарат на ДМ с оцета, доместос, но пак побелява. Имам чувството, че има нчкакво наслояване отгоре от прахоляка от целия ремонт. 

# 366
  • Варна
За баня ей това е чудно http://otsklada.com/product.php?ProductID=81  Peace  
За пръв път мъжа ми забеляза ,че банята е почиствана без  да го питам.  Laughing Батерийте станаха като огледало.  Crazy
Ох, при мен батериите стават като огледало и от стария Цилит Бенг за баня, и от един жълт на ДМ и от оцетения на ДМ. Обаче за плочките и фугите не мога да открия вълшебния - без търкане.Сега се замислям този Медикс ли да пробвам или Цилит с  белина  newsm78
Опитай зеления CLOROX.
А снимчица може ли  Embarassed В гугълчо намерих много и различни Simple Smile

# 367
# 368
Момичета, като заговорихте за баня реших и аз да си споделя проблема- банята ни е нова все още, на 2 месеца е, а плочките са тъмно лилави с тъмен фугин. Вече не знам колко пъти съм я чистила, но когато изсъхнат подовите плочки фугина ми побелява. Някой имал ли е подобен проблем, много ме дразни, пробвала съм препарат на ДМ с оцета, доместос, но пак побелява. Имам чувството, че има нчкакво наслояване отгоре от прахоляка от целия ремонт. 

Много неприятно. Да не би да има проблем със самия фугин? Иначе се сещам, че може да пробваш направо с оцет. След ремонта, гранитогреса в кухнята си го чистих с ябълков оцет, а после и с разтвор от вода и оцет. НЯколко пъти го минавах, докато лъсне. Дано някой друг да се включи с по-ефикасна идея. А ако може да намериш парочистачка, дали няма да стане?! Добри отзиви чета за тях. 

# 369
  • София

може да пробваш направо с оцет. След ремонта, гранитогреса в кухнята си го чистих с ябълков оцет, а после и с разтвор от вода и оцет. НЯколко пъти го минавах, докато лъсне. Дано някой друг да се включи с по-ефикасна идея.

Skica е много права истината за нови плочки и плочки след ремонт е оцет. Иначе всичко друго ще маже. От хилядократен опит споделям. Пароструйката няма да ти свърши работа

# 370
Извинявам се, че чак сега пиша.. И аз мислих много за оцета, май ще взема да го пробвам. Казаха ми и още нещо- доместос /неразреден/ директно върху фугите, но честно казано малко ме е страх  така Thinking Иначе не мисля, че проблема е във фугина, понеже стенните плочки са със същия и си стои тъмен, може би защото там не може да се наслои прахоляка  newsm78

# 371
BellaS , този Доместос е такава отрова, че спокойно можеш да го метнеш на боклука.  Peace Няма смисъл да се тровите, като има и други ефикасни препарати. Не става въпрос само за конкретния случай с фугите, а и по принцип.

# 372
И аз не го тача въобще, но така ми се иска да си видя банята с тъмни фуги, а не както е сега- тъмно лилави плочки с бели фуги  Crazy Идеята ни беше целият под за изглежда като едно цяло пано, а то какво стана- всяка плочка се подчерта максимално  hahaha

# 373
Ще ги оправиш, няма страшно.  Simple Smile В краен случай четка за зъби и препарат и търкане фуга по фуга.

# 374
  • Варна
Аз мия цялата баня с неразреден Доместос. Няма такава отрова наистина, но досега не съм срещала по-ефикасен препарат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт