Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 503
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
Искам да попитам как да махна петно от кухненска врата-тя е мдф профил с пълнеж и петното е май от лепилото за профилите.Тааа чудя се с какво да го третирам .
И да ви попитам за мнения за Перилис за фурна ?
Също имам черна ивица по силикона на чинията в банята... Саво не помогна Confused

# 466
Лепилото, което беше останало след кантиране на ПДЧ гланц почистих с разредител за боя на Декоратор. Ако решиш да пробваш, задължително първо тествай на скришно място!
Перилис за фурна не съм ползвала, но мога да ти препоръчам  пяната на К2R за фурни. Страхотна е!
За мухълът около чинията, мисля, че може да ти свърши работа А1 или любимия ми препарат от ДМ (червено шише със синя помпичка).  Peace

# 467
  • Варна
skica, а този препарат само на стъклото ли се пръска или е подходящ и за стените на фурната   bouquet

# 468
Jorjeta, за цялата фурна става. От вечерта напръсквам цялата фурна вътре. То  става една плътна бяла пяна. На сутринта избърсвам, измивам с вода и фурната светва. Ако ме е домързяло повечко време се налага с грапавото на гъбичката да изтъркам тук там. Аз тук прочетах за тази пяна и съм много доволна. От Метро я вземам.  Peace

# 469
  • Варна
skica, благодаря много   bouquet

# 470
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Някоя от вас да има мнение за Феъри обезмаслител за  грил  - внос от Гърция - добро ли  е? Много ли е агресивно за ръцете, колко време трябва да действа, може ли да се ползва за мазни петна в/у дрехи като меглиото? Питам, защото няма превод, а пък аз гръцки  Naughty.

# 471
Здравейте момичета,
Някоя от вас да има мнение за Феъри обезмаслител за  грил  - внос от Гърция - добро ли  е? Много ли е агресивно за ръцете, колко време трябва да действа, може ли да се ползва за мазни петна в/у дрехи като меглиото? Питам, защото няма превод, а пък аз гръцки  Naughty.

За препарата нямам отзиви, но аз винаги, когато чистя с агресивни и силни препарати, използвам медицински ръкавици за еднократна употреба. Купувам си 100бр/кутия за 8лв, продават се във всички аптеки. Дори когато се очаква да чистя повечко - прозорци, баня, пак слагам ръкавици, за да не ми седят ръцете дълго време в контакт с препаратите.

# 472
  • Пловдив
Страхотна темичка,записвам се да ви следя.

# 473
  • София
Здравейте момичета,
За този препарат на Феъри и аз нямам отзив, но от доста време ползвам верото им за съдове - много е добро. И силно като химия, разбира се. По тази причина в кухнята, банята и където другаде се наложи да ползвам битова химия, го правя с ръкавици. Допусна ли отклонение, кожата и ноктите на ръцете ми тутакси възнегодуват, затова гледам винаги да имам резервен чифт домакински ръкавици у дома.

# 474
Момичета, имам нужда от помощ!

Можете ли да ми кажете с какво да разкарам гадната миризма на хладилника?
Не знам от какво мирише на развалено - изчистих всичко, минах с парцалче... Няма застояла храна или нещо такова. Но като отворя хладилника и после го затворя от вътре се носи отвратителен аромат.
Освен паничка с мляко или кафе може да пробваш да измиеш стените на хладилника с разтвор на прах за пране. Изчезват всякакви неприятни миризми.

# 475

Не знам от какво мирише на развалено - изчистих всичко, минах с парцалче... Няма застояла храна или нещо такова. Но като отворя хладилника и после го затворя от вътре се носи отвратителен аромат.
Освен паничка с мляко или кафе може да пробваш да измиеш стените на хладилника с разтвор на прах за пране. Изчезват всякакви неприятни миризми.

според мен това не е правилно да се прави. Прахът за пране има други съставки, които могат и да увредят храната.

# 476
Няма как да увредят храната, нали се измива хладилника после, а храната е в затворени съдове.

# 477

Случвало ми се е не един път. Напоявам парцал с оцет, измивам целия хладилник и после оставям паничка или чаша пълна с оцет за 2-3 дни. Винаги е помагало и маха миризмите  Peace

# 478
Здравейте,имам проблем дъщеря ми взе памучно бяло сако от приятелката си и по закона на Мърфи го орезили...Сложила го е върхи влажана синя риза и сега на сакото има няколко сини петна,баш като в рекламата...Та как можем да оправим проблема,страх ме е да сложа белина ,за да не стане по зле newsm78

# 479
Здравейте,имам проблем дъщеря ми взе памучно бяло сако от приятелката си и по закона на Мърфи го орезили...Сложила го е върхи влажана синя риза и сега на сакото има няколко сини петна,баш като в рекламата...Та как можем да оправим проблема,страх ме е да сложа белина ,за да не стане по зле newsm78

ако петната са от ризата, значи е оцветено и може да се оправи с препарат, който се нарича Entfaerber. Но въпросът ти ще получи добър отговор в темата за праховете. Питай и там Hug

Общи условия

Активация на акаунт