Нашите second hand находки- част 14!

• 60 138
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Олее лилавкото поло е уникално.... Heart Eyes

# 166
Да а и ми излязоха много евтини нещата, 18 лв всичките а си бяха много тежички, само плетива са  Crazy Имаше още много други хубави неща , въпреки че е понеделник и утре е зареждането (май?)

# 167
Е страхотни са, това в кой град? Аз няколко пъти съм влизала в Мания, Пловдив, ама нищо не си хамерих.Май най-много си харесвам ЗЗ.Тази седмица задължително трябва да ида за бременни дрехи, че вече изпълвам блузите с дълъг ръкав, вси1ките ми дрехи като цяло са по-тесни и сега вече ми омаляват

# 168
В Мания в Дружба, София. Благородно ти завиждам за ЗЗ в Пловдив, не знам как е Мания там, но в ЗЗ ще намериш много хубави неща със сигурност  Hug Той бебчо си расте, тъкмо повод дасе обзаведеш с нови дрешки хи хи  Peace

# 169
  • София
Момичета, наближава ми рожденния ден и ми трябва спешно рокля, помогнете, в зиг заг и мания нямаше нищо, къде да търся рокля за повод?
В мола за 120лв #2gunfire

# 170
на 29-ти отварят мания в кв.борово до happy

# 171
  • Sofia
а къде се намира Хепи,около пазара ли ще е магазина

# 172
а къде се намира Хепи,около пазара ли ще е магазина
Близо е  Peace по Т. Каблешков , посока бул. България

# 173
признавам си...пак пазарувах  Embarassed
знам си аз, че влезна ли в магазина все ще харесам нещо. и ето на. уж да надникна и какво стана? три блузи и пола. блузи имам много. но пола нито една.
прахосах пари, ама си харесвам новите неща.
само където си търсех ботуши. исках да са ест. кожа. сега мога да смъкна желанието си до боти от изк. кожа... Thinking
п.п. кажете все пак къде има боти от ест. кожа не по-скъпи от 100 лв. и да са хубави.

# 174
  • София
miniprix.bg ( http://www.miniprix.bg/ )
Честити покупки.
Аз от днес- ски екип за малката, че и ме чакаше! Първите дни след зареждане много скъпо ми излизаже, днес 9лв Flutter

# 175
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес понеже имах работа в околността на Лъвов мост, та посетих два магазина. Единият е на Сливница след М. Луиза в посока Люлин. Там нищо не харесах и си излезнах с празни ръце. Другият е зад спирката в посока Ст. Гара - само една блуза за № 1. Там и обувки гледах, ноооо.... ниенте хубавиня.

# 176
В маниите имат ли отстъпки за рожденници?  Mr. Green

# 177
  • Пловдив
Вчера минах през ЛФ- пълна скръб. Намалението на полар е вече цял месец и супер окаяно.  Confused Скоро няма да ида, разочарована съм.   Close

# 178
  • София
.....................

Карола, аз съм питала - нямат отстъпки за рожденници. А трябва да направят, според мен

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 13:11 от violenzaa

# 179
  • Mediterraneo

Само детските видях, но те ми стигат, за да не пазарувам от там Simple Smile 11лв за къси панталонки и 15лв за лятна рокля, които са купени за 50 стотинки - до левче, хайде нека от мен да са 2лв - не повече... И като се сложи и доставка 5лв и айде.... чукваме 20така. Все още твърдя, че няма да си купя дрехи ВУ от онлайн магазин. И тръпката я нямаааа...  Rolling Eyes

Карола, аз съм питала - нямат отстъпки за рожденници. А трябва да направят, според мен

В сайта дрехите не са втора употреба  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт