Нашите second hand находки- част 14!

• 59 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Днес от зала Б на Макс маркета в Дружба - ново яке G-Star за 4 лв /с отстъпката от картата/. Сега само се чудя аз ли да го нося или да го дам на мъжо. На мен ми е голямо, на него му е точно. Ма много ми харесва.....
Якето отзад 
И вътре

И Нов сутиен за 80 ст.

# 76
Moringa Благодаря много  smile3525 доста изчерпателно описание, утре ще се поразходя да ги намеря Simple Smile

bongo_2007 Добре де извинявай "Дами и Господа"  Embarassed .Относно упрека ти да видях линковете на първа страница, но исках да ми кажат от къде си струва да се пазарува и точно къде се намира, защото от улиците написани в сайтовете трябваше или да ходя с такси или с GPS Simple Smile

# 77
Към Варненки :  някой да знае кога е зареждането на Бултекс - Владиславово.  Grinning
на първа страница от темата не може ли да намериш отговора ?

Ми, щом го виждаш там би ли споделил . Аз явно съм сляпа  Whistling

# 78
  • Варна
Зареждането във Вла-во беше тази седмица в понеделник,другата седмица е на Македония,след това Аспарухово  Peace

# 79
  bouquet Много благодаря !

# 80
  • Варна
Не се сърдете на bongo, и без това е единственият представител на мъжете в темите за ВУ. ))

Приемете го като "модератор втора употреба"  Laughing

# 81
  • Пловдив
Днес намаза мъжката половинка - обувки, естествена кожа с изцяло здрави подметки - почти без следи от носене на токовете - за колосалната сума от 6 лв. От зала Б на Манията.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 21:42 от mama mariana

# 82
  • София
Какво се сърдите на Бонго? Ами, като го няма на първа страница, разровете се за малко информация и в старата тема Simple Smile

Блеки, утре ще отида да видя в плюс за какви работи говориш.

Мелинаааа
, миличка Sad Кога имаш рожден ден? Имам чувството, че наистина искаш да се зарадваш за рождения си ден... Желая ти от все сърце, да си намериш най-хубавия подарък и да се зарадваш много за рождения си ден. Плетени рокли съм виждала в 33.

Нещо извън темата : Всички пишем като съкращение на Зиг Заг - 33. Много от нас си помислиха и заблудиха в началото, че това е някакъв магазин тридесет и три. Но съм убедена, че много от вас /и аз в това число/ пишем наистина тридесет и три с цифри, а пък си го четем като буквите зз. Както и да е, де. Отклоних се, но ми стана интересно да си поразсъждавам Simple Smile

# 83
  • гр. София
Този Мъпет Маг дето го споменавате понякога, че бил на Лъвов мост зад спирката на автобусите - това в посока Сточна гара ли е, след Мария Луиза? Един ужасно голям магазин, с обувки тонове на втория етаж и какво ли още не?
Това ли е мъпет маг? Щото никъде не пише, че тъй се казва.

За този магазин и аз питам. Както и за Мъпета в Младост, бл. 74а. Един ден обикалях там и от двете страни и не го намерих. Къде по-точно е? И заслуава ли си според вас да ходя да го търся пак?  newsm78

# 84
Аз пиша ZZ (нарочно с латиница, за да се открои).
Та, пожелайте ми моята рокля с петно да ме чака в ЗЗ.

# 85
аз пиша ЗЗ не 33, и за да не е само спам - днес ли е зареждането в Младост

# 86
  • гр. София
А м/удругото в ЗЗ в Младост днес ли е било зареждането?  Thinking

# 87
  • София
Аз пиша ZZ (нарочно с латиница, за да се открои).
Та, пожелайте ми моята рокля с петно да ме чака в ЗЗ.

Ако наистина е за теб - ще те чака. Стискам палци

# 88
  • Ланкър, планините Овнерог
А м/удругото в ЗЗ в Младост днес ли е било зареждането?  Thinking

Би трябвало, защото до вчера цената беше 2.99лв/кг или 1лв/бр

За този магазин и аз питам. Както и за Мъпета в Младост, бл. 74а. Един ден обикалях там и от двете страни и не го намерих. Къде по-точно е? И заслуава ли си според вас да ходя да го търся пак?  newsm78

И аз се чудех за този магазин. Чак пък толкова да съм кьорава...

# 89
ЕЕЕ,кога направихте новата тема,че и 6 страници изписахте!!
Днес пофал с една плетена рокля къса с къс ръкав.Много секси!!!
Някои от вас може и да я видят скоро! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт