Нашите second hand находки- част 14!

• 60 118
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
От вчера в Манията в Младост:
пантофи Мики Маус и пак те за 4.57 лв с отстъпката от картата.

От днес в Манията на Красна поляна:
Яке Klimanock за щерката отзад и и отвътре
Взех го за 7.50 лв с касовата бележка от пантофките от вчера, която случайно бях запазила в портфейла си. Оказа се, че бележката важи за 25% намаление в неделя за всички магазини със зареждане в петък.

И дет се вика, бат ви Бонго е прав - което ме чака мен, няма кой да ми го вземе. Откога търся зимно яке на малката, а днес влязох в тази Мания случайно, защото имах среща пред нея.  Laughing

# 151
Нали. Hug  Гениално семпла кройка, а пък е убийствено. Т'ва ми е удара на лятото.
Вчера взех едно сако Acne, чисто новичко, още стоят конците от джобовете. Мъжко е, но нали съм мъжко момиче и облечено не личи.  Mr. Green

# 152
Абе да попитам за тези касови бележки само за следващия ден ли важат и има ли значение дали покупката е от зала А или Б  newsm78

# 153
  • София
При покупка в петък, важат за неделя. От зала А мисля, може и да бъркам.

# 154
  • София
Нали. Hug  Гениално семпла кройка, а пък е убийствено. Т'ва ми е удара на лятото.
Вчера взех едно сако Acne, чисто новичко, още стоят конците от джобовете. Мъжко е, но нали съм мъжко момиче и облечено не личи.  Mr. Green
Аз си търсех сако с денди кройка от години. Не, че няма, ама луди пари не ми се даваха за подобна дреха. На Хелуин се сдобих с чисто ново за 2 лв Flutter
Честито да ти е, със здраве да се ползва!

Алекс, браво, все супер неща намираш Heart Eyes

# 155
Абе да попитам за тези касови бележки само за следващия ден ли важат и има ли значение дали покупката е от зала А или Б  newsm78

При магазини със зареждане в петък - с касова бележка от петък или събота, в неделя ползваш 25% намаление и в двете зали (намаление няма само на обувките). Касовата бележка няма значение от коя зала е или на каква стойност е покупката Simple Smile

# 156
При покупка в петък, важат за неделя. От зала А мисля, може и да бъркам.
аз по принцип пазарувам в събота (тогава съм в София). и на мен са ми давали и казвали да си пазя кас.бележка за утре (сиреч неделя) и да ползвам намаление. така че е възможно да си дават такива промоции когато си искат - важното е да върви търговията Joy

пп. това си е един вид компенсация от тяхна страна за дето са ти пробутали нещо на по-висока цена.

# 157
И дет се вика, бат ви Бонго е прав - което ме чака мен, няма кой да ми го вземе. Откога търся зимно яке на малката, а днес влязох в тази Мания случайно, защото имах среща пред нея.  Laughing
1 глас за бат`Бонго    bouquet

# 158

Да не е било с Бат ни Бонго Wink

# 159

Да не е било с Бат ни Бонго Wink

Eй така му излиза име на човек.  Mr. Green

# 160
  • София
Някой да знае какви са цените в 33 тази седмица?

# 161
  • Пловдив
Трудно мога да отговоря на въпроса в началото.  Най-вероятно ще притичкам до някой от нашите магазини. Не че точно за бар ще ми трябва кой знае какво, но ... що пък не. Но пък малко трудно си представям моят мъж да реши да ме извежда след 22 часа примерно. Първо, че няма къде да пласираме детето и второ - той по това време спи. Laughing

# 162
Някой да знае какви са цените в 33 тази седмица?

Люлин и Младост са на 27,99. Мусагеница и Дружба са на разпродажба.

# 163
Много слабо днес, нищо интересно нямаше.
като изключим една голяма възглавница с гъши пух, но излизаше 35лв. ((((
Все пак взех един пуловер за мъжо на Еспри, 70% вълна. Малко тесничък ми се вижда, но пък той е бая слаб, така че трябва да му става. )

# 164
Имаше тооолкова много хубави неща в Мания  Rolling Eyes

http://i32.photobucket.com/albums/d47/Nemel/SAM_0415.jpg

Нямам търпение да ги облеча всичките.

Общи условия

Активация на акаунт