Нашите second hand находки- част 14!

• 60 206
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Карлово
sylv3r,
Въпреки че нямам нужда от палто такъв модел, понеже си имам, това бих го купила, "да се трупат".

# 346
И аз нямах нужда от ново, но това като го видях иииии  Embarassed  Grinning

# 347
вчера от новата мания в кв.борово-страхотна грейка на гап и жестоки дънки на replay

# 348
Някой има ли представа днес какви са цените в магазин Бултекс, гр. Варна на ул. Капитан Райчо Николова (Колхозен пазар)?  Simple Smile
току що разбрах, че другата седмица в понеделник има зареждане. Не им знам схемите, но дано това поне е помощ  Peace

Аз ходих преди малко точно до този магазин, цената на килограм беше 2,99 (на първата страница в тази тема има посочено как падат цените, за който труд много благодаря   bouquet), всичко беше супер обрано. Минах и през една "Хумана" - там днес бяха сините етикети по 3,50лв бройката, а жълтите на -50% намалени - там зареждането разбрах ще е на 10-ти.

sylv3r , страхоооотно палто, да си го носиш със здраве

# 349
  • където и да е,само да не съм сама
Къде точно се намира новата Мания в Борово?

# 350
Къде точно се намира новата Мания в Борово?

Точно до Хепи и Чиполино, в едно малко като молче, казва се Friends, на втория етаж.
На Тодор Каблешков е, между пазара Борово и Била на България.

# 351
  • Sofia
sylv3r, много хубаво палтенце!  Sunglasses

Вчера си взех много симпатично панталонче LOGG в каки и жилетка в бледо розово, тънко плетиво/направих едно бързо пролетно комплектче за мен/, една блузка-тениска на Пума; за малкия - суичър, блузка с д.р. на Мark&Spencer и дънки - всичко за "огромната" сума от 1,80лв от Мания, зала Б.
Бях се зарекла повече бебешко да не купувам, защото имам достатъчно само за първите 2-3 месеца, но днес на зареждането, хоп - бебешко ooooh! , а при нас до сега бебешкото беше в събота. И пак се изкуших... Crazy
Снимки/от тук на дясно до края/;  първата бяла жилетка LOGG е от предната седмица, заедно с още "хубавинки", но ще ги снимам др. път:  http://milagena.snimka.bg/other/razni.713898.29132225
Съжалявам за качеството на снимките.  

П.С. Забравих да се оплача. Има две девойки, които за отрицателно време натрупват към 10-тина коша и после в едни големи чували мин.2-3бр. прибират, както и една др. женица, която като заседне на кантара с 3 коша и един лист с химикал и почва да описва всичко едно по едно.... Close Предполагам са прекупвачи. Не ги бях виждала някой и др. месец, но вече за втора поредна седмица пак се появиха.  Tired

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 16:21 от milagena

# 352
За такива хорица няма ли складове...не че е забранено това, което правят, но все пак  Rolling Eyes

# 353
Днес на път за нашата болница отскочих през една от маниите и се сдобих с едно нещо ама много му се радвам Wink Суитчър с две лица дебел за 3.50 от зала Б. Моя мъж има такъв, който си купи от Америка и не го смъква от гърба си в студените дни. Много се радвам!!!  newsm44 newsm44 newsm44

# 354
sylv3r, много хубаво палтенце!  Sunglasses

Вчера си взех много симпатично панталонче LOGG в каки и жилетка в бледо розово, тънко плетиво/направих едно бързо пролетно комплектче за мен/, една блузка-тениска на Пума; за малкия - суичър, блузка с д.р. на Мark&Spencer и дънки - всичко за "огромната" сума от 1,80лв от Мания, зала Б.
Бях се зарекла повече бебешко да не купувам, защото имам достатъчно само за първите 2-3 месеца, но днес на зареждането, хоп - бебешко ooooh! , а при нас до сега бебешкото беше в събота. И пак се изкуших... Crazy
Снимки/от тук на дясно до края/;  първата бяла жилетка LOGG е от предната седмица, заедно с още "хубавинки", но ще ги снимам др. път:  http://milagena.snimka.bg/other/razni.713898.29132225
Съжалявам за качеството на снимките.  
...

Много е хубава жилетката - това всъщност си е H&M, нали?

# 355
  • Varna
Здравейте!
Червеното палтенце е уникално! Flutter
Аз днес бях на Мания,пак за малакта взех ,но се перат сега.
http://tamina.snimka.bg/hobby/ala-bala.595786.29127995 едни светло сини дънки на Дизел с ниска талия.Много мека и леко ластична материя.
http://tamina.snimka.bg/hobby/ala-bala.595786.29127996 дънките отзад
http://tamina.snimka.bg/hobby/ala-bala.595786.29127997 с кройка на панталон, но от дънков плат.Много хубаво стоят.
http://tamina.snimka.bg/hobby/ala-bala.595786.29128009 отзад
И тук ги има тези дето купуват с кошниците. Аз си мисля ,че си имат малки магазинчета и си зареждат,защото всичко много щателно се преглежда.Ако зареждат от склад ,ще има брак.Въпреки ,че до колкото знам и там дават да преглеждаш,но може би са на други цени  newsm78

# 356
И тук ги има тези дето купуват с кошниците. Аз си мисля ,че си имат малки магазинчета и си зареждат,защото всичко много щателно се преглежда.Ако зареждат от склад ,ще има брак.Въпреки ,че до колкото знам и там дават да преглеждаш,но може би са на други цени  newsm78

Има, да, особено ако отидеш в четвъртък на Мания на блока на борците ще видиш 3ма мъже, които грабят обувки като полудели и крият кошниците си в дрехите, докато пълнят поредната кошница. Ужасни са, блъскат, грабят..

# 357
  • гр. София
И аз нямах нужда от ново, но това като го видях иииии  Embarassed  Grinning

Извинявай, но откъде го взе? Аз такова същото пробвах, но черно, в Мъпет мага на Стамболийски.

# 358
  • София
Да, бе! Аз какво преживях на предпремиерата в Младост 4 онзи ден ooooh!
Трима мъже по 2 метра(буквално) + един травестит и той толкова. Като хукнаха - награбиха абсолютно всичко, изблъскаха народа, мен една жена ме спаси по стълбите ooooh! Персонала направи забележка, ама онези измрънкаха нещо и това е( пък и смееш ли да им кажеш нещо). "Дамата" пазеше куповете и тракаше с крак обут в безумен дънков ботуш и безбожен неоново розов клин ooooh! Прекупвачи Twisted Evil
Пък аз за едно панталонче бях тръгнала, ама изместили гадовете деня на зареждане.
Не останах капо- шал, тънко прасковено пуловерче и блузка на H&M , новички с етикети Peace

# 359
Да сложа някоя и друга снимка аз..

Блуза за майка ми
едното лице на суитчъра, който споменах
другото лице
ежедневна блузка с 3/4 ръкав
още една на тънко райе
още една за майка ми (извинете за измачкания вид!)

Общи условия

Активация на акаунт