Нашите second hand находки- част 14!

• 60 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Може ли някой да ми обясни къде по-точно се намира магазин Плюс на Стамболийски???

# 376
Цитат
Може ли някой да ми обясни къде по-точно се намира магазин Плюс на Стамболийски???
И аз се интересувам. Вчера видях една табела: "магазин Плюс на 350м", но нямаше стрелка за посоката и се отказах да го търся.Не ми се обикаляше в радиус от 350м, че вече бях обикаляла много.

И да се похваля - от вчера, едно сако на тази марка  http://www.basler-fashion.de/index.html   и една чанта. Ако мога ще снимам / не е ясно къде е кабела за прехвърляне на снимки  Rolling Eyes /.

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 11:35 от KMagnolia

# 377

http://www.bgmaps.com/link/611B9A0A4BED015B615C1DFB39EDFE49

# 378
Здравейте момичета Simple Smile
Аз за първи път купувам  за себе си такива дрехи.

...Искам да Ви питам как перете дрехите, които купувате? Дезинфекцирате ли ги с нещо? ...

Мира, честити ти първи покупки.  Simple Smile
По принцип във ВУ дрехите са си дезинфекцирани. Аз лично пера дрехите по 2 пъти един след друг, като второто завъртане го правя най-вече за премахване миризмата на дезинфектант.

Аз засега съм се укротила малко, нямам скорошни покупки.

Здравей Мира, честити покупки и от мен (само ако може следващия път пусни снимките някъде по-лесно да се виждат, че така на всяка снимка иска да се набира код и малко ... по-бавно става), аз ги пера в пералнята първия път отделно от останалите дрехи и това е. Нищо по-специално  Rolling Eyes и не експериментирам с незнайни магазинчета ВУ, а залагам на големите вериги, където повече вярвам на дезинфекциите ...

# 379
Айде да се похваля и аз... Вчера ходих до ЗЗ (който ми е бил под носа - в Буграс до Билата в Славейков ) цената беше 22.99 на кг. и си се сдобих с палтенце http://prikachi.com/images.php?images/698/5556698p.jpg за 18 и нещо и с един шал http://prikachi.com/images.php?images/700/5556700o.jpg за 5 и нещо. Обаче имам два въпроса, първо как да го пера това палто или ще е най-добре да го занеса на химическо (само да не ми излезе по-скъпо от палтото  Praynig ) и другият въпрос как падат там цените че въобще не обърнах внимание какво пишеше на стената само видях цената  Hug мерси много...

Ааа и също да попитам има ли там някакви карти като в Мания ?!?

# 380
PaPiTyY, много е готино палтенцето.  Peace Миналата година си взех подобно и го освежавах с Вениш за килими, направо светна. Но ако не ти се занимава, по-добре го дай на химическо.
В ЗЗ цените падат всяка седмица (събота) - 27.99 лв/кг - на зареждане, после става 21.99, след това вървят- 15.99, 9.99, 5.99 и в дните преди зареждане е 2.99кг или 1.00лв/бр и 0,50 лв/бр
Не, нямат карти като в Мания.

# 381
Ахаа значи не съм видяла правилно че е 22.99 а било 21.99... няма значение де поне вече знам как падат Благодаря много   bouquet А иначе ще си го занеса на химическо палтото Simple Smile

# 382
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Аз за първи път купувам  за себе си такива дрехи.

...Искам да Ви питам как перете дрехите, които купувате? Дезинфекцирате ли ги с нещо? ...

По принцип във ВУ дрехите са си дезинфекцирани. Аз лично пера дрехите по 2 пъти един след друг, като второто завъртане го правя най-вече за премахване миризмата на дезинфектант.

Здравей Мира, честити покупки и от мен (само ако може следващия път пусни снимките някъде по-лесно да се виждат, че така на всяка снимка иска да се набира код и малко ... по-бавно става), аз ги пера в пералнята първия път отделно от останалите дрехи и това е. Нищо по-специално  Rolling Eyes и не експериментирам с незнайни магазинчета ВУ, а залагам на големите вериги, където повече вярвам на дезинфекциите ...

Благодаря за отговорите!

# 383
Моля кажете къде в Сф има Ла Фиеста?

# 384
Имаше на Алабин, срещу входа на Съдебната палата, но май я затвориха.

# 385
Магазин Плюс има и на Шипченски проход точно на спирката на Николай Коперник, но е малък, другия по - голям ли е? Страхотни неща сте си купили  Peace

# 386
На "Стамболииски", близо до "Ботев", не е ли Ла фиеста?

# 387
В Плюс на Шипченски аз лично почти нищо не съм си харесвала, по-зле е и от Манията, ако е възможно такова нещо

# 388
В Плюс на Шипченски аз лично почти нищо не съм си харесвала, по-зле е и от Манията, ако е възможно такова нещо
Аз също абсолютно нищо не си харесах там... много захабени и остарели ми се видяха нещата..

# 389
  • София

Ето го ценовия календар за 33  Peace

Общи условия

Активация на акаунт