Нашите second hand находки- част 14!

• 60 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Stelianna,  много хубави неща, ризката на НиМ най-много ми хареса, страшни са нещата

# 421
Stelianna, в пуловерчето на Esprit очите ми останаха  Heart Eyes, въобще обичам Esprit аз  Heart Eyes

# 422
  • Пловдив
Днес нае връщане от един офис, реших да навестя ЗЗ. Всичко беше събрано на първия етаж, а хората бяха страшно много, пълнят ли пълнят по няколко кошници.
Аз се проявих "скромно" - 1. палто за мъжо, - 1 лв.
1 панталон за мен - 1лв,  роклА - туника, - 1лв.,  4 броя тънички жилетки, подходящи за носене с риза - общо за 3,19 лв.
Тоест цялата сметка за 9 броя дрешки - 6,30 с торбичката.

newsm10

# 423
Veniti, аз в рамките на последните 2 седмици все на Esprit се натъквам  ooooh! и все моя размер, как да не ги вземе човек  Laughing

# 424
Абе момичета днеска Манията в Бургас до общината пак пишеше ревизия, т'ва е вече 2-ра седмица да няма да го местят някъде другаде или де да знам....  newsm78 . Направо се отчаях като го видях, а специално излязох  от работа за да отида  Crossing Arms

# 425
  • София
В Плюс на Шипченски аз лично почти нищо не съм си харесвала, по-зле е и от Манията, ако е възможно такова нещо

Ей ама ние сме съседки, живея наблизо и чат пат влизам, ама нищо не съм си харесвала досега от него...

# 426
  • Sofia
Момичета. някъде виждали ли сте ски якета и други ски принадлежности в София?
     В Хумана на Пиротска/срещу Халите/ в петък  видях много хубав ски екип,но цял,нов,в розово-лила.Също и в магазина на Лъвов мост имаше доста

# 427
По въпроса за марковите дрехи, днес в "Хумана" видях дрехи на Вивиан Уестууд и Ралф Лорън, които за мен са супер дизайнери и се чудя дали са оригинални, досега никога не бях виждала подобни марки във ВУ Thinking иначе в Бултекс за първи път видях т.нар. "прекупвачи", останах потресена от хищничеството, което ги беше обзело   #2gunfire
Намирала съм дрехи на известни дизайнери, но моделите все бяха от времето на баба ми. Имам един чисто нов потник Dolce and Gabanna, които купих от зала Б на Mania за 0,80 лв и на самия етикет има холограмен стикер. Показвала съм го в мой по - стари постове Simple Smile

# 428
Имате ли мнения за магазини Ла Бамба? Втора употреба дрехи, но се поръчвали само през интернет.
Ето адреса http://www.labamba.bg/

# 429
  • София
Момичета. някъде виждали ли сте ски якета и други ски принадлежности в София?
     В Хумана на Пиротска/срещу Халите/ в петък  видях много хубав ски екип,но цял,нов,в розово-лила.Също и в магазина на Лъвов мост имаше доста

Doli, много благодаря за информацията! Ще мина утре да видя дали е останало нещо. А магазина на Лъвов мост къде точно се намира и какво е името му?
Ms.Gorgeous, пред стадиона наистина са скъпи екипите.
Stelianna много хубави неща!  Ако е удобно може ли да ми кажеш от къде са първите находки и какви са цените в Манията в Халите?

# 430
  • София
Имате ли мнения за магазини Ла Бамба? Втора употреба дрехи, но се поръчвали само през интернет.
Мисля, че съм влизала в един такъв магазин на Алабин и беше "пълна скръб"-само вехтории.

# 431
МирaМира, якето и червената жилетка са от Зиг Заг в Люлин (беше 15,99лв/кг),а останалите от Мания Люлин. В Халите днес беше зареждането - 29лв/кг.

# 432
МАГАЗИНИ МАНИЯ СЪС ЗАРЕЖДАНЕ В СРЯДА (НАПР. ТОЗИ В ДРУЖБА-МАКС МАНИЯ):

ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК 12-14 = - 25%
ВСЕКИ ПЕТЪК -25% С БЕЛЕЖКА ЗА ПОКУПКА ОТ СРЕАДА ИЛИ ЧЕТВЪРТЪК
ВСЯКА СЪБОТА -25% НА ОПРЕДЕЛЕН АРТИКУЛ ИЗНЕНАДА
ВСЯКА НЕДЕЛЯ -25% НА ОПРЕДЕЛЕН АРТИКУЛ ИЗНЕНАДА

ОТ 22.12 ДО 31.12 ВСЕКИ ДЕН ИМА НАМАЛЕНИЕ В ПРОЦЕНТИ ОТГОВАРЯЩО НА ДАТАТА, С ЕДНА ДУМА НА 22.12 НАМАЛЕНИЕ 22% И Т.Н.

Извинявам се за главните букви.
Аз днес я преслушах Манията в Дружба-от зала Б взех един куп неща за около 2 лв. вкл 3 якета пролетни, но си беше обрано.

Снимки скоро  Peace

# 433
http://tochica11.snimka.bg/daily/drehi.717063
от тук до края от преди 3 дена - за мен и милото. От днес дънки, панталон и спортно блузонче, които в момента се перат  Simple Smile Всичко е ново  newsm44 обзаведена съм за зимата  Party

# 434
  • Sofia
МираМира,не знам името на магазина на Лъвов мост,намира се на спирката след КФС.Дано седи екипчето в Хумана,макар,че беше доста голямо,за висока и по-едричка жена ми се видя че е..
Мисля, че съм влизала в един такъв магазин на Алабин и беше "пълна скръб"-само вехтории.
     Магазини Ла Бамба имаше на много места в София,на Алабин с/у Съдебната палата,на Екзарх Йосиф,на Мария Луиза...но не съм никак впечатлена от избора и качеството на стоките,а в сайта им не стига че си личи че са вехти,ами и скъпи ги предлагат...За първи път влезнах в събота в Мъпед Маг на М.Луиза,май е от скоро там...имаше интересни неща,но нямах време за ровене,взех само една ленена черна пола на волани и с шевици,нова на СиА за 2лв.и един вълнен шал с пантерена шарка,но в черно и синьо за 1лв. И двете неща видимо нови.Май ще го посещавам и него вече от време на време...

Общи условия

Активация на акаунт