Нашите second hand находки- част 14!

• 60 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • гр. София
МираМира,не знам името на магазина на Лъвов мост,намира се на спирката след КФС.Дано седи екипчето в Хумана,макар,че беше доста голямо,за висока и по-едричка жена ми се видя че е..
Имате ли мнения за магазини Ла Бамба? Втора употреба дрехи, но се поръчвали само през интернет.
Ето адреса http://www.labamba.bg/
Мисля, че съм влизала в един такъв магазин на Алабин и беше "пълна скръб"-само вехтории.
     Магазини Ла Бамба имаше на много места в София,на Алабин с/у Съдебната палата,на Екзарх Йосиф,на Мария Луиза...но не съм никак впечатлена от избора и качеството на стоките,а в сайта им не стига че си личи че са вехти,ами и скъпи ги предлагат...За първи път влезнах в събота в Мъпед Маг на М.Луиза,май е от скоро там...имаше интересни неща,но нямах време за ровене,взех само една ленена черна пола на волани и с шевици,нова на СиА за 2лв.и един вълнен шал с пантерена шарка,но в черно и синьо за 1лв. И двете неща видимо нови.Май ще го посещавам и него вече от време на време...
Имаше, но ги закриха. Имаха и хубави неща, но с цени. А от магазина Мъпет маг на Мария Луиза си купих чисто ново късо палтенце за 6 лв. Такива бяха цените на всички палта - 6лв/бр. Незнам от кога е този магазин там, аз за първи път влизам, но цените бяха много ниски - ризи по 2 лв, шапки и шалове по 1 лв, кожени работи по 8 - 10 лв. За съжаление нямаше нищо малко от кожариите. Казаха ми, че във вторник са с нова стока, но не разпитах как вървят цените, защото бързах.

# 436
  • Варна
tochica11 ,поздравявам те за находките! newsm10
Би ли споделила от къде пазаруваш. smile3520 newsm51

# 437
  • Талант на 2012,2013 г.
http://tochica11.snimka.bg/daily/drehi.717063
от тук до края от преди 3 дена - за мен и милото. От днес дънки, панталон и спортно блузонче, които в момента се перат  Simple Smile Всичко е ново  newsm44 обзаведена съм за зимата  Party

Здравейте, момичета. Поздравления за покупките... Дали ще ме приемете сред вас? Аз не познавам така добре магазините, но обичам да влизам и купувам доста неща. Благодаря за всичко споделено в темата. Определено е от значение, когато прочетеш и след това отидеш да пазаруваш... Peace

# 438
нещата от снимките са от мъпет във Варна до Валентина. Блузончето е от мания, а панталона и дънките са от бултекс (излязох днес да ги видя уж са с нови зареждания, а се разочаровах от парцалите). Снимки на последните 3 - утре като изсъхнат. Едва ли скоро ще пазаря пак, но знам ли  Crazy

Редактирам се - то не било бултекс (от къде ли си го измислих  newsm78) ами Хипермаркет нещо си (на ул.Кап.Райчо)

# 439
  • Пловдив
от тук до края от преди 3 дена - за мен и милото. От днес дънки, панталон и спортно блузонче, които в момента се перат  Simple Smile Всичко е ново  newsm44 обзаведена съм за зимата  Party

Здравейте, момичета. Поздравления за покупките... Дали ще ме приемете сред вас? Аз не познавам така добре магазините, но обичам да влизам и купувам доста неща. Благодаря за всичко споделено в темата. Определено е от значение, когато прочетеш и след това отидеш да пазаруваш... Peace

Марѝsmile3525

# 440
нещата от снимките са от мъпет във Варна до Валентина. Блузончето е от мания, а панталона и дънките са от бултекс (излязох днес да ги видя уж са с нови зареждания, а се разочаровах от парцалите). Снимки на последните 3 - утре като изсъхнат. Едва ли скоро ще пазаря пак, но знам ли  Crazy

Редактирам се - то не било бултекс (от къде ли си го измислих  newsm78) ами Хипермаркет нещо си (на ул.Кап.Райчо)

Бултекс и Хипермаркет са едно и също име на магазините Wink

# 441
  • София
Doli,  мерси за отговора  Simple Smile

Исках да Ви питам Манията в Халите удобна ли е за количка с бебе? Защото аз се придвижвам с малкия с количката и трудно катеря стълби.

# 442
  • Sofia
Има ескалатор

# 443
Скрит текст:

Бултекс и Хипермаркет са едно и също име на магазините Wink
newsm10  bouquet

# 444
  • София
Цяла тема съм пропуснала. Blush
Видях страхотни придобивки, очите ми останаха в късичкото червено палтенце Н&М. Crazy

Аз си търся пуловер със зимни мотиви - снежинки, еленчета... Видях страхотен в редовен магазин, струваше 60лв ooooh! Ако видите някъде свиркайте.
И искам пухенка да си намеря, по-дългичка, че все ми е студено напоследък, в гардероба само палта се намират, а поговорката "от студ умри, гъзар бъди" вече не ме влече Laughing

# 445
  • Варна
tochica11,благодаря ти миличка! smile3525
Слънчев и усмихнат ден на всички! Flowers Sunflower  lovekiss

# 446
Нещата на Точица наистина са много хубави, харесаха ми.

# 447
# 448
Ето и моите последни 2 покупки - пуловер еластичен, яката може и на раменете да се разпъне (за по-секси вид  Laughing ) и утешителната ми жилетка за 2,90  Blush (а тениската със совата е за 7лв от един китайски магазин, червеничките ноктета по нея са копченца - не е ВУ, но мисля, че си беше находка за лятото)

# 449
  • София

Браво, супер са !!

Общи условия

Активация на акаунт