Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 589
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Кажете ми моля, защо на повечето жени им личи силикона? Толкова явно, но не от размера, а от онази рязка граница между деколтето и гърдите - при естествените гърди е плавно, а при някои силикона е като топка ясно открояваща се?

Ако ме разбрахте какво искам да кажа  Crazy

Причините са много, могат да бъдат и комплексни...Накратко:

1. Кръгъл имплант;
2. Надмускулно позициониране;
3. Несъобразени с анатомичните дадености параметри на импланта;
4. Високо и/или некадърно направен джоб;
5. Ниско телесно тегло.
За това се сещам на прима виста, но списъка е по-дълъг.  Mr. Green

Tyra, много изчерпателно и ясно, благодаря  Hug

# 241
според мен започва да зрее, за мен млада е до 25-26г, след това не е зряла, но на там върви  Heart Eyes Peace

къде четеш квалификацията?  Rolling Eyes

Ами на кремовете за лице: "крем за млада кожа" или "крем за зряла" и сега иди разбери кой да си взема Grinning

# 242
  • в 1001-та нощ
ами движиш се към 30+, аз бих взимала за зряла, но реално ти знаеш какво е състоянието й  Peace

мисля, че за млади кожи - основно хидратират, за зрелите имат и антибръчки ефект

аз започнах да ползвам бяла козметика на 34г, преди това - 2 лета след второ ходене на море бях ползвала околоочен ... за около месец след това

# 243
То си е много индивидуално, но си мисля, че почва да зрее след 35.

# 244
То си е много индивидуално, но си мисля, че почва да зрее след 35.
    Peace

# 245
Значи според вас кой крем да избера? Има едни кремове с охлюви, но единия е за млада кожа, другия за зряла... кой да взема?  Rolling Eyes

# 246
  • варна
Вече трети ден след поставянето на хилурона съм с ужасни синини по устата Embarassed, кога да очаквам да се заличат Thinking?

# 247
  • GYM
Ще мине, Мими Hug Аз пък скоро смятам да се обзаведа с ботокс. Още обмислям дали да е стандартната доза в челото или да пипна и около очите малко... Много съм се сдухала напоследък и се надявам това да ми пооправи настроението...

# 248
  • варна
Ще мине, Мими Hug Аз пък скоро смятам да се обзаведа с ботокс. Още обмислям дали да е стандартната доза в челото или да пипна и около очите малко... Много съм се сдухала напоследък и се надявам това да ми пооправи настроението...
Не му мисли много слагай Hug

# 249
  • GYM
Не му мисли много слагай Hug
Да, де, и аз съм на този принцип, ама ме е страх да не стана преизпъната, пре-ботоксирана Rolling Eyes Още малко ще го мисля и ще действам. За празниците ще съм блеснала Flutter

# 250
Значи според вас кой крем да избера? Има едни кремове с охлюви, но единия е за млада кожа, другия за зряла... кой да взема?  Rolling Eyes

За млада според мен.

# 251
ами движиш се към 30+, аз бих взимала за зряла, но реално ти знаеш какво е състоянието й  Peace

мисля, че за млади кожи - основно хидратират, за зрелите имат и антибръчки ефект

аз започнах да ползвам бяла козметика на 34г, преди това - 2 лета след второ ходене на море бях ползвала околоочен ... за около месец след това
Алена, много са хубави устните ти, можеш обаче да се погрижиш за "мустаците"

# 252
Нищо и няма на мацката, а и е с много бяла кожа Simple Smile И коментари от този сорт по добре да се правят на лична... Wink

# 253
Цитат
Нищо и няма на мацката, а и е с много бяла кожа  И коментари от този сорт по добре да се правят на лична...
  Peace И аз съм на същото мнение

# 254
  • в 1001-та нощ
Благодаря Дами, нямам никакви мустаци на живо, на снимки се вижда много "повече", от колкото face to face  Peace

Вече трети ден след поставянето на хилурона съм с ужасни синини по устата Embarassed, кога да очаквам да се заличат Thinking?

Rolling Eyes колко ти сложиха  newsm78 уж не беше много  newsm78 аз нямах никакви синини  newsm78 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт