Нови придобивки в гардероба - 31

• 79 919
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Доста напомня на един модел на Herve Leger, въпреки че показаната от теб повече ми харесва.
Тук
в някакъв бг сайт, но нямам лични впечатления, малко ме притеснява изработката.
Ebay
Това също ми излезе в гугъл, не знам как стои въпроса с доставката.
 Hug

# 676
  • Belgium
Здравейте, къде в София мога да си купя чорапогащник на точки на нормална цена, ето такъв, както и други интересни и цветни чорапогащници. Търся си и някакъв плътен бял на фигури, но в мола са по 15 лв. и не ми се дават толкова пари.

По принцип рядко се намират наистина интересни фигурални чорапогащници особено на ниски цени.
Плътни едноцветно (синьо, жълто, бордо) има в подлеза на Плиска, предполагам, че ще са евтини.

# 677
  • в 1001-та нощ
днес говорих с една колежка, която си е купила от Илиянци няколко чоропогащника и каза, че няма да повтори, каза, че се разпадат - в момента на обуване  Shocked

# 678
  • София-Младост
   Момичета, тъй като виждам, че сте ценителки с изтънчен вкус и разбирачки на тема "Онлайн пазаруване",  Wink дали някоя от вас ще може да ме насочи от къде да си взема рокля като тази:

http://www.newlook.com/shop/womens/dresses/cameo-gold-buckle-bod … n-dress_270952001

А защо не я купиш от този сайт? Или просто я търсиш на по-ниска цена?

# 679
  • София
От днес:

Чанта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На живо цвета е още по-сочен и искрящ  Crazy Flutter

# 680
  • Sofia
   Wow, Adalind, ти си като някакъв справочник. Мерси за напътствията.   bouquet Иначе за роклята и аз знам, че е реплика на Herve Leger май, но в този онлайн бутик, на който си ми дала линка, цената е 220 лв., които не бих ги дала при положение, че в нета я срещнах за по-малко от 100 лв.  Simple Smile Обаче мисля, че между нея и тази рокля, която аз показах, няма разлика, просто на едната презрамките са прибрани. Ти забеляза ли някаква друга разлика? А тази в Ибей ми е отново на прекалено висока цена за съжаление.

Ала-Бала, веднага щях да си я взема, обаче пише, че е "out of stock" - демек "неналична", както и във всеки друг сайт, който прерових. Явно я има тук-таме, но понеже масово се е изчерпала са й вдигнали цената много.  Rolling Eyes

# 681
  • София-Младост
      Ала-Бала, веднага щях да си я взема, обаче пише, че е "out of stock" -
Извинавай, не съм видяла надписа, че я няма вече Sad

# 682
Noir страхотна чанта! От къде е ?

# 683
  • Sofia
Noir страхотна чанта! От къде е ?

newsm74

# 684
# 685
Noir  недей така с тази красоти, моля ти се, че получих сърцетуп  Crazy Точно тази чанта гледам от известно време и се чудя дали да я взема или не  Whistling Whistling  Обаче надали ще и устоя още дълго време  Whistling

# 686
И аз отчет с малко придобивки.  Flutter

сутиен

тениска

# 687
Здравейте. Бих искала да ви предложа една рокля, чисто нова е и е доста секси. http://prodavalnik.com/nova-roklya-za-praznitsite-i14849691
Ако има желаещи я продавам Simple Smile

Оле, decuto, точно преди малко я гледах в няколко от евтините китайски сайтове и много я харесах  Heart Eyes
Защо я продаваш? Ти от кой сайт я взе?  Hug Flutter

PS: ето едното място - Рокля

# 688
  • Стара Загора
Здравейте. Бих искала да ви предложа една рокля, чисто нова е и е доста секси. http://prodavalnik.com/nova-roklya-za-praznitsite-i14849691
Ако има желаещи я продавам Simple Smile

Оле, decuto, точно преди малко я гледах в няколко от евтините китайски сайтове и много я харесах  Heart Eyes
Защо я продаваш? Ти от кой сайт я взе?  Hug Flutter

PS: ето едното място - Рокля

Здравей. Сестра ми ми я донесе от Англия, но не си падам по къси рокли и не ми стои добре на килограмите най-вече Wink

# 689
Страхотни попадения   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт