Любители на Котки Тема 68

• 42 787
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Costa Rica
Леле, Сушиня каква страдалческа физиономия има на втората снимка Mr. Green "Гаврите се с мен, а? Аз пък ще ви напишкам леглото" Twisted Evil

И тениската и бабата и декорът - страшна работа  Laughing - а за котките-сВинкс, гнусничка работа  Sick и аз обичам мекичкоооо пухиии
Аз пък ги харесвам Crossing Arms

# 256
  • София
Моля ви, тук имаме едно момиче, което има точно такава котка, без косми, и много си я обича.

Защо съм я пропуснала?  newsm78  Постоянно ли пише тук?

И аз не бих взела гола котка, но все пак е котка и е идеално решение за алергични котколюбителки. А и определено котката не е само "перушина", тя е поведение, член от семейството, който обича и иска да бъде обичан и т.н. Ако гледах Мъро само заради козината, щях да го избера дългокосмест.  Wink

Теди, досаждай, досаждай, но и бързо оздравявай!  Hug А за снимките - горката Суши. Особено на първата е толкова нещастна!  Cry На втората поне изглежда примирена.  Wink И кажи на Мони, че на Мъро шапките са много демоде и да вземе да му изплете някоя.  hahaha  Ама да не са само за фасон, а да му покриват ушичките, че те са му слабото място.  Laughing  Казвала ли съм ви, че шапките са бебешките на племенниците ми, които са родени 86 и 87 година?  Mr. Green Първо дъщерите ги използваха за куклите, а после започнаха да ги слагат и на Мъро. Лошото е, че не можем да намерим синята, която му е по мярка. Не знам къде сме я забутали.  Sad  Зелената е голяма и много му пада.

# 257
  • на брега на морето
Защо съм я пропуснала?  newsm78  Постоянно ли пише тук?

Извънредно рядко.

Зелената е голяма и много му пада.

Joy Дай ми размери и ще му врътна една, няма да оставим да мръзнат ушите на Мъро. Само обиколката на главичката ми трябва и предпочитан цвят на преждата.

# 258
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, разсмяхте ме! Впрочем само казах, че не си падам по сфинксове, за сведение - не си падам и по вдлъбнати навътре, колкото и да им е дълъг косъмът. Това не значи, че няма да ги погаля ако ми паднат, а просто че аз не бих си взела такива. treisy, така си е - от наш`то гардже по-хубаво няма  Wink! И понеже без да искам сложих начало на кавгичка, да взема да сложа и край, по професорски. Вижте сега  Naughty, да харесваме едни и същи котки е все едно да харесваме едни и същи мъже  Wink ! Хайде да не слагаме край на човечеството!  hahaha hahaha hahaha

Теди, втората снимка е трепач! Crazy Laughing

Таня, аз едни шушонки мога да му спретна на Мъро.  Laughing  Hug

# 259
Ох, разсмяхте ме! Впрочем само казах, че не си падам по сфинксове, за сведение - не си падам и по вдлъбнати навътре, колкото и да им е дълъг косъмът. Това не значи, че няма да ги погаля ако ми паднат, а просто че аз не бих си взела такива. treisy, така си е - от наш`то гардже по-хубаво няма  Wink! И понеже без да искам сложих начало на кавгичка, да взема да сложа и край, по професорски. Вижте сега  Naughty, да харесваме едни и същи котки е все едно да харесваме едни и същи мъже  Wink ! Хайде да не слагаме край на човечеството!  hahaha hahaha hahaha

Теди, втората снимка е трепач! Crazy Laughing

Таня, аз едни шушонки мога да му спретна на Мъро.  Laughing  Hug

Присъединявам се с 2 ръце към написаното, много навътре бяха приети нещата, ако така лесно палим за всяко чуждо мнение, което не съвпада с нашето, доникъде няма да я докараме  coolcool 

Този 'убавец с прекрасните шапчици е като от списание за плетива - модел отвсякъде.

# 260
  • Costa Rica
Я го давайте по-лежерно Laughing Няма кавги, няма обидени - всички сме едно голямо мъркаво семейство Hug Ако става въпрос, аз никога не бих си взела каквото и да е "марково" коте, но това не пречи да им се радвам.

Забравих да похваля плетача на Теди coolcool Завиждам - мойто чадо грам не е наследило от семейните творчески гени, яд ме е пък Whistling

# 261
Moringa , тя  е мома  Wink

Танче, с тоз антибиотик дето го пия... или болестта ще ме убие или антибиотика  hahaha Според страничните му дейности като нищо ще ми поникне трета ръка, ще ми падне носа и ще проговоря на китайски  Laughing
Сушата не беше чак толкова изстрадала... за снимките я подмамвах с парче филе и погледай е насочен към него  Laughing пък че не обича шапки, е факт! Само дано повече не препикава на Мони леглото.
Ето я и с драскалката-

# 262

Този 'убавец с прекрасните шапчици е като от списание за плетива - модел отвсякъде.

Ма, молА ти се, т`ва е Убавица!  Laughing Виж, авторът на плетивата си е хубавец!  Hug

П.С. Аз докато пиша, Теди си е защитила чадата! Теди, и аз ям филе, и шапки мога да пронося!  Laughing Hug

# 263

Ма, молА ти се, т`ва е Убавица!  Laughing Виж, авторът на плетивата си е хубавец!  Hug

П.С. Аз докато пиша, Теди си е защитила чадата!  Laughing Hug

Извинявам се много   bouquet оплела съм се в плетивата явно Hug

# 264
Moringa , тя  е мома  Wink

Танче, с тоз антибиотик дето го пия... или болестта ще ме убие или антибиотика  hahaha Според страничните му дейности като нищо ще ми поникне трета ръка, ще ми падне носа и ще проговоря на китайски  Laughing
Сушата не беше чак толкова изстрадала... за снимките я подмамвах с парче филе и погледай е насочен към него  Laughing пък че не обича шапки, е факт! Само дано повече не препикава на Мони леглото.
Ето я и с драскалката-

И ние сме със същата драскалка, даже ни е втора, че на първата й видя сметката, голямо дране пада. И пак да се извиня за грешката по-горе  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 15:01 от Moringa

# 265

Ма, молА ти се, т`ва е Убавица!  Laughing Виж, авторът на плетивата си е хубавец!  Hug

П.С. Аз докато пиша, Теди си е защитила чадата! Теди, и аз ям филе, и шапки мога да пронося!  Laughing Hug

Joy  Joy  Joy преполагам и палачинки обичаш... идвай, чакаме те  Hug
Между другото сега Сушата с кеф си хапна малко палачинка. Лакомийката тя.
Moringa, няма проблем, случва се да се обърка човек  Laughing

Делфи, плетачеството не се предава по ген, наистина! Аз не мога да държа правилно куката даже, а Мони такова желание да има, всяка свободна минута е с преждата.

# 266
Ама каква е само госпо'ица! Много красива Simple Smile

Наш Цезар започна да ухажва неговата драскалка... То не я лиже, то не я прегръща, пък за галене да не говорим...  ooooh! Не дай си Боже някой да тръгне към нея, и да я докосне, или драсне - моменталически се буди от сън, и идва да ни напада.  Laughing

# 267
Моляя? Само 1-2 човека ли харесват канадски сфинкс?  ooooh! Сфинкса е грациозен и красив! Няма котка която да не харесвам! Плюсовете при Сфинкса са повече от минусите! Заслужава си 1000-1500 лева!  Grinning 1-во няма козина - не отделя ензими за козина (не се ближе) - Дори и да си алергичен нищо не може да ти стане 2-ро блаженият им характер е толкова  Heart Eyes и 3-то кожата им не  е  грапава и суха напротив! Много е мекичка и гладка ! Галила съм сфинкс и просто бях очарована !Лошото е ,че им е доста студено през зимата  Laughing

# 268
Уф, това за палачинките, Теди, не трябваше да ми го казваш!  Joy Направо ми иде да видя разписанието на БДЖ. hahaha Навремето бях купила една такава драскалка на Сисо, но така и не ѝ обърна внимание. Всъщност опита, но очевидно височината не му беше достатъчна. Пратих я на внучето  Mr. Green , което веднага я превзе, и доколкото помни мъдрата ми глава ѝ видя сметката за три месеца. Така и не му направих друга драскалка. Трябва някой ден да ви покажа "новата" си дамаска на диваните отзад на какво прилича. hahaha Тя скоро и отпред ще стане такава.  hahaha

# 269
Аз пък харесвам "кожените" котки! Представям си колко е готино да пипаш мека, топла кожа без козина. Heart Eyes Crazy Все едно да гушкаш голо бебче. Grinning

Сушка е прекрасна! Hug

Общи условия

Активация на акаунт