Любители на Котки Тема 68

• 43 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • на брега на морето
Фея, жизненият ми опит ме е научил, че понякога трябва да оставим нещата сами да се нагласят. Имам предвид апетита на Искра. Кучето ти е... нямам думи. Огромен добродушен добряк  Grinning

Цун и гун на Лилянка, Искра и Кучо.

п.п. Как поддържаш тая преизобилна кучешка козина?

п.п.п. Теди, аватарът ти е приказен  Heart Eyes

# 361
Подобно на това й се появява.

Много ми е трудно, не можем сега да я изследваме, че пие още антиалергични, но при положение, че не е от храна, не знам какво друго може да е.

Алергиите обикновено не изчезват за час-два а и при условие, че котката е постоянно наоколо би трябвало да е постояно обрината . Имам същия обрив но по кракатата и ръцете и в крайна сметка се оказа, че е от акарите в матрака.

# 362
Това е котката  ,която влезе със стопанина си в Биг Брадър.
Казва се Мима. Говорят, че била породиста, английско нещо си ,не чух добре какво.
От откъслечни разговори разбрах, че не обичала да я пипат, галят и подобни и налита на бой.
Дама с характер  Grinning ...

Снимката не се отваря добре, но доколкото знам, това е т.нар. британска късокосместа порода newsm78 , като тази на снимката по-долу и ми направи впечатление как една от участничките когато беше в драма-момент и котката веднага явно усети и отиде при нея ...

# 363
  • In a surreal moment!
Танче, виж така ще се отвори ли
https://lh5.googleusercontent.com/-hbcwhvoJc1E/ULmED56Ea0I/AAAAA … otka%2520dimi.gif
не е точно снимка ,щото шава
а аз сложих тагова за снимка, може от това де е грешката, лошото е , че аз си го виждам

Moringa - дааа...хубава маца, но на мен така ми се иска вместо простотиите на Пацо да вземат да спретнат едно предаване със записани кадри на двете кучета от Вип-а и кучето и котката от сега, ама не би

# 364
  • София
Бгмама прави нещо със снимката. Излиза ми ето това:
 черен еднопосочен знак   Mr. Green

Понякога и някои линкове ги изписва като спам и не могат да се отварят.

Еличка, не знам как са като качество, но Мъро най-много харесва паучовете на ДМ. И все още храната е немска и е същата, която се продава и в Германия.  Голяма част от другите храни, които са световно известни марки, са произведени специално за страни като България, Румъния и т.н. и са с по-лошо качество от продаваните в другите страни.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 19:34 от Тaня67

# 365
  • In a surreal moment!
Оле- ле...не знам какво излиза, аз виждам котката ...боже, боже...даже и линк не може да се отвори ли...

ще пробвам да сложа линка в тагове за видео
ако има значение завършва на гиф

https://lh5.googleusercontent.com/-hbcwhvoJc1E/ULmED56Ea0I/AAAAAAAAARA/583zQzncRjI/s420/mimi-kotka%2520dimi.gif

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 20:54 от ИКСИ

# 366
  • София
И в моя пост ли виждаш котка? Ако е така става съвсем интересно. Пусни ми линка в скайп и ще я видя.  Wink

И намигащия Мъро в предната тема е с gif, но се показа като снимка. Simple Smile

# 367
  • До хладилника, който обичам
Всички гифове видях аз, и преди, и сега Simple Smile виждат си се.

Фея, на Маша апетитът си дойде на място вече.

# 368
  • София

Значи повредата е в моя телевизор.  Mr. Green Ще го преживея някак.  Wink

# 369
  • Варна

Значи повредата е в моя телевизор.  Mr. Green Ще го преживея някак.  Wink
Нищо подобно, и аз виждам само черен еднопосочен  Mr. Greenзнак!  Crossing Arms

Фея, у нас големият апетит е по две!  Mr. Green Засега не ги ограничавам и се отзовавам на всеки повик за манджа. Laughing Тези дни ще ги снимам, да видите Женя на какво прилича-вече визуално врат не се вижда( от космите де  Grinning) и ако расте с такъв темп ще стане колкото лъв.

# 370

Значи повредата е в моя телевизор.  Mr. Green Ще го преживея някак.  Wink

Aз по- рано я виждах снимката- леко като клипче гифтче- сива котка като Арчи на Ахавшер.
Но сега виждам черния знак!

Вижте я нейно Височество как ме гледа, брей да й се невиди и високомерната лигла  Joy

Храната на ДМ и аз я загледах- гранулите и се чудех много дали да взема, но сега след мнението на Таня, ще се престраша  Laughing А и Сушата не е толкова претенциозна, на глад не издържа никак милата.

# 371
.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 22:31 от Фея Кръстница

# 372
Кучето ти е... нямам думи. Огромен добродушен добряк  Grinning
п.п. Как поддържаш тая преизобилна кучешка козина?
Наистина, добра е душата бобтейлска. Козината поддържам с качествена храна, конски продукти (шампоан, балсам без отмиване) и ресане всяка седмица.

Стейси, и аз храня Искра на същия принцип. Ама нали давам сурово пиле, пък то - от хладилника, та трябва да го загрея. Докато чакаме, концертът е на глас и половина: Иса хем мяука, хем мърка  Laughing

Мале, Тед, страшен кадър!

# 373
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз се нагледах на черния знак, стига ми толкова!  Mr. Green

От вчера Сисо непрекъснато ми вдига скандали  Rolling Eyes. Не успях да отида да му купя паучове от Лидъла и в момента менюто му е от Уискаските. Знам, че някои не ги харесва, ама сега пък съвсем не ги ще  newsm78. Облизва щателно де що има сос или желенце и същинската част остава в паницата, а той остава съответно гладен. До онзи ден поне хапваше пилешкия пауч, ама сега и него не го иска. В потрес съм. Дали не го разглезих със задушените с биричка пилешки бутчета, които му се усладиха?   hahaha

Цун и гун на Лилянка, Искра и Кучо.
Фея, да добавя и Рижик в списъка!   Heart Eyes  Hug

Теди, Суши не стига че е сладка, ами е и много артистична!  Crazy Така да се каже - имаш мноооого мат`риал!  Hug Laughing Laughing

# 374
  • au bout du monde
Макс ни побърка, постянно е гладен ooooh! изяжда неговото и веднага отива при купата на Миси ooooh! Става нервен и само я хапе, докато не го нахраним. Покрай него и тя започна да яде повече Tired Миси ми отмъкна мъфина от ръцете #Crazy
Макс го храним с по 70гр гранули роял канин за кастрирани мъжки и всяка вечер му даваме преди лягане по още около 10 гр. Дали да не ги увеличим на 100гр? newsm78 Или пък да му даваме и нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт