Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 435
  • 806
  •   1
Отговори
# 495
  • Belgium
Подкупна съм, както и половината форум впрочем  Mr. Green

# 496
Аз съм неподкупна като политик, само по съвест гласувам.

# 497
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сигурна ли си, Нино? Мен с кюфтетата много не ме бива, но мога да правя баклава Flutter

# 498
Аз за тебе гласувах, не се мъчи. А и на баклави и ориенталски сладкиши трудно може да ми се смогне и уйдиса, и на качество, и на количество. 

# 499
  • В Космоса
Подкупна съм, както и половината форум впрочем  Mr. Green

Пари кат' вестници! Само ще фиксираме сумата на ЛСД (неволна грешка, но и с това мога да те снабдя, ако проявяваш желание)! За кулинарните ми способности не ми се отваря дума просто, що сами моите лиги потичат, ако ще да сме в тон с конкурентските предложения.

# 500
  • Пазете Гор
С ръчно точени кори? Баклавата?

Аз съм неподкупен, поне до нивото, до което съм пробван. Макар че понякога малко да ме е яд. Малко.

Добре, значи: Октопода, Поли, Цонна...

Всичко останало на Богинята хубаво като краката  й  ли е?

# 501

Неподкупен и деликатен. Така както си започнал с въпросите е редно да попиташ и на Шанталчето останалото хубаво като г-ъ й ли е?

# 502
  • Другата България

Мери, гласувай за Джото или Богиня, по избор.
Не съм ги виждала и двете Ники Rolling Eyes как да избера? Да ти се доверя, а? newsm78

# 503

Съвършено!  Wink

# 504
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А и на баклави и ориенталски сладкиши трудно може да ми се смогне и уйдиса, и на качество, и на количество. 
А, моята е хубава, баба се е учила от туркините-съседки на автентичност Laughing. Само с ръчно точени кори (Куркума,  Flutter)
Мерси за вота Hug, започвам да се оглеждам за други мераклии за сладичко Flutter

Богинята е божествена Heart Eyes

Мери-Ан, аз пусках снимки нейде из темата Wink. Но гласувай за Боги, тя е мноооооого по-хубава Simple Smile

# 505
  • Пазете Гор
Неподкупен и деликатен. Така както си започнал с въпросите е редно да попиташ и на Шанталчето останалото хубаво като г-ъ й ли е?

Аз се равнявам само по класиците. Нали колегата Чехов бил казал, че всичко трябва да му е хубаво на човека - и постовете, и г., и ц., и помислите даже. Или нещо такова.

Няма да кажа за кого ще гласувам, просто разсъждавам на глас.

# 506
  • Другата България

Мери-Ан, аз пусках снимки нейде из темата Wink. Но гласувай за Боги, тя е мноооооого по-хубава Simple Smile
Е с това ме спечели и без да видя снимка Hug тя красотата не е само външна ша знайш Peace

# 507
  • Казанлък of all places
Куркума. Слушай ме. Елист е твоя човек. Всичкото и е прекрасно. И мусаката. И вечния чернокоп, ако има такова.
Ти си втория , след мен, който намесва Чехов в класацията.

# 508
Мусака?! Такова ядене всеки аматьор с готварска книга и печка "Раховец" може да сготви!

Истинските майсторки правят рибена чорба като сами са уловили рибата в морето, а подправките са от личната им градина!... мусака?!?!  Rolling Eyes

# 509
Джой, Акаша, аз и без подкупи пуснах по един глас за вас (и третия за Поли), обаче ако ще подкупвате с нещо вкусно, да знаете, че няма да откажа newsm56
Особено ти, Джой, нямаш сърце, как можа да споменеш баклава, сега къде търся баклава по това време Crazy

Общи условия

Активация на акаунт