Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 413
  • 806
  •   1
Отговори
# 510
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Само това мога, Селен, прощавай Rolling Eyes Whistling

# 511
  • на правилното място, в точното време
Октопод с рокля, съвсем официално изразявам разочарованието си! Моля, да се отбележи!

Входящ номер да давам ли? Аз знам, че за теб съм най-красивата защото си очарована от характера ми преди всичко.  Laughing

Сега ли да си признавам или на уше?
Къде дават баклавата? Нямам претенции да е с домашни кори, стига да е с достатъчно орехчета и да плууваа! Whistling Офффф, ама сте гадни. Не влизам в готварския, щото се комплексирам, сега тук уж убавици избираме, те глей ги, тави с мусака, баклави, рибени чорби...

# 512
Октоподке!  Добре че не участваш в класацията, че да излагаш главоногите с подобни необмислени изказвания, щяха да те дисквалифицират още на предварителните турове по анцуг.

Всъщност няма нищо по-просто от рибената чорба, даже знам една страхотна рецепта, в която се слагат и миди, скариди и октоподи, последните се нарязват на ситно, д ане им стърчат крайниците от тенджерата.

А мусаката! Мусаката е еманация на женствеността. Само ИСТИНСКА жена знае как да направи мусака, от която небцето изтръпва, очите помътняват, сърцето прескача два удара, а вкусилият тъз манна не спира да мучи и преглъща в несвяст.  Секи може да набуха картофи и кайма в тавата, но САМО АЗ знам как да направя от тая грозна манджа с вид на повърнато ювелирно произведение на кулинарното изкуство.
Така че, на въпроса ти "мусака?!?!" мога само да отвърна "мусака!!!!"

# 513
Само това мога, Селен, прощавай Rolling Eyes Whistling
Нищо де, аз така или иначе си гласувах за вас Grinning
Най-много да се амбицирам покрай теб да се науча да правя баклава Crazy мусака мога, но баклава - не.

# 514
  • на правилното място, в точното време

Хахахахаха, след туй вкусно обяснение, няма как да не попитам:  курсове даваш ли? И за рибена чорба се нареждам, ама няма да разчленявам октоподчето, че много си го  Heart Eyes

# 515
Всъщност няма нищо по-просто от рибената чорба...

Сама ли ги ловиш, ма шматка? С продукти от пазара всеки знае да готви!  Laughing

# 516
  • Пазете Гор
Такааа... Значи: мусака - чавка, другото - да речем пак чавка, крака - чавка...

Как се отнасяте към разделното събиране на отпадъци?

# 517
Не че искам да изпъквам с благороден произход и великолепни гени, но аз съм от Странджанското Черноморие. Тук всички от невръстна възраст са ловци, рибари, иманяри и гадняри. Ходя сама на лов за диви прасета от седемгодишна, а в торбичката мама ми завиваше парче веян паламуд и няколко чироза карагьоз и сафрид, сплескани нежду два комата. За десерт имах малко сланинка и филия мас със захар. Влачех улова за опашката до вкъщи, щото тежат тия прасета, мамкаму. Оставях го на мама да го разфасова, а аз и тате излизахме с лодката в морето, където де що рапан имаше, се заравяше от ужас в пясъка, а чернокопът и зарганът сами влизаха в мрежите, щот си знаеха че няма отърване.
Пък ти, октоподке, на поднос да ти дам зарган и шаран, няма да ги различиш.

Куркума, другото ми, ще ме прощаваш, не е предмет на разглеждане в настоящия конкурс, иначе там две чавки щеше да сложиш. Аз в началото малко се обидих, викам си - този пък, как тъй ще ми вика чавка, че и няколко пъти, но после природната ми интелигентност ми помогна да разгадая посланието ти. Изразявай се по-ясно, моля!
Иначе, разделните отпадъци, ги разделям. Например, като ям вафла, обелвам я, изяждам я и отделно от вафлата изхвърлям опаковката. Така правя и с кроасаните, чипса, салама, само на кренфиршите обелките не хвърлям, че мама ги суши и плете на макраме, направи много красив калъх за въдицата и пушката на тате.

# 518
  • София
Виждайки тазгодишното очеизвадно явление на форума (едно симпатично с много пипала), клюкарски цъкнах на позабравената функция "последни публикации", че то симпатично, симпатично, ма да видим как и що се вихри из форума..
Та гледам, гледам, все по горещите теми на деня, клюкарника, номинации, тук там някоя изневярка и така  Mr. Green
Яко не съм в час с новите звезди, като един архивен чУен на форума и няма как да гласувам за друга освен за вечната красота, за Богинята на мусаката, стиховете, пурите и някои други изкуства и умения, за които не бих рискувала да загубим детската и аудторията на новаците Simple SmileSimple Smile
Та...цялата тежест и авторитет на гласа ми отиват, разбира се при Ellyst..  bouquet

Колкото до мусаката...предвид, че е част от класическото определение какво определя съвършената жена (а именно, че може да прави 70 неща, едно от които е мусака, а другото 69), мисля е видно кой е мастера на изкуството да превърнеш "тая грозна манджа с вид на повърнато ювелирно произведение на кулинарното изкуство" Simple Smile Не ми се мисли какво прави с тази скучновата, изтъркана поза.... Joy (Елке, мълчи, не издавай- за тва има ЛС!!)

# 519
Аз след вас двете какво да кажа?! Подкрепяйте се динозаври такива, втори шанс имате да населите Земята! Laughing

# 520
Великодушно заявявам, че можеш да кажеш каквото искаш! Но не разбирам защо намеси динозаврите, моят род е древен, наистина, но имам доказателства, че сме произлезли от странджански варваропитек, намерени са скални рисунки върху морските скали на Варвара, в една от които проф. Божидар Димитров разпозна чертите на сегашният кмет на селото, който пък ми е братовчед по бащина линия. Така че забележката ти с динозаврите беше неуместна, може да се обидя така, ако реша че ме иронизираш заради големите зъби, солидния апетит и, не дай Боже, да си помисля, че ме наричаш дебела!!!

# 521
А мусаката! Мусаката е еманация на женствеността. Само ИСТИНСКА жена знае как да направи мусака, от която небцето изтръпва, очите помътняват, сърцето прескача два удара, а вкусилият тъз манна не спира да мучи и преглъща в несвяст.

Коварна и изкусителна, като съща Красива мама. Направо взе да ми мирише на мусака, Елко.
Предадох се, отивам да те гласувам.

# 522
Така че забележката ти с динозаврите беше неуместна...

Ами понеже гледам, че фен-клуба ти е от времето когато регистрациите във форума са се правели чрез dial-up връзка с интернет...  Mr. Green Е, виж я и Бианка се нареди докато си проверявам правописа.

# 523
  • София
... Но не разбирам защо намеси динозаврите.........Така че забележката ти с динозаврите беше неуместна, може да се обидя така, ако реша че ме иронизираш заради големите зъби, солидния апетит и, не дай Боже, да си помисля, че ме наричаш дебела!!!

заради мен, заради мен Simple Smile
страда милото, че снощи му викахме "новак смотан" Simple SmileSimple Smile, ма аз го проучих- не е ни новак, ни смотан.
Само не е изчело култови теми като камилската, шундите, кубинската и пр. Но ...има надежда, надежда има.
Ти сега се концентрирай как ще организираш празненствата и как да бъде авансово транспортирана порция мусака утре около обяд, че иначе ще ходя в Горгоната на супа топчета, че тя па спечелила джакпота  Mr. Green

# 524
Е, виж я и Бианка се нареди докато си проверявам правописа.
Какъв правопис, щом става дума за ядене. МУСАКА!
Имам си приоритети аз.

Общи условия

Активация на акаунт