Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 467
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Така е, много младо момиче е.....
Питах я бре...как се е изгаврила тая гадинка с мен..... Joy
Ама и аз...дърта жена....

# 406
  • София
Така е, много младо момиче е.....
Питах я бре...как се е изгаврила тая гадинка с мен..... Joy
Ама и аз...дърта жена....
Е, как да ти хрумне? Ако ти би направила такова нещо да я заподозреш. Наистина, същото момиченце е налично голо в разни списания, не е българка, явно не и Пънки.

# 407
  • София
Стана ми малко неприятно, но ще отдам постъпката на странно чувство за хумор.... Laughing

# 408
Е, тя и Пънки е на 19. Или поне така казва.

На мен не ми е кофти от това с подписа и "пуловерчето от баба". Доволно много потребителки си подбират аватари, които да приличат на тях, за да могат хем да се представят донякъде, хем да останат анонимни. Отговорът на Пънки и аз го отдавам на странно чувство за хумор.

П.П. Имаше и подозрения, че не е нито на 19, нито женена за ковач и живееща в мансарда. Дори и така да е, какво от това - такъв образ си е избрала, такъв поддържа. Все е тя самата под някаква форма, ако щете дори формата, която иска да е. 

# 409
  • София

П.П. Имаше и подозрения, че не е нито на 19, нито женена за ковач и живееща в мансарда. Дори и така да е, какво от това - такъв образ си е избрала, такъв поддържа. Все е тя самата под някаква форма, ако щете дори формата, която иска да е. 
Тя формата, в която избираш да се представиш често казва за теб повече, отколкото ако се пънеш да си естествен, но тук говорехме за обективни данни, физически. Едно е да си фантазираш разни работи, друго да се представяш с чужда снимка. Такива като мен и GENTIL са разочаровани от такава безсмислена лъжа. Аз няма да седна да ровя кой кой е, но като някой казва и показва нещо поне да е така.

# 410
  • на правилното място, в точното време
Гласове 2 бр подадени! Peace Октопод с рокля, съвсем официално изразявам разочарованието си! Моля, да се отбележи!

# 411
Октопод с рокля, съвсем официално изразявам разочарованието си! Моля, да се отбележи!

Входящ номер да давам ли? Аз знам, че за теб съм най-красивата защото си очарована от характера ми преди всичко.  Laughing

# 412
  • в сърцето на един мъж...
И не само, и не само Mr. Green
Време е група да направиш Sunglasses

# 413

Елист е пасивна, защото на лични й доказаха със снимка повода за моето изказване!

Единственото, което доказаха, е че бих нарекла минимум още една форумска кокона овца, ако това нямаше да ми донесе бан. А не мога да си позволя бан в момента, имам корона за получаване и фенове, които не мога да разочаровам! Като цяло, търпението е силно оръжие, но понякога съжалявам, че не е за масово поразяване.

Сега по темата. Предлагам на инициативния комитет по награждаването ми, тъй като време не остана, да помисли за някакви съпътстващи ефекти - фойерверки, музиканти, циркови артисти, акробати, шоута със самолети, такива неща. Лично аз бих била доволна и на скромна церемония, но сами разбирате, не мога да оставя тълпите в очакване на грандиозно шоу, а в същото време да има само някакво градинско парти за триста-четиристотин човека.

# 414
Еllyst, фен съм ти!  Grinning

# 415
За сега само един глас от мен.
Някои не съм виждала, други видях, но не са ми достатъчно красиви  Grinning за тази престижна титла.
Ако се съди по дупето на шанталчето има хляб в нея, но чакам една напълно нормална снимка с дрехи и най-после да и видим лицето. Ама сигурно се крие от свекървата?  Mr. Green

# 416
 Laughing ...Без коментар. Няма как де отговоря разбираемо на някой, който не е моя свят...

П.П До тук със снимките момичета, това е  което видяхте от мен и благодаря на всички гласували.  bouquet
Повече добро настроение и давайте го малко по-забавно, за това са тези номинации Peace

# 417
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Шанталче, да знаеш, че ако имаше категория "Непукист на годината", ти щеше да си безспорната победителка Simple Smile. Респект Hug

# 418
  • София
Много неподправено готина е Шанталчето, затова се учудих, че само аз я номинирах за най- умерен потребител, а тя е наистина най- умерена, винаги шеговита, самоиронична  Heart Eyes

# 419

Елист е пасивна, защото на лични й доказаха със снимка повода за моето изказване!

Единственото, което доказаха, е че бих нарекла минимум още една форумска кокона овца

Joy И като се сетя, че една от съфорОмките се изкара по- красива от мен Joy
Подкарвам с гегата стадото.Повечето сме музиканти, циркови артисти, акробати и авиатори Joy

Общи условия

Активация на акаунт